Geweldig!

Leuk semi-transparant hoesje, ligt goed in de hand en door de iets hogere randen de perfecte bescherming van mijn nieuwe iPhone 12

Compact en goede bevestiging

Ik had niet zoveel mogelijkheden in mijn wagen om mijn gsm te bevestigen. En dit werkt perfect. Het metalen plaatje zit tussen mijn gsm en mijn hoesje en verschuift niet.

Mooi maar spijtig van de geur van het hoesje

Heel mooie afwerking. Mooi hoesje, maar spijtig van de geur van het hoesje.

Enorm stevig en mooi hoesje

Exact wat ik had verwacht van het hoesje. De case komt een beetje boven de schermrand waardoor het ook het scherm van jouw gsm beschermt. Kleuren zijn exact zoals op het voorbeeld hier.

Slechte kwaliteit

Het hoesje is zo goedkoop, slechte kwaliteit en druk lijkt helemaal niet op de foto. Screen protector direct kapot ... Buiten de snelle levering niks goed te zeggen over dit merk.

Zeer goede ervaring!!

Alles werd op tijd geleverd en het was helemaal onbeschadigd en zeer mooi hoesje. Top aankoop

Foto is scheef gedrukt, weeral.

Het hoesje zelf is mooi, maar de fotocollage die ik speciaal gemaakt had is er weeral eens verkeerd opgedrukt. Gelukkig heb ik een compensatie gekregen van de vriendelijke klantendienst.

Heel mooi resultaat!!

Je kan denken prijzig voor een hoesje, maar je krijgt er wel iets heel mooi voor in de plaats. Je vind het niet direct op een andere plaats, kwaliteit is heel goed. En het oogt supermooi. Een echt aanrader!!

Mooi, stevig design

Super service

Is gewoon fantastisch en dat er niet veel hebben ik ben mega trots op mijn hoesje ik zou geen ander meer willen wel meerdere van deze hoesje En super service je moet er niet zo lang op wachten Jullie zijn TOPPERS

Super tevreden

Ik ben super tevreden, omdat de bestelling vlot ging, de levering ging vlot, en mijn hoesje is nog niet stuk, dus ben ook super tevreden over de kwaliteit.

Goeie kwaliteit

Heel goede service, snelle levering, mooi hoesjr

Perfect!

Super leuk gedaan, ik wist niet dat de foto’s beide zo duidelijk gingen zijn. Dus helemaal perfect!

Mooie print, minder stevig hoesje

Had het hoesje iets sterker verwacht.

Top product!!

Zeer correcte en snelle afhandeling van de bestelling ! Was als kadootje bedoeld en is een zeer geslaagd geschenk gebleken.

Gif cases are litt !!

Ik heb voor mijn vriend zo’n gif case besteld. Hij is fantastisch!! Echt superleuk en mega goede kwaliteit ! Ik ben fan !

Vlotte afhandeling

Mooie cover, vlotte levering

Geweldig mooi & snel

Hele mooie goed beschermde GIF case. Zo heb ik mijn mooi meisje altijd bij mij. Case was heel snel geleverd! Bedankt voor mooie en snelle leveren van de case.!

Uitstekende kwaliteit en super leuk als kerstcadeau te geven ! Mijn mama was er zeer content van! Wij gaan zeker in de toekomst nog bestellen.

Goed product

De case was makkelijk samen te stellen. Geen verassingen bij ontvangst, want je hebt het eindproduct online al duidelijk gezien. Tekening is duidelijk en netjes afgewerkt. Leuk dat je de afbeelding ook ontvangt om er je achtergrond of screensaver van de maken.

Hoesje top - oplader flop

Het hoesje is top, stevig, mooie print gemakkelijk aan te brengen. De oplader is echter een flop, na 2 keer opladen bleef het stekkertje van de oplader in m’n ipad steken.

Het hoesje is mooi en past goed.

Het past goed aan en is een mooi hoesje. Het enige jammere is dat de rode kleur niet heel rood is voor derest zijn we heel te vrede over het product

Zeer tevreden!

Heel tevreden van de aankoop bij Casecompany. Alles was duidelijk aangegeven op de website. Het artikel is iets langer onderweg geweest dan normaal, maar ook dit stond aangegeven dus je was op de hoogte van de vertraging. Zeer hard aan te bevelen!

Het hoesje was prachtig!! Jammer genoeg had ik een Samsung s20 fe dus had de verkeerde besteld jammer dat dit product niet voor meerdere gsm kan maar het blijft prachtig en gebruik het nu als een foto op de muur elke keer een verassing wie ik zie als ik kijk echt leuk !

TOP kwaliteit en service!

Belgisch én top van kwaliteit en service! #kooplokaal met plezier!

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent