Best tevreden

Het is duidelijk dat ik weer ooit ga bestellen bij casecompany. Enniet alleen voormijzelf maar ook voor mijn vriendin.

Perfect!

Alles was snel bezorgd en evengoed verzorgd.

top

Snel geleverd, mooi hoesje en goede kwaliteit. Perfect dus

Topservice

Toen ik een hoesje had besteld en dit niet werd geleverd maakte ik hier melding van en zonder problemen werd het hoesje opnieuw in productie gezet en binnen de kortste keren nageleverd. Topservice ..

Klantvriendelijk

Het hoesje is van zeer goede en stevige kwaliteit en het zelf ontwerpen van een hoesje was zeer gebruiksvriendelijk. Nadat mijn hoesje kwijt was geraakt stuurde de klantendienst onmiddellijk een nieuwe op met premium bezorging (!) Heel vriendelijke klantendienst.

Zeer goede service

Een maand na bestelling had ik mijn hoesje nog steeds niet ontvangen. Na contact met de klantendienst werd dit binnen de week opgelost.

Goede serivce, mooi product

Precies zoals de dochter het zich had voorgesteld

Goede kwaliteit

De case voelt stevig aan en de print is mooi. Alleen op de hoekjes zie je nog wat wit waar de print niet volledig is. Levering was in orde en snel.

Het zijn altijd super mooie hoesjes

Jammer

Ik vind het een zeer goede kwaliteit van hoesje alleen jammer dat het niet mat is. Het blinkende hoesje is niet gemakkelijk in het gebruik. Er zijn steeds vlekken op van mijn vingers. Met vriendelijke groeten Carine

Super goed!

Ik was op zoek naar een uniek hoesje en was wat aan het zoeken op het internet. Toen belandde ik op de site van Casecompany. Ik zag zoveel mooie ontwerpen dat ik zelfs niet kon kiezen. Je kan zelf zoveel dingen uitproberen en een volledig hoesje maken naar je eigen smaak en stijl. De levering ging dan ook nog eens snel. Ik had mijn hoesje binnen de week al ontvangen en het zag er in het echt nog veel mooier uit. Ik ben er echt super tevreden mee! En heb de site ook aangeraden aan mijn vriendinnen nadat ik leuke opmerkingen kreeg over mijn gepersonaliseerd hoesje.

Zeer vlotte service!

Ik zou iedereen casecompany aanbevelen, zeer vlotte service, mooi product dat aan de verwachtingen voldoet, kortom zeker de moeite waard!

Zeer tevreden,mooie aankoop en snel ontvangen

Was als kadootje voor onder de boom, Goeie punten gescoord. Aanrader

Vlotte levering, mooie afwerking

Leuk en origineel cadeau

Heel tevreden

Hoesje is nog mooier in het echt

Goede aankoop

Handig hoesje voor mijn iPhone . Stevig, ligt goed in de hand en niet te prijzig! Mooie aankoop.

Eindelijk iets origineel!

Super gemakkelijk in bestelling en eindelijk een originele cover! Super tevreden

Mooie,stevige hippe case

We hebben case als kerstcadeau gekocht voor papa,want hij had maar een saaie zwarte flapjes.Hij is er heel tevreden mee, en krijgt fijne complimentjes.

Perfect passende case met een grandioos ontwerp!

Snelle en goeie service. Perfect fit. Heel leuk ontwerp.

Zeer mooi en de tel past er mooi in.

Na een eerste misser heel netjes opgelost!

De eerst bestelling is nooit door de leverancier afgeleverd. Maar na melding hiervan bij Case Company kreeg ik al snel een nieuwe levering. Blij mee.

Zeker aan te raden!

De smartphone case die ik besteld heb, is van zeer mooie kwaliteit. De print is ook mooi erop gedrukt. Het werd ook snel geleverd.

Super goede kwaliteit

Goede kwaliteit Snelle levering Goede klantenservice