Super tevreden

De keuzemogelijkheden waren groot. Uitwerking zoals door mij gekozen is echt geweldig Zal het zeker aanbevelen aan vrienden/kennissen

Beter dan verwacht

Mijn bestelling was sneller aangekomen dan verwacht, en de verpakking was zeer origineel en milieubewust. Het hoesje ziet er exact uit zoals op de site, en het past perfect. Het voelt comfortabel in mijn handen en zorgt voor betere grip. Na mijn gsm al een keer te laten vallen met het hoesje, is deze nog steeds zo goed als nieuw. Het feit dat dit hoesje daarbovenop van natuurlijke materialen is gemaakt en bijdraagt aan de natuur, is geweldig!

Super product

Compact en neemt niet teveel plaats in. Stevige magneet en met een gekleurde smartphonecase is de magneet op je telefoon onzichtbaar. En toevallig is roze mijn lievelingskleur !!

Mega tevreden

Super mooi fotohoesje

Snelle levering en goede kwaliteit zeker aan te raden super leuk om als cadeau te ontvangen

Super kwaliteit !

Zeker aan te raden mensen ! Dit is zeker de beste kwailiteit heb mijn hoesje ondertussen al 2maanden is nog niets aan de foto vervaagt niet of schilfert niet af. Je voelt zelfs nie op je gsm dat er een hoesje aan is. Zeer snel geleverd en super mooi en tof zakje bijhehad

Prima aankoop

Leuk dessin, stevig, krasvrij ... Geleverd in extra stoffen hoesje. Hier dik content!

Aangenaam hoesje dat goed past

Het hoesje past perfect rond de iPhone 11. De print ziet er nog altijd goed uit.

High quality + nice design

The case is really nice and is of high quality. The shipment was a bit slow but just as promised

Super content van mijn bestelling

Zeer tevreden, snelle service, mooie uitvoering en degelijk materiaal. Super!

Slechte kwaliteit

Na slechts 2 weken begint het hoesje al af te bladeren, erg jammer. Zelfs bij normaal gebruik. Ik zal jammer genoeg geen hoesje meer kopen bij Case Company.

Very good quality.

My wife loves her gift. Top

Is een heel mooi hoesje geweldige aankoop

Ik heb al vaker besteld bij jullie en is altijd een super mooi hoesje blijf men hoesjes bij jullie bestellen geweldige kwaliteit

Goede kwaliteit en goede prijs

Super, zeer tevreden

Toppie

Zeer tevreden met dit hoesje. Flexibel en mooi gedrukt.

Veel complimenten gehad van velen bij het zien van mijn mooi hoesje :)

Ik ben er heel blij mee.

Ik ben er heel blij mee omdat het wel leuk gevonden is en het zeer goed beschermt het. Wel spijtig Dat je de krassen goed kan zien op het hoesje. Maar een zeer goede site en betrouwbaar. En een snelle service

Super tevreden

Super goed

Leuk hebbedingetje

Tof dat het zo'n geanimeerd hoesje is! Bovendien beschermt het nog prima ook! Z'n geld zeker waard!

Oke

Ik bestelde een gepersonaliseerde hoes. De kwaliteit van het materiaal is goed en sluit mooi aan. Wel had ik verwacht dat de afbeelding scherper ging zijn. Online leek het veel scherper. Jammer.

Slecht

Ik kan het niet bestellen op mijn gsm.. er komt steeds op dat er een probleem is met het uploaden van mojn ontwerp dit is al een aantal weken zo

Het hoesje is gewoon top!!

Ik ben heel tevreden over het hoesje dat ik heb besteld. Het is een goede kwaliteit + de foto’s zijn duidelijk en ze komen mooi uit op het hoesje. Je ziet mooi de overgang van de ene foto naar de andere. De prijs valt daarom zeker goed mee als je zoiets mooi ervoor in de plaats krijgt. Ik zou het dus zeker aanraden aan anderen om ook zo een hoesje te bestellen. Ik kreeg het pakketje ook vroeger dan verwacht toegeleverd in de opgegeven levertijd. In het pakketje zat ook nog eens een mooi zakje waar het hoesje in zat en je kan het zakje ook hergebruiken voor je telefoon of andere hoesjes in te steken. Ik heb dus alleen maar positieve punten om te melden. Ik ben zeker tevreden over casecompany en het is voor herhaling vatbaar!

Heel tevreden

Goed kwaliteit en heel mooi

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent