Duidelijk website en product voldoet perfect aan de omschrijving en afbeelding
Hoi Johan, Dankjewel, heel fijn dat alles zo goed bevalt! ๐๐ Liefs, Sofie
Goeie service Super kwaliteit van hoesje Super mooi gewoon
Hi Joyce! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! ๐๐ Groetjes, Sofie
Voor mijn nieuwe iPhone zocht ik naar een semi-transparant custom hoesje. Ik maak mijn eigen ontwerpen, en wilde polsen of het mogelijk was met transparantie te werken. Ze hebben me hier snel op terug gecontacteerd en me snel verder geholpen. Het resultaat is volledig wat ik voor ogen had! Dankjewel CaseCompany!
Lieve Eline! Wat een fijn bericht zeg ๐ Dit doet ons goed! Het is altijd genieten om te lezen dat onze klanten tevreden zijn en ons werk waarderen. Een goed weekend gewenst! Liefs, Sofie
Ik bestelde een gepersonaliseerde hardcase en ben erg tevreden van de print, alsook van de kwaliteit van de cover. Mijn telefoon is super beschermd en ziet er ook nog eens mooi uit. De bestelling werd vlot geleverd.
Hoi Cielke! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden๐บ๐ค Liefs, Sofie ๐
Snel en goed bezorgd, niet beschadigd, goede kwaliteit van hoesje. Gewoon weg super goed !
Hi Laura, Dank voor de mooie beoordeling! ๐Daar worden we ontzettend blij van! ๐ Groetjes, Sofie ๐น
Leuk hoesje, en dat het zowel los als met hangkoord kan worden gebruikt is een toffe plus. Maar helaas laat de kwaliteit te wensen over, de folie op de achterkant komt namelijk al los na enkele weken.
Beste Nathalie, Hartelijk dank voor je feedback. Uiteraard is het niet de bedoeling dat een hoes onjuist of defect wordt geleverd, dat is zeker niet de kwaliteit waar wij voor staan. Zou je ons een foto willen sturen van het ontvangen product? Wij zorgen voor een passende oplossing. Nogmaals oprechte excuses! Met vriendelijke groet, Sofie
Helemaal zoals ik me voorstelde en binnen de leveringstermijn!
Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. ๐๐
Zeer mooi hoesje, prachtige kleuren zoals voorgesteld... klantendienst zeer oprecht en duidelijk en medelevend dank daarvoor Geef zeker d firmanaam door aan vrienden ed
Dank Claudia! Fijn dat je tevreden bent, we doen alles om onze klanten tevreden te houden. Liefs, Sofie
De cadeauverpakking is een aanrader en het hoesje is kwalitatief heel goed en mooi afgewerkt.
Hoi Remi! ๐บ Dankjewel voor het fijne bericht, hier worden we heel blij van!!! Liefs, Sofie ๐
De details staan er goed op.
Hoi Jona, Dankjewel, heel fijn dat alles zo goed bevalt! ๐๐ Liefs, Sofie
Goeie stevige doorzichtige cases die slijtvast zijn met heel veel variatie in print.
Hi Remmelt, Dank voor de mooie beoordeling! ๐Daar worden we ontzettend blij van! ๐ Groetjes, Sofie ๐น
Mooie kwaliteit en de print is nog mooier dan verwacht Zeer vlot geleverd, ondanks het feit dat er was aangekondigd dat het uitzonderlijk druk was. Ik ben fan! Bedankt Casecompany
Hoi Warre! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden๐บ๐ค Liefs, Sofie ๐
Fantastische service
Hoi Peggy๐ Wat een mooie beoordeling ๐! Daar worden we heeel blij van ๐! Dankjewel!!! Liefs, Sofie๐
Mooie drukkwaliteit, verfijnd product
Hoi Els, Heerlijk om jouw positieve review te mogen lezen. ๐ Wij doen ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen en zijn heel blij dat dat gewaardeerd wordt. Enorm bedankt! ๐๐ Hartelijke groetjes, Sofie
super qualiteit optijd geleverd en natuurlijk een super mooi hoesje
Hoi Angelina! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden๐บ๐ค Liefs, Sofie ๐
Ik heb mijn hoesje ontvangen met een grote lijmsliert op de achterkant. Ik heb CaseCompany via instagram en facebook benaderd. Geen antwoord gekregen, alsook geen nieuw hoesje.
Hoi Charlotte, Wat een vervelende situatie. Ik begrijp dat er zowel bij de verwerking van je bestelling als bij de communicatie het een en ander is misgegaan. Kun je alsjeblieft je e-mail controleren? En nogmaals; oprechte verontschuldigingen voor het ongemak! Met vriendelijke groeten, Sofie
Het hoesje past goed en is van degelijke kwaliteit maar de print is minder goed uitgevallen dan ik had verwacht. De kleuren zijn niet mooi en het geheel oogt wat goedkoop.
Hallo Nina, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Allereerst verontschuldigen we ons voor het ongemak. We zouden het graag goed met u maken. Controleer alstublieft uw e-mail. โ๏ธ Met vriendelijke groeten, Sofie
Mooi en degelijk hoesje.
Hoi Kathleen! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden๐บ๐ค Liefs, Sofie ๐
Mooi hoesje, juist hetzelfde als op de website en past perfect!
Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. ๐๐
Hoesje past perfect rond mijn samsung. Levering verliep vlot. Netjes verpakt.
Hi Svea! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! ๐๐ Groetjes, Sofie
Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. ๐๐
Ik ben er heel blij mee. De foto komt mooi uit en de kwaliteit is goed. Een aanrader!
Hoi Pauline! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden๐บ๐ค Liefs, Sofie ๐
Ik ben heel tevreden met het hoesje!
Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. ๐๐
Snelle service! Mooie hoesjes ontvangen! Bedankt!
Hoi Philippe๐บ! Dank voor de positiviteit๐! Hier doen wij het voor๐! Fijn weekend๐, Liefs, Sofie ๐
De hoesjes zijn helemaal zoals ze het hebben omschreven! Ik ben er helemaal weg van en nog steeds erg blij met de aankoop. Past perfect op de gsm en ook makkelijk af te vegen. De screanprotector vind ik matig, na een week was er al een stukje van afgebroken, en mijn gsm 1x laten vallen en er zat al een barst in. Verzending g was helemaal in orde, het zat al eerder in de brievenbus dan verwacht. Ik bestel zeker nog eens hier
Dank voor de beoordeling. Er is ruimte voor verbetering. We gaan hiermee aan de slag!
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.