Snelle levering en beter dan ik verwacht had

Snelle levering en beter dan ik verwacht had

Geen kwaliteit

Printkwaliteit op de hoesjes zijn beneden alle kwaliteit voor de kostprijs.

Zeer tevreden!

Het hoesje is zeer mooi! Goede kwaliteit, goede verzending! Ben er heel gelukkig mee Dankjewel!

Fantastisch!

Heel mooie verpakking! Hoesje past perfect en heeft een mooi design. Ligt goed in de hand ook. En ruikt bovendien niet naar vervuilde plastic!

Teleurgesteld

Heb het hoesje ondertussen een goede maand en het patroon komt er al een tijd van. Het slijt elke dag meer. Dit zou écht niet mogen. Ik ben ook altijd voorzichtig met mijn gsm en stop het goed weg. Ik gebruik momenteel een ander hoesje omdat het er gewoon niet uitziet. Hopelijk gaat dit om een productiefout want anders is dit niet ok. Hopelijk krijg ik respons. Ik wil zeker een foto doormailen van het hoesje zodat jullie snappen wat ik bedoel.

Redelijk teleurstellend

Ik heb een secondglass aangekregen voor een verkeerd model, contact opgenomen en een nieuwe aangekregen, dat opnieuw voor een verkeerd model was. Het bedrag werd teruggestort op mijn rekening zonder verdere uitleg van hoe ik een juist model kon krijgen en met de belofte om mij op de hoogte te houden, wat nooit gebeurd is.

Mooi, handig, gewoon top!

The Good Case: Mooi, duurzaam en kwaliteitsvol

Ik ben heel tevreden over het hoesje dat ik kocht via Casecompany.be. Duurzaam materiaal wordt gecombineerd met een knap, subtiel patroon. Verder geeft de hoes een stevige indruk en past perfect rond de GSM. Ligt ook gemakkelijk in de hand, is niet glad.

Uitstekende kwaliteit

De print is van uitstekende kwaliteit en bleekt niet af, ook de kleuren komen zeer mooi tot hun recht.

goede ervaring

goede kwaliteit en snelle levering Heel tevreden

Alles mooi verpakt en zeer snel geleverd ! Bedankt

goede service van jullie

door een probleempje ergens was mijn artikel niet aangekomen en na een mailtje hebben jullie direkt gereageerd en snel het artikel opgestuurd dank u

Super cadeau voor mijn zus, past perfect en de foto’s zijn super mooi

barslecht

Hoesje besteld, maar 10 dagen later nog niet geleverd. Geen track en trace beschikbaar. Nooit reactie ontvangen op email met vraag naar update status van levering. Webwinkel in 2020 onwaardig.

Mooi!

Kwaliteit = zeer goed Kwaliteit van het design= goed Ik bestelde twee custom hoesjes. Eentje voor mijn mama en eentje voor mezelf. Die van mijn mama kwam er perfect uit. Bij mijn hoesje vond ik dat de kwaliteit van de foto wat minder was, maar voor de rest was alles dik in orde! Ik zou zeker nog hoesjes bestellen bij Casecompany!

goed materiaal, enkel transparante case

Ik heb het verkeerd begrepen dat gekozen kon worden tussen een transparante en een zwarte cover. Kwaliteit print afbeelding kan beter. Past prima. Nu, 1 maand later na aankoop, ik verwacht geen verkleuring. UV-bestendig...?

Top kwaliteit & service

Ik kreeg de dag na mijn bestelling het hoesje al in de brievenbus! Sneller dan verwacht dus! Ik gebruik mijn "personal map"-hoesje nu al zeker een maand en de print staat er nog altijd volledig ongeschonden op, het wit blijft ook wit (geen verkleuring). Super tevreden met mijn aankoop!

Mooi hoesje maar te klein.

Beste, Ik had een hoesje besteld voor een Samsung galaxy A6 plus en het geleverde hoesje was voor een A6 en was dus te klein ! Jammer want was een zeer mooi hoesje ! Jullie konden het gepaste hoesje niet leveren. Ik heb het terug gestuurd via de post maar nog geen bevestiging of terug betaling van jullie ontvangen ... Mvg Stacy

Heel fantastisch en super mooi gedaan ik ben er zeer blij mee en raad het zekers iedereen aan

Prima, mooie en opvallende case

Een van de gamedesigns gekozen samen met onze tienjarige. Nu, meer dan een maand nadien, is hij nog steeds heel erg blij en tevreden over zijn case.

Zeer blij met het resultaat

Kwaliteit is zeer goed en de foto's op het hoesjes zijn zoals verwacht! 10/10.

Mooi design

Op tijd geleverd, mooi design en flexibel genoeg zonder afbreuk aan kwaliteit.

Een mooie verrassing

Ik kreeg de cover cadeau als verrassing van mijn vrouw. Wat ben ik er fier op. Een mooie foto en een handige cover die mijn telefoon goed beschermt. Wat heeft een mens nog meer nodig...

Niet tevreden

De knopjes opzij van het hoesje komen niet overeen met mijn gsm, kan het dus niet gebruiken. Ook de kleuren zijn helemaal niet zo duidelijk zichtbaar.

Oogt mooi op mijn iphone

Mooie cover en van degelijke kwaliteit. Ben tevreden.

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent