Prima hoes.

Zocht een hoes voor mijn nieuwe mobiel. Kon er hier zelf 1 ontwerpen. Krijg veel positieve reacties op de hoes en de kwaliteit is ook nog eens prima. Een aanrader. Ook de snelle verzending is een aanrader om hier te winkelen.

perfect

geweldige snelle levering en zeer goed van kwaliteit

Enorm tevreden!

Ik zou er nog meer willen bestellen

Perfecte combinatie van design en zekerheid

Het is een prachtige case die ook nog eens goed mijn telefoon beschermt. Precies zoals op de foto's, de print is erg mooi. Heb er al veel complimenten op gekregen.

Top resultaat

Mijn 2e bestelling net zo goed als de 1ste !

Ik ben echt tevreden

Het is echt een heel goed hoesje ik ben echt tevreden !

Super Handig voor gps op je gsm!!!

Mooi hoesje, snel barsten

Super leuk ontwerp Helaas aan de hoeken snel barsten + kleurvervaging. Vior de prijs zou je meer mogen verwachten

Zeer correct en mooie opvolging

MIJN AANKOPEN BIJ CASECOMANY ZIJN STEEDS KWALTATIEF EN CORRECT BEHANDELD! Mooi afgeleverd en content van gsm, cover,… zeer tevreden klant!

Super content

Super mooi eindresultaat en goei kwaliteit

vlotte levering, goede kwaliteit

De bestelling en levering verliepen vlot. Het hoesje past perfect en tot hiertoe zeer tevreden over de kwaliteit

Heel tevreden met mijn bestelling.

Gebruiksvriendelijke tools om je cover te ontwerpen, snelle verzending en een top product. Ben er heel tevreden mee , mijn volgende ontwerp zal zeker ook bij Case Company zijn !

Mooi cadeau

Dit was als cadeau voor moederdag, mijn mama is er heel blij mee, het past perfect, het zit goed in de hand, heel tevreden van!!

Snelle levering, leuke case!

Ik ben fan!

Super leuk hoesje!

Manlief was enorm gelukkig met de gif case die ik besteld had! Ons zoontje is anderhalf, dus ik had een recente foto gecombineerd met een baby foto…hebben al veel vragen gekregen over waar we het hoesje besteld hebben!

Heel vlotte en snelle levering .

Niet echt de tweede foto komt er te hard door anders was t mooi

Niet echt de tweede foto komt er te hard door,dat vind ik wel zonde anders had t heel mooi geweest

Mooi

Mooie foto s en goede kwaliteit

Gut

Bin zufrieden

Vlotte levering

Vlotte levering, de gewenste foto erop, mijn zoon is zeer tevreden!!

Heel tevreden!

Hele snelle service. Heel tof ontwerp. Al heel veel leuke reacties op gekregen en mensen doorgestuurd naar jullie website! Als extraatje het ontwerp digitaal gekregen en is nu ook mijn digitale achtergrond.

Aanrader!

Degelijke prijs-kwaliteit en foto mooi geprint!

Hoesje is spontaan beginnen afbreken

Nadat er sinds het begin al een roze/blauwe schijn zichtbaar was op het witte hoesje, begint het nu ook spontaan af te breken aan de hoekjes. Ik nam contact op met Casecompany en de dag zelf kreeg ik antwoord en een oplossing. Heel vriendelijke mensen daar!

Zeer mooie hoesjes van top kwaliteit met een perfecte klantenservice

Heb ondertussen al 8 hoesjes besteld bij Casecompany. Allemaal waren ze van top kwaliteit. Ook de klantenservice werkt perfect hoe het hoort te zijn.

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent