Zoals altijd goede kwaliteit en de foto’s zoals verwacht.
Hoi Jessica, dank voor de beoordeling, volgende keer gaan we nog beter ons best doen voor de 10 punten !🤗😍 Liefs, Sofie
Mooi afgewerkt en mooi design. Veel keuze op jullie website naar hoesjes en design.
Hi Nadja! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! 😍😇 Groetjes, Sofie
Super goed kwaliteit en super mooi gedaan ik zou het iedereen aan raden
Hi Brenda, Dank voor de mooie beoordeling! 😁Daar worden we ontzettend blij van! 😎 Groetjes, Sofie 🌹
Voldeed niet aan mijn verwachtingen
Beste Nore, Allereerst hartelijk dank voor het achterlaten van een review. Wat vervelend dat de hoes niet is zoals je je had voorgesteld. We zouden graag in contact met je komen om te kijken of wij je een passend advies kunnen geven. Kun je ons een mailtje sturen o.v.v. Reactie beoordeling Kiyoh erbij vermeldt? Dank je wel! Met vriendelijke groet, Sofie
Ik bestelde meermaals bij casecompany maar deze keer ben ik echt teleurgesteld. Het hoesje is sinds 22/09 in gebruik maar heeft nu al stukken waar de foto gewoon loskomt. Echt spijtig. Geld weggegooid
Beste Goele, Hartelijk dank voor je feedback. Uiteraard is het niet de bedoeling dat een hoes onjuist of defect wordt geleverd, dat is zeker niet de kwaliteit waar wij voor staan. Zou je ons een foto willen sturen van het ontvangen product? Wij zorgen voor een passende oplossing. Nogmaals oprechte excuses! Met vriendelijke groet, Sofie
ik heb totaal niet lang moeten wachten voor het aankwam, het hoesje ziet er net uit zoals je het hebt gemaakt en het is een heel sterk beschermend hoesje
Hi Maithe! Dank voor de beoordeling. Daar worden we superblij van! 😇😎💐 Excuus voor het iets langer wachten, gelukkig was het het wel waard! We gaan voor de 10 punten volgende keer! ⭐ Fijne dag, Sofie
Ik heb de verkeerde second glass scherm beschermen gekregen. Ze hebben een gedtuurd voor een andere telefoon. Ik wacht al een week voor een antwoord aan mijn mail maar ik heb nog geen reactie gekregen
Hey Elena, Het spijt me daarvoor. We hebben hiernaar gekeken, en we hebben gereageerd op je e-mail, met het verzoek om wat foto's, maar we hebben geen reactie van je ontvangen. We hebben je zojuist weer een e-mail gestuurd. Kun je je mail alstublieft even bekijken? Ik los het graag voor je op Met vriendelijke groet, Sofie
Hi Cynthia, Dank voor de mooie beoordeling! 😁Daar worden we ontzettend blij van! 😎 Groetjes, Sofie 🌹
Heel mooi gedaan
Hi Nicole! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! 😍😇 Groetjes, Sofie
het kwam op tijd toe het pakket en is van zeer goede kwaliteit
Fijn dat je tevreden bent! We zien jouw graag weer terug!
Correcte levering en afhandeling
Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. 😇😍
Zeer mooi hoesje en net zoals op de website
Hi Muriël! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! 😍😇 Groetjes, Sofie
Zeer tevreden over de kwaliteit
Hoi Cindy, Heerlijke beoordeling, daar worden we blij van!🌺🤗 We gaan volgende ronde voor de volle 10 punten 😍 Groetjes, Sofie 🤗
Goed en snel geleverd soepele kwaliteit en heel mooi van kleuren dank je
Hoi Kathleen! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden🌺🤗 Liefs, Sofie 😇
Mooi hoesje. En flexibel. Alleen hoop ik dat de tekeningen lang blijven want deze liggen er een beetje op.
Dank voor je tijd voor het schrijven van deze beoordeling, fijn dat je tevreden bent!
Snelle service en goeie kwaliteit van hoesje!
Ik heb hem nog altijd niet aangekregen..
Hallo Lize, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Allereerst verontschuldigen we ons voor het ongemak. We zouden het graag goed met u maken. Kunt u ons een e-mail sturen? We zullen u dan van meer informatie voorzien.👍 Met vriendelijke groeten, Sofie
Leuk hoesje! De levering liep wat moeizamer, maar ik ben uitstekend geholpen door de klantendienst.
Hoi Leonie! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden🌺🤗 Liefs, Sofie 😇
Na 1 keer vallen is de zijkant van het hoesje volledig afgebroken waardoor de gsm er nu gewoon uitschuift. Slechte kwaliteit. Wel prachtig design van Eva Mouton!
Beste Gwen, Hartelijk dank voor je feedback. Uiteraard is het niet de bedoeling dat een hoes onjuist of defect wordt geleverd, dat is zeker niet de kwaliteit waar wij voor staan. Zou je ons een foto willen sturen van het ontvangen product? Wij zorgen voor een passende oplossing. Nogmaals oprechte excuses! Met vriendelijke groet, Sofie
Hele snelle levering en goede kwaliteit Super tevreden
Hi Femke! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! 😍😇 Groetjes, Sofie
Ik was er van aangedaan hoe mooi de foto op de cover staat. Deze is ook van een uitstekende kwaliteit.
Kwaliteit is goed. Extra stevig aan de hoeken is top en de foto’s op het hoesje maakt het mooi en persoonlijk. Het touw er aan is ook zeer netjes.
Wow! Dank voor deze fantastisch mooie review. Daar worden we heel blij van 😍
Snel geleverd. Mooi afgewerkt en precies als ik het had voorgesteld.
Hoi Josiane, dank voor de beoordeling, volgende keer gaan we nog beter ons best doen voor de 10 punten !🤗😍 Liefs, Sofie
Zeer vlotte levering Mooie kwaliteit foto's En goede kwaliteit hoesje Ik ben zeer zeer tevreden Dank je wel
Hoi Els, Dank voor de mooie beoordeling! 😁Daar worden we ontzettend blij van! 😎 Groetjes, Sofie 🌹
Super content van het resultaat en heel vlot
Hoi Ophélie, Heerlijke beoordeling, daar worden we blij van!🌺🤗 We gaan volgende ronde voor de volle 10 punten 😍 Groetjes, Sofie 🤗