Mooi afgewerkt, snelle levering

GSM hoesje met foto besteld, mooie kwaliteit, mooi afgewerkt en snel geleverd

Goeie kwaliteit in een mooi jasje

Ik vind het op alle vlakken mooi en van een goede kwaliteit. Het enige punt van kritiek is dat het nogal onderhevig is aan krassen. Daarom heb ik er zelf vier rubber dopjes onder geplakt.

Onvoldoende

De service is super de levertjes eveneens. Maar mijn hoesje voldoet niet aan mijn verwachtingen. Ik heb een flipcase besteld, ik dacht dat mijn gsm volledig rondom rond beschermd ging zijn en dit is niet zo. Vanboven en vanonder is het open. Daarboven sluit mijn hoes wanneer ik er kaarten in steek niet goed af. Dit zou niet mogen. Doordat dit zelf ontworpen is kan ik het niet terugsturen wat ik niet leuk vind.

Glas is te kort en niet breed genoeg.

Het bevestigen ging vlotjes. Doekjes erbij waren handig. Het glas dat ik bestelde was goed voor samsung galaxy A12 en samsung galaxy A35 5G Maar zowel bij de A12 (dochter) en de A35 (mijn) zijn de glaasjes niet tot onder. 1cm van onderkant stopt het en ook de breedte is eigenlijk te kort. Niet ideaal natuurlijk.

Uitstekende kwaliteit!

Heel mooi gepersonaliseerde hoesje. Toffe designs. Ook de kwaliteit is super, het zowel flexibel als sterk. Zeker een aanrader.

Snelle levering, mooi product

Het telefoonhoesje kwam veel sneller dan verwacht, volgens mij was hij al met 2dagen in huis! De print is erg mooi geworden. Een foto van mijn hondje.

Kwaliteit punt

Kwaliteit punt

slechte prijs/kwaliteit

hoesje voelt helemaal niet goed aan, slechte afwerking rondom randen

Heel tevreden

De levering is zeer snel en de hoesjes van top kwaliteit dit is al de 3de keer dat ik bij case company bestel en ben heel tevreden over de service!

Goede kwaliteit en snelle service

Kwalitatieve print die snel geleverd werd. Erg tevreden!

Prima !

Mooi gedaan, ben er blij mee.

Deze hoesje zit goed

Leuk hoesje. Vlot geleverd

Snel besteld. Binnen beloofde termijn geleverd. Blij met mijn gepersonifieerd stevig hoesje.

Voldoet aan mijn verwachtingen

Voldoet aan mijn verwachtingen qua product en levering. Dat mijn straat op het hoesje staat is misschien toeval maar leuk

Makkelijk, snel en goede kwaliteit

Mijn custom design hoesje is snel toegekomen en voelde wel als een stevig en kwaliteitsvol hoesje aan. Sommige kleuren waren niet helemaal zoals ik wilde of zoals het op de preview toonde, maar ik ben er toch heel blij mee. Het zou ook nog tof zijn als we een design voor de zijkanten zouden kunnen aanleveren (in plaats van enkel de achterkant).

Super tevreden!

Dit is al het 2de hoesje dat ik hier bestel. Kwaliteit is super, de print blijft echt heel mooi (het vorige hoesje had ik 3 jaar). Prijs/kwaliteit de beste!

Zeer stevige hoes!

Mooie kwaliteit, zeer stevig, prachtige tekening. Kortom, zeer tevreden! Goede prijs-kwaliteitsverhouding en bovendien lokaal!

Geen response

Door mijn eigen fout een fout leveradres opgegeven dat na een mail is aangepast. Ik heb echter nooit antwoord op die mail gehad waardoor ik niet wist of de levering zou doorkomen

Case ziet er heel erg mooi uit en inderdaad krasbestendig. Bestelling sneller dan verwacht aangekregen (zonder track & tracé) dus dit was ook super. Nu kan ik mijn zoontje altijd zien ook als hij niet bij me is.

Sieht gut aus

Sieht gut aus

Ik ben heel tevreden.

De bestelling kwam in goede condities aan. De persoon aan wie ik dit cadeau heb gedaan was heel tevreden

Mooi geprint, kraakt vlug.

Ik heb een zelfgeprint hoesje gekocht, heel mooi geprint. Alleen jammer dat het hoesje gemaakt is van hard plastic met het gevolg dat er al een paar krakjes inzitten door 2 keer te vallen. Voor de rest is het mooi geprint, precies zoals het afgebeeld werd. Als je qualiteit het belangrijkst vind, zou ik voor iets anders gaan.

Ziet er niet uit zoals op foto. Kwaliteit is slecht

Het hoesje ziet er niet uit zoals op de foto. De print loopt niet over het volledige hoesje zoals de product foto belooft. Ook past mijn gsm niet volledig in het hoesje. Het spant waardoor de plek waar mijn knoppen moeten terechtkomen niet matchen. Zeer jammer. Voor de prijs die je betaalt verwacht je een beter product.

Super!!

Ben echt heel blij met m’n aankoop. Zit dit jaar voor het eerste jaar op kot en het hoesje is niet alleen mooi maar ook nog eens handig! Iedereen is er best jaloers op!

Was dik in orde top service!!!!

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent