In mijn ogen is dit een perfect hoesje; het is flexibel, beschermt goed, en is bovendien gewoon super mooi. Aanrader.

Uitstekend!

Superduidelijke website, maar na een druk foutje meteen geholpen door de klantenservice. Meteen opgelost en en super tevreden.

Mooie print, maar gaat niet helemaal tot de rand

Het is een stevig, flexibel hoesje. De print is heel mooi, maar het is jammer dat deze niet helemaal tot aan de rand gaat. Met een donkere print vakt het niet zo op, maar wel als je een felle of lichte kleur hebt.

Nog beter dan mijn hoogste verwachtingen

Mijn vorige hoesje was echt al een paar maanden aan vervanging toe, dus toen ik deze tegenkwam op de Instagram Story van de tekenaar (jehoortwatineenklaslokaal) wist ik dat ik gewacht had tot ik een afbeelding tegenkwam die écht bij mij past. Na bestelling werd het snel en netjes geleverd en sindsdien zit 'ie rond mijn gsm. Voelt fijn aan in de hand, de kleuren zijn even top als op de afbeelding en het is echt een gesprekstarter. 10/10, zeer tevreden mee.

Beetje teleurgesteld naar verloop van tijd

Super leuk hoesje, maar de roze achterkant vervaagt redelijk snel bij wrijving. Bij een iets duurdere prijs verwacht je hier toch wel iets meer van.

Ik heb 2 hoesjes besteld op 24/12/2021 en ontvangen op 28/12/2021 ontvangen. Stevige leuke hoesjes. Prijs/kwaliteit.

Die gaat niet meer stuk

Super stevige en leuke case voor rond mijn iphone. Vraag me wel af of ik het bedrukte stukje ook apart kan kopen en niet iedere keer een volledig protective hoesje moet kopen?

Tevreden

Ik ben er zeer tevreden van Goede kwaliteit en mooi gemaakt

mooi hoesje met leuke print

Ik heb al langer een hoesje met foto en de kwaliteit is nog altijd goed. Hoesje sluit mooi aan en heeft een goede grip.

Heel snelle service

Het is een goed hoesje , het beschermt goed

Supergoede levering

Ik was super blij toen mijn hoesje aankwam omdat ik graag eentje wilde van onbespreekbaar en dankzij case company was het mogelijk :)

Heel erg tevreden met mijn aankoop! Goede kwaliteit & past perfect! Ik vind het vooral heel fijn dat er heel veel keuze is!

Goed, snel, goede kwaliteit

Vlekkeloze bestelling en levering. Aces.

Ervaring by the book. Aangenaam en vlekkeloos van bestelling tot ontvangst. Zoals het hoort. Alle punten.

Ik ben zeer tevreden

Ik heb mijn vrouwtje zeer gelukkig gemaakt met haar gepersonaliseerde case.

Heel goed product!

Het ziet eruit zoals ik op de foto verwachtte. Het is een hoesje van goede kwaliteit, de kleuren zijn heel mooi, de knoppen zijn nog gemakkelijk te bedienen, je krijgt het hoesje er nog af wanneer dat nodig is, het is echt een stevige bescherming voor mijn gsm. Echt een aanrader!

Fantastisch hoesje

Fantastisch hoesje met mooi design dat perfect past bij mijn iPhone.

G'degelijker dan verwacht!

De foto die ik op mijn hoesje heb laten zetten bevat veel felle kleuren waarvan ik niet zeker was of dit wel mooi zou gedrukt kunnen worden. Ook de kwaliteit van aftermarkethoesjes is niet altijd zo degelijk... Maar amai, toch wel heel blij met het resultaat. Schone kleuren, past zeer goed rond mijn gsm (OnePlus8), dikke stevige plastiek.

Geweldig hoesje!

Ligt heel goed in de hand, en heeft een zeer goede kwaliteit!

Tof design en goede kwaliteit!!

Hoesje werd snel verzonden en kwam mooi verpakt toe. Zeer toffe designs, veel keuze, en goede kwaliteit.

Heel goede klantendienst!

PERFECT

Zeer mooi gedaan! Hetzelfde als wat ik samengesteld heb!

Mooi degelijk gsmhoesje

Stevig, degelijk hoesje. Ook leuke print! Fijn dat je een wallpaper krijgt gemaild van dezelfde print als het hoesje.

Vlotte service

Heel vlotjes te bestellen en snelle levering. Dochter is blij met dit kerstcadeau.

super tevreden

al verschillende covers besteld,steeds een vlotte en uitstekende service. ik weet waar ik mijn volgende covers aankoop

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Wiedauwkaai 23F