Laden reviews...
264 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen Case Company om hoogwaardige, personaliseerbare hoesjes en betrouwbare service. De verzending verloopt snel en de prints komen altijd overeen met wat werd besteld. Veel feedback gaat over de duurzaamheid en de keuzevrijheid in ontwerpen. In het algemeen is de mening positief, met enkele kleine kanttekeningen.
Perfekt
Serra
Antwerpen
Super origineel, stevig. Al mijn 2de hoesje en zeker niet het laatste!
Aurore
Evergem
Ik heb een IPhone pro max gif hoesje besteld voor de verjaardag ve mijn beste vriendin. Ik stond versteld van het mooie resultaat. En mijn vriendin vind het een waardevolle prachtige cadeautje.
Amine
Rotterdam
Uiteindelijk Super blij met het (alternatieve) resultaat! M'n minpuntje: ik heb toch maar eerst zelf een collage gemaakt op m'n gsm, en die laten printen op de case, want ik kreeg de aparte foto's (voor een full case geprinte collage) in jullie tool absoluut niet geladen. Heb het 5 of 6x geprobeerd. Gratis levering duurt wel een week, maar als je op tijd besteld, is dat absoluut het wachten waard! De jarige was er heel blij mee, ook die verpakking erbij was tof!
25 January 2021
Kelly
Houtvenne
ik ben er echt heel te vrede van!
24 January 2021
Sara
Willebroek
Heel gebruiksvriendelijk. Hoesjes in alle formaten, te personaliseren naar keuze. Heb al meermaals gekocht bij casecompany en ze leveren goede kwaliteit en goede service. Ik kan het alleen maar aanraden!
24 January 2021
M
Gent
Goede kwaliteit aan een goede prijs.
22 January 2021
Patrick
Wilrijk
Ik heb op basis van deze site zelf een case kunnen samenstellen, die aan de wensen van mijn moeder zou voldoen. De case werd zeer snel geleverd en had exact de kleur die ik wenste. Het materiaal waaruit de case is gemaakt is van hoge kwaliteit. Daarnaast is het ook zeer aangenaam dat de site voor een talrijke verzameling aan gsm-modellen cases aanbiedt.
22 January 2021
Emma
Antwerpen
Hebben beide een Samsung galaxy S20 Fe. En als mijn man zijn kerstcadeau heeft gekregen was hij blij en ik ook. Maar op het moment dat hij zijn gsm erin wilt plaatsen is hij te klein. Het housje is voorzien voor een Samsung galaxy S20. Dus zoveel geld uitgegeven en de gsm er niet in past. Het housje staat nu maar als deco op de kast.
21 January 2021
Sylvia
Neerwinden
Hey Sylvia,
Wat vervelend, je hebt inderdaad het verkeerde hoesje gekozen, omdat het een gepersonaliseerd hoesje is, kan je deze helaas niet retour sturen. Ik mail je nog even voor een toekomstige oplossing.
Arend van CaseCompany
Origineel, mooie afwerking, goede communicatie wat betreft levering tijdens feestdagen en covid-toestanden. Aanrader!
21 January 2021
Helen
Mortsel
Case past perfect , mooie afdruk en op tijd geleverd
20 January 2021
Joeri
Wommelgem
De hoes past niet op de iPad . Teruggezonden naar Casecompany maar nog geen antwoord of terugbetaling ontvangen. Niet oké dus, Groeten, [email protected]
20 January 2021
Myriam
Drongen
Hey Myriam,
Zoals je via mail hebt vernomen hebben we ondertussen de retour goed ontvangen en het geld terug gestort.
Arend van CaseCompany
De kleuren van het hoesje vielen veel lichter uit dan verwacht o.b.v. de foto. Maar dat achterwege: prima hoesje.
19 January 2021
Manon
Adinkerke
Hey Manon,
Ik heb je een mailtje gestuurd, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.
Arend van CaseCompany
Cover was transparant ipv zwart. Fout op de site.
19 January 2021
Johan
Zoutleeuw
Hey Johan,
Wij verkopen geen zwarte hoesjes. Enkel transparante hoesjes waar je een print op kan zetten. Jij had effectief hier een print op gezet maar deze was niet volledig bedekt in het zwart. Waardoor jouw hoesje dus nog transparant is. Als je afbeelding zou uploaden die volledig het hoesje zou bedekken. Dan had je dit probleem niet. Ik zal je mailtje sturen om te kijken als we samen naar een oplossing kunnen zoeken.
Aren van CaseCompany
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen!!!
18 January 2021
Yaşar
Beringen
Hey Yaşar,
Zoals aangegeven via mail is helaas jouw pakketje zoek geraakt door GLS. We hebben net een nieuwe opgestuurd naar jou. Excuses voor dit ongemak.
Arend van CaseCompany
Ik ben zeer tevreden over het algemeen. De foto’s komen goed tot hun recht.
18 January 2021
Griet
Izegem
Het hoesje is niet hoog genoeg, waardoor het glas niet zo goed beschermd is. Het is gevallen en mijn glas is gebroken. :( Maar wel een prachtig hoesje!
17 January 2021
Sofie
Merelbeke
Hey Sofie,
Wat vervelend om te horen, ik stuur jouw mailtje zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.
Arend van CaseCompany
Snelle service en mooi resultaat!!
17 January 2021
Sophie
Turnhout
Ik had een hoesje besteld met een quote er op en op de bevestigingsmail zag ik dat ik het juiste hoesje had gekocht, maar toen ik het ontvangen had zag ik dat ik een compleet ander hoesje had gekregen.
16 January 2021
Marthe
Brussel
Hey Marthe,
Super vervelend, er moet iets misgelopen zijn bij het inpakken vermoed ik. Ik heb jou mailtje gestuurd om te kijken naar een oplossing.
Arend van CaseCompany
Goede kwaliteit van bescherming en print.
16 January 2021
Pieter Jan
Marke (Belgique)
Leuke designs aan mooie prijs. Cases liggen ook heel goed in de hand en voelen aangenaam aan.
Caroline
Gent
Supersnel aangekomen, ondanks drukke periode. Kwaliteit was ook top, en bovendien zijn er erg veel creatieve, unieke items te vinden op de website, die je niet echt ergens anders vindt.
Kelly
Haacht
Goede service mijn eerste hoesje was kwijt geraakt door DLS en jullie hebben mij een andere op gestuurd
Esmeralda
Mol
Ik heb een gif case besteld. Deze is beschadigd aangekomen. Ik heb een mail gestuurd naar de klantendienst. Ze hebben mijn vragen beantwoord en ze hebben mij een nieuwe case gestuurd, maar de manier waarop ze communiceren vind ik niet zcht customer friendly. Bij de 2e levering had ik gevraagd om het te versturen naar een nieuw adres, dit werd niet gedaan. 2e case is aangekomen, in goede staat deze keer maar de kwaliteit vind ik precies niet 100% top top top maar ik ga niet meer in "confrontatie" met Casecompany.. Heb daar de tijd niet voor.
14 January 2021
Kevin
Genval
Case ziet er exact uit zoals op het ontwerp en voelt stevig en kwalitatief aan.
14 January 2021
Robin