Heb dit bedrijf geraadpleegd voor een kerst cadeautje voor mijn vriendin. Ze vond het geweldig!!!!!

Gaat

Alleen me nummer staat waar carama is da is wat minder

Dailey reminder die de dag al iets makkelijker maakt

De bestelling kwam op tijd toe. Daar was ik blij mee. Het hoesje past ook prima en de foto erop is goed gelukt.

Prachtige foto, prima kwaliteit. Héél tevreden!

Zéér tevreden van kwaliteit en foto

Hoesje is stevig en past perfect!

Mooi gepersonaliseerd hoesje met naam. Mijn dochter heeft er al veel complimentjes over gekregen. Mooi, degelijk en past perfect!

Na mijn review nieuw hoesje gekregen

jammer dat de tekst niet mooi in het midden staat => mail gekregen om productiefout te herstellen door nieuw hoesje te krijgen, topservice !!

Snelle reactie

Na dat er een foutje was gebeurd bij mijn case van kleur en ik dit gevraagd had via mail of dit normaal was, hebben ze direct een nieuwe laten maken.

Heel mooi naar eigen wens kunnen maken en bestellen, zeer snelle service en levering

Goed hoesje, ik heb het zelf gepersonaliseerd en het is voeding uitgedraaid zoals ik het wou. Top!

Tevreden

Snel ontvangen, mooi ontwerp

Ik heb mijn zelf ontwerpt hoesje snel ontvangen. Maar het hoesje ging al na een paar dagen stuk. Spijtig want het is echt zen mooi hoesje.

Top product

Precies zoals ik het zou willen

Een aanrader

Snelle levering, hoesje is zijn geld waard.

Een heel mooi en stevig hoesje

Heel tevreden van dit artikel

Super tevreden

Dochter super tevreden met haar hoesje! Snelle en correcte levering

Heel tevreden!

Super leuke tektst erop! En een zalig hoesje, makkelijk in gebruik en beschermd goed!

Verrassend!

Ik werd zeer verrast wanneer er ineens confetti mee uitviel! Ik had niet gedacht dat dit er ook bij zou zitten maar het was leuk om mijn vriend zijn gezicht te zien wanneer dit er allemaal uitviel en hij wist dat hij dit zou moeten opkuisen! Zeker de moeite waard!

Heel tevreden van de service ook na verkoop!

Mijn eerste cover paste niet perfect maar na het melden werd mij meteen een nieuwe, wel perfecte opgestuurd.Waarvoor dank!

Top werk

Ik dacht we gaan het is proberen in de verwachting dat het waarschijnlijk redelijk onduidelijk ging zijn en de foto's door elkaar gemixt zouden zijn. Maar niks minder waar top kwaliteit prachtige uitkomst van foto´s naargelang je de gsm draait . Echt een aanrader.

Heel tevreden! Topkwaliteit en scherpe fotoprint!

Zeer tevreden ook leuke cadeauverpakking! Een echte aanrader als je een degelijk hoesje wil! Snelle levering ook ondanks de drukke feestdagen!

Precies zoals ik het in gedachten had

Snelle betrouwbare levering Zeer tevreden over resultaat

Perfect afgewerkte cadeau!

Hoesje is zeer mooi en op tijd toegekomen zelfs met de kerstperiode. Mijn dochter was tevreden en er zijn al paar vrienden van mij gevraagd waar ik het laten doen en ook zelf besteld! Case companie raad ik zeker aan! Bedankt voor de service! ))

Gewoon toppie!!

Zeer stevige iPhone hoes ben er heel blij mee en ik ga er nog ene bestellen. Zo blij ben ik

Heeeel mooi

Mijn vriend was heel blij dat ik een foto van zijn overledene mama heb gemaakt voor hem zo is die altijd dicht bij hem.

Vriendelijke en snelle service

Bedankt voor de service! Ik had een hoesje besteld dat vermist was geraakt en ze hebben me een nieuw opgestuurd. De service van casecompany kan ik alleen maar aanbevelen maar de verzendpartner GLS ben ik absoluut niet tevreden mee. Bij de eerste bestelling gaat het verloren en blijft de status 15 dagen onveranderd staan waarna het opeens was toegekomen. Bij de nieuwe bestelling ging het geleverd worden op 5/1 , het is van Deinze naar Duitsland naar Puurs gegaan? Vreemd traject. Het is dan ook pas geleverd op 10/1 in plaats van 5/1 & ze hadden vermeld dat er afgetekend was op naam van..(naam vermeld op het pakketje) terwijl het in de bus is gestoken en er niet aangebeld is.

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent