Heel mooi ik besteel altijd en ben ik tevreden
Aaahw! Wat een mooie en fijne woorden. 😇😎 Veel dank!
Het hoesje dat besteld werd was voor mijn zoon. De foto’s werden er mooi op afgedrukt en het hoesje heeft een mooie pasvorm.
Fijn dat je tevreden bent, we doen alles om onze klanten tevreden te houden.
Ziet er goed uit. Gemakkelijk, al had de knop van mij er af gemogen maar oké. Gaat gemakkelijk open en zit niet te veel in de weg. Duurzaam ? Zullen we over een paar maand zien, maar voelt wel degelijk aan.
Dank voor de beoordeling. Er is ruimte voor verbetering. We gaan hiermee aan de slag!
Cover is perfect. Levertijd was zoals ze zeiden. Perfecte service
Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. 😇😍
Er was een probleem bij de verzending door het fout ingeven van het leveringsadres. Na contact op te nemen met het team van casecompany werd dit snel rechtgezet en kreeg ik de daaropvolgende dag alsnog mijn pakketje! Waarvoor dank.
Ahw, wat een fijn bericht! 😍 Heel veel dank voor de complimenten. 💐 We zien jouw graag weer terug! 🤗
Kwalitatieve cover en snelle levering!
Dankjewel voor het fijne bericht, hier worden we heel blij van!!!
Stevige case, prachtig design. Erg tevreden !
Dankjewel voor het fijne bericht, hier worden we heel blij van!!!
Voelt goedkoop aan. Sluiting is ook langs de achterkant, niet handig. Aan de binnenkant blijft haar en stof hangen.
Beste Carolyn, Allereerst hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat vervelend dat de hoes niet is zoals je je had voorgesteld. We zouden graag in contact met je komen om te kijken of wij je een passend advies kunnen geven. Kun je ons een mailtje sturen o.v.v. Reactie beoordeling Kiyoh erbij vermeldt? Dank je wel!
mooi hoesje en snel geleverd
Hi Jimmy! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! 😍😇
Vlot en makkelijke online tool om mijn GIFcase te ontwerpen en bestellen! Snel geleverd, een heel schoon resultaat en hallelujaa ook nog eens een heel degelijk beschermende case, zo bleek gisteren toen ik mijn telefoon liet vallen al GPS’end op de fiets… Euhje :-)
Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. 😇😍
goedkope kwaliteit. Camera's zijn niet goed beschermd met deze case. Teleurstellend voor € 25
Beste Céline, Allereerst hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat vervelend dat de hoes niet is zoals je je had voorgesteld. We zouden graag in contact met je komen om te kijken of wij je een passend advies kunnen geven. Kun je ons een mailtje sturen o.v.v. Reactie beoordeling Kiyoh erbij vermeldt? Dank je wel! Met vriendelijke groet, Sofie
Mooi uitzicht!
Hi Agnes! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! 😍😇 Groetjes, Sofie
Ik heb mijn eigen hoesje ontworpen op maandag. Vrijdag was hij al aangekomen! Wat een snelle service! Het design op mijn hoesje is ook heel duidelijk en het hoesje is stevig. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop!
Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. 😇😍
Het ontwerp was heel snel gemaakt en vlotte verzending, ben tevreden van het resultaat!
Hi Daisy, Dank voor de mooie beoordeling! 😁Daar worden we ontzettend blij van! 😎 Groetjes, Sofie 🌹
Handig hoesje én personaliseren is makkelijk.
Hi Hugo! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! 😍😇 Groetjes, Sofie
Ik heb al redelijk veel bestelt en is altijd mooi en netjes verpakt en geleverd is zeker een aanrader
Hoi Kjell, Dankjewel, heel fijn dat alles zo goed bevalt! 😇👍 Liefs, Sofie
Heel vlot gegaan
Dank Annick! Fijn dat je tevreden bent, we doen alles om onze klanten tevreden te houden. Liefs, Sofie
Ik ben heel tevreden met mijn bestelling. Mijn hoesje is sterk en een goeie kwaliteit van de foto. Ik heb maar 3 dagen moeten wachten en lijn hoesje was al bij mij thuis ik ben meer dan tevreden van deze klantenservice en zal zeker nog bestellen bij jullie
Hoi Inigo! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden🌺🤗 Liefs, Sofie 😇
Ik vind het echt een fantastisch hoesje! Eerst vreesde ik dat de figuurtjes er misschien al snel af zouden komen, maar voorlopig is daar nog niets van uitgekomen. Ook leuke optie dat je je naam erop kunt schrijven. Leverdienst was ook snel.
Hi Sterre, Dank voor de mooie beoordeling! 😁Daar worden we ontzettend blij van! 😎 Groetjes, Sofie 🌹
Telefoon hoesje besteld met bedrukking, het hoesje beschermd niet voldoende. Vervolgens word ik af gescheept met een kortingscode, retour sturen kan niet. Ik zou niemand aan bevelen om hier te kopen
Hallo Frederick, Bedankt voor je berichtje. Helaas zie ik dat je een gepersonaliseerde case besteld hebt en dat het niet mogelijk is die te retourneren, omdat we ze niet kunnen doorverkopen. Het is jammer dat de case die je besteld hebt je niet bevalt, en we hebben je al korting gegeven, hoewel de case geleverd is zoals je besteld had. Ik raad je aan ons een e-mail te sturen als je een ander artikel in onze site wilt bestellen, zodat we je het beste case model kunnen aanraden. Met vriendelijke groet, Sofie
Mijn hoesje werd snel geleverd, maar na een paar dagen begon de print al defectjes te vertonen. Ik bestel altijd via casecompany, en dit was de eerste keer dat er een kwaliteitsprobleem was. Na mijn mailtje hierover kreeg ik supersnel antwoord en er werd een nieuw hoesje verstuurd. Snel en correct opgelost!
Hoi Siska😍, Dankjewel voor je tijd en energie voor het schrijven van deze positieve beoordeling. Daar worden wij enorm blij van en het geeft ons energie om onze service nog verder te verbeteren! 😍🤗 Je bent een topper!! 🌺
Mijn eerste hoesje sloot niet mooi aan ... foto gestuurd en direct een nieuw toegestuurd gekregen. Zalig vlotte service Hoesje voelt aangenaam aan Leuk design
Hoi Kathleen🌺! Dank voor de positiviteit😉! Hier doen wij het voor😍! Fijn weekend💐, Liefs, Sofie 🎉
Mijn bestellling werd zogezegd verstuurd op 1/06/2022... We zijn vandaag 16/06/2022, nog steeds niets ontvangen... Al 2x contact gehad met de klantendienst hierover. Veel beloven weinig resultaat. Kan hier weinig goeds aan bijdragen.
Hallo Andy, Het spijt me te horen dat we je niet goed van dienst zijn geweest. We brengen veel tijd door met onze klanten en soms kunnen we fouten maken. We hebben je een e-mail gestuurd zodat we dit kunnen oplossen. Zou je dat kunnen nakijken? Bij voorbaat dank. Groetjes, Sofie
Heel mooi maar lang moeten op wachten
Dank voor je tijd voor het schrijven van deze beoordeling, fijn dat je tevreden bent!
Ik heb nog niets toegekregen
Hallo Isabelle, Het spijt me te horen dat je bestelling niet geleverd is. Dit is natuurlijk niet onze bedoeling en we zouden het graag in orde maken. Ik zie dat we al contact hebben en proberen dit probleem samen op te lossen. We danken u voor uw medewerking. Met vriendelijke groet, Sofie