Super content van het resultaat en heel vlot

Heel leuk om een case samen te stellen naar eigen wens. Snelle en correcte levering.

Alles klopt perfect -TOP

Bestelde goederen voldoen perfect aan de verwachtingen.

Mooie overzichtelijke site en nog eens eenvoudig in gebruik! TOP

Perfect.

Fijne website, snelle levering en kwalitatief eindproduct. Helemaal fan en zeker niet mijn eerste hoesje hier! Het was nu al moeilijk kiezen welke foto ik zou nemen. Next stop: meerdere hoesjes en een laptopcase.

Prachtig

Ik ben zo blij met mijn caver, het is echt aan te raden

Het is de eerste keer dat ik via deze website bestel. Deze website is zeker aan te raden voor andere mensen. Zoals er beschreven stond duurde het 5 dagen en een week. Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling die ik via deze website heb gekocht.

Snelle levering, goede laptophoes, de bedrukking is niet volledig op de voorkant: aan de randen zijn stukken niet bedrukt. Dat is erg jammer.

Uitstekende keuze

Mooi afgewerkt, geen opmerkingen

Zeer mooi en kwalitatief telefoonhoesje

Ben er superblij mee!

We hebben nog niks ontvangen

Nog niks ontvangen

Jammer dat het zakje te klein is

Ik vind het super leuke zakjes , alleen heel erg jammer dat de zakjes eigenlijk te klein zijn voor de hoesjes . Wel fijn dat je het zakje dan voor andere dingen kan gebruiken

Geweldig product/ service

Dit hoesje werd supersnel geleverd en is van goede kwaliteit. Ik ben een tevreden klant!

Uitstekende bescherming - kwaliteit print minder

Tough case biedt een uitstekende bescherming van mijn telefoon. De print op de achterzijde is helaas niet van goede kwaliteit, alsof het geprint is met een printer van jaren geleden waarbij de pixels van de afbeelding heel duidelijk te zien zijn. Jammer! Maar toch top bescherming van de telefoon.

Slecht

Heb helemaal niks geha d

Een zeer goed bedrijf, waar alles heel duidelijk is.

De website is duidelijk, en je hebt enorm veel keuze tussen gsm merken zowel als hoes disign.

mooi product

Mooi product, en dat ligt niet aan de foto die ik gekozen had. De case omvat de hele telefoon, is van goede kwaliteit en werd snel bezorgd.

Super content!

mooi afgewerkt, zoals ik het wou!

Wel ok

Het gepersonaliseerde hoesje had het verkeerde formaat. Mijn eigen fout

Kapot bij levering

Pakket binnengekregen nu na de vakantie aangetroffen met kapotte screenprotector

Super vlot en mooi!

Vlot geleverd en mooie kwaliteit/ kleuren!!

Heel vlot en snel geleverd!

Hoesje ziet er precies uit zoals verwacht, geleverd zondzr enig probleem. Ik ben zeer tevreden!

Mooi en praktisch

Het hoesje werd correct geleverd, past perfect, heeft een handig snoer.

Prachtig

Zeer goede kwaliteit. Ook handig dat je bij het kiezen van een hoesje je de kleur van je iPhone kan instellen. Zo zie je onmiddellijk hoe het hoesje er gaat uitzien op je telefoon. De kleuren zijn erg mooi en zeer stevig/degelijk materiaal. Ook de levertermijn was niet te lang en alles perfect geleverd in de brievenbus.

Stijlvol, mooie tekst en kleur

Heel blij met mijn hoesje en zeker met de tekst en het kleur. Gezien bij mijn kleindochter en ook besteld!

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent