Foute case

Mijn man heeft een case gekocht via hier, omdat deze niet paste wou ik deze ruilen. Dit ging niet, omdat het over een gepersonaliseerde case ging. Nu zitten we hier met een gepersonaliseerde case die te groot is, waar we niets aan hebben!

Tevreden

Ik heb een doorschijnend, zacht hoesje besteld. Over het algemeen ben ik erg tevreden. De print die ik koos is mooi gedrukt en het hoesje voelt erg aangenaam in de hand. Mijn gsm zit er volledig in, alle knoppen aan de zijkant zijn makkelijk te gebruiken. Jammer dat het niet een klein beetje meer boven mijn scherm uitkomt (1,5 mm was al voldoende geweest), om zo mijn scherm net iets meer te beschermen. Service was prima!

Super leuk

Het is zo tof . Krijg ook heel leuke reacties.eerst wel op de foto's van mijn kleindochter (lol) Maar dan ook op het superleuke concept van de veranderde foto's. Heb iedereen moeten doorgeven van waar ik dit caseje had.

Goede kwaliteit en heel mooi

Ik heb mijn smartphone case gepersonaliseerd met mijn naam erop en het ziet er zo mooi uit. Ook beschermen de randen van de case mijn smartphone zeer goed. De case werd ook eerder geleverd thuis dan verwacht. Ik ben zeer tevreden!

tof initiatief. phone case naar keus.

Positief. snelle levering, kwalitatief zeer goed. uiterst tevreden en ga hier zeker vaker gebruik van maken.

Gewelding

Ik heb al een paar goesjes laten maken op deze prachtige site. En telkens ben ik super tevreden ! De kleur is super, de foto blijft mooi!

Niet helemaal wat ik verwacht had

Ik bestelde een hoesje met gouden strepen opdruk. Bij aankomst blijkt het een zwart hoesje met gele strepen te zijn, er is geen goud aan te pas gekomen.

Zeer goede service

Ik ben zeer tevreden over de vriendelijkheid. Het was de tweede maal dat ik een case voor mijn gsm bestelde. De case was helaas niet aangekomen, dit werd goed onthaald bij het bedrijf en ik kreeg een nieuwe opgestuurd.

Ben te vreden

Supper blij

Super hoesje!

Een top hoesje, hij past perfect en de afbeelding staat er mooi op!

Niet goed

Ik heb de versie van xs besteld en ik kreeg een case van een iphone 11 binnen

Zeker een aanrader!

Rap geleverd, top kwaliteit

Uniek, kwaliteit, leuk

Ik kwam dit tegen op internet en zocht nog een uniek hoesje. Leuk dat je het zelf kan ontwerpen. Ze werden geleverd en bleken nog eens van een goeie kwaliteit te zijn. Ze zaten ook super leuk verpakt. Nu na enkele maanden zien ze er nog steeds top uit!

het was super mooi

het was super mooi

Heel vlotte levering en mooie hoesjes. Ik had als cadeautje een hoesje besteld met 2 foto's, die in elkaar overgaan als je het hoesje kantelt. Het resultaat was top!

Super!!

Vandaag mijn case ontvangen, super blij ermee

Mijn case was verloren gegaan en na het mailen hebben jullie een nieuwe verstuurd en ben er super blij mee

Top kwaliteit en snelle zending

Fantastische kwaliteit van het hoesje, niets op aan te merken. Snelle en goede levering.

Heel mooi hoesje, goeie kwaliteit, geleverd in stoffen zakje. Terwijl je op je bestelling wacht krijg je het design van je hoesje ook aangeboden om als wallpaper te gebruiken (helaas wel met zwarte achtergrond en was niet aan te passen)

Exact waar ik naar op zoek was!

Het hoesje is heel mooi én kwaliteitsvol. Eindelijk een hoesje dat mijn gsm echt beschermd en het glas niet direct breekt wanneer ik mijn gsm laat vallen. Thanks!

snelle levering, stevige case, ziet uit zoals het ontwerp. Aanrader!

Veel leuke ontwerpen, snelle levering, stevige case, het bestelde product ziet eruit zoals het ontwerp. Aanrader!

Maat was juist en kleur was perfect zelfs de details. Is mijn 2de bestelling ga zeker nog bestellen.

fantastisch

nooit verwacht dat het hoesje zo goed ging uitdraaien! aangezien het bij mij als cadeau was bedoeld met toch wel wat emotionele waarde aan verbonden is mijn moeder beginnen huilen van blijdschap.

excellent

Het hoesje is mooi qua kleuren. De flexibiliteit en stevigheid is prima. De levering was top. Dus picco bello!

Goede kwaliteit en vlotte levering

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent