Perfect en snel

Duidelijk website en product voldoet perfect aan de omschrijving en afbeelding

Goeie service Super kwaliteit van hoesje Super mooi gewoon

Goede medewerking; goed resultaat

Voor mijn nieuwe iPhone zocht ik naar een semi-transparant custom hoesje. Ik maak mijn eigen ontwerpen, en wilde polsen of het mogelijk was met transparantie te werken. Ze hebben me hier snel op terug gecontacteerd en me snel verder geholpen. Het resultaat is volledig wat ik voor ogen had! Dankjewel CaseCompany!

Erg tevreden

Ik bestelde een gepersonaliseerde hardcase en ben erg tevreden van de print, alsook van de kwaliteit van de cover. Mijn telefoon is super beschermd en ziet er ook nog eens mooi uit. De bestelling werd vlot geleverd.

Super !

Snel en goed bezorgd, niet beschadigd, goede kwaliteit van hoesje. Gewoon weg super goed !

teleurstellend

Leuk hoesje, en dat het zowel los als met hangkoord kan worden gebruikt is een toffe plus. Maar helaas laat de kwaliteit te wensen over, de folie op de achterkant komt namelijk al los na enkele weken.

Helemaal zoals ik me voorstelde en binnen de leveringstermijn!

Prachtig

Zeer mooi hoesje, prachtige kleuren zoals voorgesteld... klantendienst zeer oprecht en duidelijk en medelevend dank daarvoor Geef zeker d firmanaam door aan vrienden ed

Heel erg goeie kwaliteit!

De cadeauverpakking is een aanrader en het hoesje is kwalitatief heel goed en mooi afgewerkt.

De foto staat er perfect op hoe ik het wilde.

De details staan er goed op.

Goeie cases en leuke motieven.

Goeie stevige doorzichtige cases die slijtvast zijn met heel veel variatie in print.

Zo blij met dit coole hoesje

Mooie kwaliteit en de print is nog mooier dan verwacht Zeer vlot geleverd, ondanks het feit dat er was aangekondigd dat het uitzonderlijk druk was. Ik ben fan! Bedankt Casecompany

Toppie!

Fantastische service

Heel goede kwaliteit

Mooie drukkwaliteit, verfijnd product

super

super qualiteit optijd geleverd en natuurlijk een super mooi hoesje

Hoesje beschadigd

Ik heb mijn hoesje ontvangen met een grote lijmsliert op de achterkant. Ik heb CaseCompany via instagram en facebook benaderd. Geen antwoord gekregen, alsook geen nieuw hoesje.

Print minder mooi dan verwacht

Het hoesje past goed en is van degelijke kwaliteit maar de print is minder goed uitgevallen dan ik had verwacht. De kleuren zijn niet mooi en het geheel oogt wat goedkoop.

Topaankoop

Mooi en degelijk hoesje.

Mooi!

Mooi hoesje, juist hetzelfde als op de website en past perfect!

Hoesje past perfect rond mijn samsung. Levering verliep vlot. Netjes verpakt.

TOP

Heel blij

Ik ben er heel blij mee. De foto komt mooi uit en de kwaliteit is goed. Een aanrader!

Ik ben heel tevreden met het hoesje!

Snelle service! Mooie hoesjes ontvangen! Bedankt!

Goede kwaliteit van hoesjes

De hoesjes zijn helemaal zoals ze het hebben omschreven! Ik ben er helemaal weg van en nog steeds erg blij met de aankoop. Past perfect op de gsm en ook makkelijk af te vegen. De screanprotector vind ik matig, na een week was er al een stukje van afgebroken, en mijn gsm 1x laten vallen en er zat al een barst in. Verzending g was helemaal in orde, het zat al eerder in de brievenbus dan verwacht. Ik bestel zeker nog eens hier

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.