Goede kwaliteit!

Heel tevreden van mijn aankoop. Goede kwaliteit!

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit print, plastiek van het hoesje, kleven langs binnenkant met lichtbeelden en rimpels binnenin. Hoesje stulpt uit op de plaatsen links en rechts waar knoppen zitten.

Zeer tevreden over dekkwaliteit van het nieuwe hoesje! Mooie afwerking, foto's van goede kwaliteit.Levering zoals afgesproken.

Heel mooi gedaan

Wauw

Heel mooi resultaat heel mooi rond de rand van je gsm voor bescherming heel mooie en goede kwaliteit

Heel mooi en past perfect

Het hoesje is heel mooi, precies zoals op de foto's. Het past perfect rond mijn telefoon.

Stevig en mooie cover, zoals op de foto

Voldoet volledig aan de verwachting. Stevige en mooie cover. Tijdig geleverd.

Correcte behandeling

Er was eerst een probleem met de levering maar dit werd correct afgehandeld. Ik ben tevreden.

Topservice van hoge kwaliteit

Na mijn bestelling geplaatst te hebben had ik enkele reviews gelezen en kreeg ik een lichte schrik. Maar Case Company heeft me echt heel aangenaam verrast! Ik ben super tevreden van de kwaliteit van het telefoonhoesje voor de aangegeven prijzen!

Zeer snelle en correcte opvolging!

Op 8 mei heb ik een recensie geschreven die niet positief was. De magneten van de ontvangen Magic Magnets werkten niet. Case Company heeft hier onmiddellijk op gereageerd en nieuwe gestuurd. Deze werken perfect! Bedankt voor de snelle en goede service!

Het leuke eraan was dat je je hoesje zelf kon ontwerpen zodat het heel persoonlijk werd. Tijdige leveringen en prijs kwaliteit dik in orde!

Goede service!

Het is de nu al 2de keer dat ik bij Casecompany een telefoonhoesje koop en ik ben er telkens tevreden van.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Tevreden

Tevreden over het product, mooi afgewerkt.

Tof en leuk !

Heel mooi, past ook goed aan. Is niet te groot of te klein voor gsm.

Heel leuk want mijn collega's zijn er zot van super mooi en goeie kwaliteit

Good vibes

Heel mooi hoesje waar ik instant vrolijk van wordt. Past perfect op mijn smartphone.

zeer goede kwaliteit

Kwaliteit is top, leuk voor cadeau te geven. Heb dit al 2 keer gedaan voor andere gsm modellen en beiden zijn top aangekomen (super kwaliteit en waren zeer blij met het cadeau). Is praktisch en zeker het geld waard! Echte aanrader :))

Fijn aanpassend hoesje

Goed passend hoesje, met mooie print.

Kan niet beter

Ik ben heel tevreden over het hoesje, super goede kwaliteit en heel stevig. Ik heb mijn gsm paar keer laten vallen maar door het hoesje merk je er niets van! Ook heel tevreden over de klantenservice, ze antwoorden snel en zijn heel vriendelijk.

Mooie herinnering aan mijn kat

Ik heb een gepersonaliseerde case gekocht ter nagedachtenis van mijn kat. De verwachtingen lagen dus best hoog maar die zijn volledig ingewilligd. Mijn Mieletje is voor altijd vereeuwigd op mijn prachtige case. ❤️

Excellent!

To start, it was tough to choose between so many fun designs! The phone case fits perfectly, feels great in the hand and the materials seem to be very good quality. I was a bit concerned about one reviewer's complaint that her case had a strong odor (ink?) that took some days to dissipate. Because i'm sensitive to chemical smells, this almost put me off ordering but I took the chance and, thankfully, mine had no such issue...perhaps because the design / colors I chose were perhaps more basic. Delivery was ultra-fast with safe, minimal packaging...superb!

Heel leuke gsm hoes

Ik heb een gepersonaliseerd hoesje, supertof en makkelijk om je eigen keuze samen te stellen.

Mooi en kwaliteitvol!!

Het gepersonaliseerd hoesje is zooo leuk!

Mooi ontwerp. Snelle verzending. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Super mooi hoesje

Wiedauwkaai 23F