Tevreden

Goede ontvangst! Mooie bescherming voor mijn smartphone.

Wat we hoopte

Prachtige

Super mooie ik ga binnen kort new bestellen

Ik het zeker iedereen aanbieden. Het is zeer kwalitatief. En ook echt top hoesje.

Item zoals beschreven en vlotte levering!

Super kwaliteit en design

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Kwaliteit en design zijn top. De levering was eerst minder alleen ruimschoots goedgemaakt. Het duurde enige tijd voor ik mijn aankoop mocht ontvangen. Toch wil ik aangeven dat vanaf het moment dat ik gestuurd had nog niets te hebben ontvangen, het allemaal super is verlopen. Probleem en kwijtgeraakt bij de post. Opnieuw besteld en toen super snel en klantvriendelijke afhandeling en opvolging. Waarvoor dank!

Slechte kleur

S helaas is de kleur van de kaft niet zwart maar lichtgroen.

Handig

De protectionscreen is heel sterk en handig en makkelijk op te plakken

goed maar toch paar opmerkingen

- vlotte bestelling en levering - ik zag bij het uitpakken dat het hoesje een beschadiging in de plooi aan buitenzijkant heeft waar ik niet moeilijk wil over doen omdat ik het gedoe van inruilen niet zie zitten als ik prijs/kwaliteit overweeg - niet zo gemakkelijk om mijn gsm erin te steken (nochtans correct hoesje voor mijn type gsm) maar uiteindelijk toch gelukt en beschermt goed

Mooie unieke case

Hele mooie case, echt tevreden van!

Niet goedkoop, wel uniek

We hebben in ons gezin al een paar case company gsm-hoesjes gekocht. Nu met eigen foto's. Wordt een puber helemaal blij van.

Snelle, kwaliteitsvolle levering!

De levering ging zeer vlot. Het hoesje is prima van kwaliteit en zit als gegoten.

Super mooi, goede kwaliteit en een snelle levering

Flipcase beschadigd (geplooid) bij levering

Cfr supra

Mooi product en vlotte service

Hoesje met foto voor iPhone besteld. Zeer tevreden van het product ensnelheid van levering. Het hoesje is stevig, de print van de foto is ook geslaagd.

TOP!

Top product met een uitstekende service!

Goedkoop en kwaliteitsvol

Goedkoop om zelf de case te personaliseren. De case voelt stevig aan. Snelle levering.

Topproduct voor een juiste prijs

Ikzelf heb dit gekocht als cadeau voor mijn vriendin en was enorm tevreden van de kwaliteit en de klantenservice! Er was iets foutgelopen met mijn bestelling waardoor de sleeve fout bedrukt was, maar ik stuurde een mail en kreeg direct een nieuwe opgestuurd en mocht de oude zelfs houden. Het past perfect rond haar laptop en de binnenkant van de sleeve is superzacht en beschermt de laptop echt goed. Een dikke aanrader

Ben super tevreden

Ben heel tevreden nog nooit z'n mooi hoesje gehad

Programma liet niet toe meerdere foto's in collage te uploaden

Een keer of 7 een collage gemaakt met het programma volgens het format, maar steeds bleef hij hangen bij laden. Uiteindelijk maar een enkele foto op de hoes gezet. Hoesje voldoet wel volledig aan de verwachtingen, fijne case, niet van goedkoop plastic, maar stevige stof. Blijft jammer dat er nu maar 1 foto op staat.

Slechte kwaliteit

Hoesje had nog lijmresten , past niet volledig rond mijn iPhone , is nat geworden en de binnenkant is verkleurd

1 tip naar casecompany zelf. Een bevestigingsmail sturen als de bestelling rond is. Voor derest een prachthoesje.. topcadeau

Lost alle verwachtingen in

Heel mooi hoesje! Helemaal zoals verwacht, degelijke kwaliteit en valbestendig.

Een zeer positieve ervaring!

Een zeer ruim aanbod van zeer goede kwaliteit! Het product ziet er identiek hetzelfde uit als op de webshop. Zeker een aanrader!

Heel mooi hoesje!

Mooi, stevig hoesje. Kwalitatief ook. Ik was al fan van casecompany en heb dus niet getwijfeld om nu met mijn nieuwe gsm ook een nieuw hoesje bij hun te laten maken.

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent