De kleur was niet zoals op de foto, voor de rest is het goed.

Ik vond de kleur anders dan op de foto. Op de foto was het meer donkerder dan in het echt. Dat vond ik wel jammer. En het was niet echt mooi als je van dichtbij bekeek ik zag de streepjes, maar voor de rest was het goed. Ik wou het terugsturen, maar het was een gepersonaliseerde hoesje dus het kon niet.

Perfecte service!

Perfecte service: website om hoesje te ontwerpen is heel handig in gebruik, vlotte betaalmethode en voila, een paar dagen later zit de bestelling al in de bus! Mooie afwerking ook, hier hoor je een tevreden klant.

Kei mooi product

Mooi product en snelle levering

Leuk hoesje!

Super blij!

Ik ben super tevreden met het resultaat mijn vriendin was super enthousiast dus ik heb goede punten gescoord ik ben heel tevreden van de service Dikke Merci!

Super mooi en snel geleverd!

Het hoesje was super mooi en gemaakt zoals ik het verwachte. Het paste ook perfect rondom mijn gsm. Desondanks de corona tijd is het hoesje snel geleverd.

geweldig

maar twee dagen vertraging begrijpelijk met de corona toestanden wel het vlugste paketje dat ik al onvangen heb

Perfect en goede kwaliteit

Ik vind dit gsm hoesje heel leuk passen bij mijn gsm. Het is van goede kwaliteit waardoor je gsm op de grond zou vallen, het nog steeds doet! Ook de levering was heel snel en het was mooi ingepakt. Ik raad dit product voor deze prijs zeker aan. Groetjes Jentel

Top kwaliteit

Stevig en heel mooi, absoluut zijn geld waard!

Comfortabele case

Zeer mooi afgewerkt, met leer en zachte materialen. Zeer stevige gsm case. Veel beter dan andere cases die ik reeds had. Mooi van print, ik ben zeer tevreden.

Zeer tevreden. Goede kwaliteit!

Het is super leuk om 2 volledige foto’s over heel het hoesje te zien.. Zo moest je geen moeilijke keuze maken. ☺️

mooi en degelijk

Het hoesje is degelijk en mooi. Maar de tekening staat te ver naar één kant waardoor er aan de andere kant een halve cm niets staat en de verhouding niet klopt.

Niet de moeite waard

De afbeelding is mooi, daar zijn geen klachten over. Op de site tonen ze echter dat het patroon over de volledige achterkant doorloopt, wat in het echt niet het geval is. De tekening is een stuk kleiner dan de gsm zelf, waardoor die er langs alle kanten onderuit steekt, wat geen zicht is. Ook heeft het hoesje geen opstaande hoeken, waardoor mijn glasbescherming hoger komt te liggen. 1 keer gevallen en heel mijn scherm is gebarsten, wat mij in de bijna 10 jaar dat ik een smartphone heb nog nooit overkomen is. In het vervolg hoop ik dus wel gewoon terug bij OnePlus. Die zijn duurder, maar de kwaliteit is ook veel beter.

Prachtig

Het hoesje is wel wat laat toegekomen (corona) wat begrijpelijk is, maar zat in een heel prachtig zakje, toen ik het hoesje zag werd ik stapel verliefd, prachtig kleur in marbel en de lettertype van mijn naam mooi en sierlijk. Een site om zeker en vast aan te raden aan vrienden en familie!

Goede kwaliteit

Desondanks ik een foto had genomen met een lage resolutie en van zichzelf al een soort “getekende” versie was, is de kwaliteit heel mooi uitgekomen. Ik ben tevreden. Past ook perfect rond mijn gsm.

Snelle levering en zeer mooi!

Een hoesje met eigen foto laten bedrukken, heel mooi en goede kwaliteit!

Snel zichtbare krassen en gebruikssporen

Niet zo tevreden over dit hoesje. AL snel zijn er zichtbare gebruikssporen op de afbeelding en ook op de rest van het doorzichtige hoesje zie je meteen krassen. Geen aanrader.

Wauw!!

Het hoesje is super mooi afgewerkt. Het is snel geleverd! Ik ben er heel blij mee!

Mooi resultaat.

Was totaal zoals ik het wilde, mooie foto.

super tevreden met mijn aankoop! Al meerdere malen een hoesje gekocht bij jullie. En telkens opnieuw heel tevreden! Leuke verpakking ook!

Ben heel tevreden vooral omdat ik mijn eigen afbeelding heb kunnen kiezen het hoesje zit perfect en is gewoon heel mooi de kleuren zijn ook heel erg mooi komen goed uit

Leuk degisn!

Heel blij met mijn leuk design covertje!! Ook de wallpaper staat nog steeds ingesteld, samen een mooi geheel!

Top case

Perfecte pasvorm, mooie print, supersnelle levering.

Foto heel geslaagd

Wel is het los gedeelte te slap, mocht volledig dicht zijn, ook de binnenkant om kaarten in te steken, na een paar keer gebruiken zijn ze uitgetrokken, dus niet meer bruikbaar. Zal nog keer iets ander uitzoeken..

Plooi achterkant al snel gescheurd

Kwaliteit print oké Kwaliteit materiaal aan de zwakke kant De plooi aan de achterkant van het hoesje is zeer snel gescheurd ondanks matig gebruik. Het kunstleer schilfert meteen af.

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent