Mooi en stevig hoesje

Ik ben tevreden met mijn hoesje. Het is mooi en stevig. Er zat echter wel al snel een verkleuring op, net of de inkt een beetje heeft afgelaten. Maar over het algemeen dus wel tevreden.

Super mooi en top kwaliteit

Top top top Meer woorden zijn niet nodig

Heel tevreden

Hoesje past perfect, is flexibel en toch stevig Geur van plastiek is wel erg aanwezig en mindert pas na enkele weken

Leuke en originele cases

Aangename site om op te bestellen, overzichtelijk zodat je gemakkelijk je weg vindt tussen al de verschillende cases. Veel keuze aan cases en, op dit moment, de enige site waarop ik leuke en originele phone cases vind en aan een zeer schappelijke prijs. Tevens een snelle en vlotte levering. Heel tevreden over mijn nieuwe phone case (Samsung A12)

Is super goed en allemaal netjes

Mijn man is heel blij me. Is super mooi geworden de

Mijn man is heel blij me. Is super mooi geworden.

Juiste communicatie, snelle levering

Alles is naar wens verlopen. Dankjewel!

Heel erg goed!

Snelle verzending, case beschermd de telefoon goed en is ook nog eens heel mooi!

Exact zoals het beschreven werd

Het hoesje is van degelijke kwaliteit en past perfect!

Exact wat ik nodig had.

Ik volg onbespreekbaar al een tijdje op Instagram. Toen ik de hoesjes zag, wist ik meteen dat ik er één wou kopen. Om mezelf beter te laten voelen en om iets nieuws aan te schaffen. Dit was exact wat ik nodig had. Een zeer goed product met de mooiste teksten op.

Wat een kwaliteit!

Heel erg goed hoesje, voelt zeer aangenaam in de hand en zelfs na een paar keer vallen is er nog geen enkel schrammetje. Foto’s worden heel mooi afgebeeld

super

alles is super goed verlopen..

ontevreden

Helemaal niet tevreden! Wij betaalden extra om het hoesje voor kerst te ontvangen (wat gegarandeerd werd) maar we ontvingen het pas een week na kerst. Verder zijn we ook niet tevreden van de kwaliteit, het hoesje past niet perfect rond de iphone. Zeker niet aan te raden!

Snelle service maar bedrukking gaat er snel af

Ik bestelde een hoesje met eigen bedrukking. We zijn een paar weken verder en de bedrukking is al erg beschadigd. Het hoesje zelf voelt wel goed aan.

I like it

Heel content

Goede en mooie bescherming

Ideale bescherming voor mijn nieuwe IPhone. Het ziet er dan ook nog eens mooi uit dankzij het tweedelige hoesje

Gewoon top en super mooi zou het iedereen aanbevelen!!!

Super service. Mijn telefoonhoesje was zoek en niet aangekomen. Heb een mailtje gestuurd en ze hebben onmiddellijk een nieuw opgestuurd. Zeer goede klantenservice waar andere nog van kunnen leren!! Echt top!!!!

Instant tropen gevoel met mijn prachtige hoesje en wallpaper

Zeer mooie en kwaliteitsvolle hoesjes

Good quality product

The case is awesomely good. I like it very much. The quality is very good. The only problem I had was the shipment. If you want to get it, opt for the tracking package. My first one got lost, I didn’t received it, but they sent me another one which I managed to receive. My initial order was made on 6th of January, I received finally on 25th of January.

Aanrader!

Leuke hoes, goede kwaliteit!

Zeer snelle en goede service

Heel tevreden! Super mooi

Super leuke hoesjes zeker een aanrader

Zeer vlot, zeer makkelijk, resultaat heel goed!

Van het zelf maken, bestellen en leveren,.. Alles tip top in orde!

Perfecte service

Bestelling kwam snel en netjes aan

Super leuk & persoonlijk!

Ik heb dit hoesje besteld voor mijn vriend, als cadeautje voor zijn nieuwe gsm. Hij was meer dan tevreden over het hoesje en heeft deze nog niet van zijn gsm gehaald. Op deze manier is zijn nieuwe toestel beschermd met een leuk en persoonlijk hoesje ✨dankjewel✨

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent