Slecht

60€ aanrekenen voor een hoesje van 20€ stond nergens op een factuur erna in email schipping kosten van 30€ extra aanrekenen boven op de 7€ verzending kosten die we al moesten betalen. Voor de afstand van Gent naar Antwerpen schandalig!

Super goede en vriendelijke service

Wij hadden een foutje gemaakt bij het ontwerp. We hadden het pas opgemerkt na levering. Zonder probleem mochten wij ons ontwerp opnieuw indienen en kregen we kosteloos onze gewenste versie. We kregen een vriendelijke en hulpvaardige reactie van case company. Dank u wel hiervoor. Nu heel tevreden van het resultaat. Mercia

Beschadigd

Het hoesje was redelijk beschadigd toen het toekwam, de foto of het soort plastic waar de foto opstaat die plakt aan het hoesje was langs 2 hoeken los, het plastic zelf waar de foto op stond is met zulke ribbeltjes en daar waren 3-4 duidelijke krassen in. Heel jammer

Ben er heel tevreden over

+ het heeft opstaande randjes waardoor mijn scherm niet breekt + het is en flexibel

Epic

Een van de beste websites om hoesjes te bestellen! Stellen nooit teleur en belanden altijd perfect op tijd in je brievenbus!

Goede kwaliteit

Hoesje heeft een goede kwaliteit, ook fotokwaliteit is heel goed.

Super snel geleverd, uniek hoesjes, goede service. Zeker aan te raden!

toppie

Zeer tevreden over mijn aankoop. Hij werd snel geleverd. Hij past perfect. Correcte afhandeling. Prijs - kwaliteit ok.

Mooie afwerking, exact wat ik verwacht had en zeer snelle levering. Top!

Gsm is kapot

Mijn gsm is 1 keer gevallen en mijn achterkant is kapot.

Snelle levering, mooi hoesje!

Ik ben tevreden met de service en levering van mijn hoesje. Levering was snel en netjes! Hoesje werkt top!

Kapot na 1x te laten vallen

Ik had de case een week. Heb me wel miskocht, ik wou eigenlijk een flexibel en heb per ongeluk een hard case besteld. Met als gevolg... Ik liet mijn iphone vallen en het hoesje was meteen gebarsten en er waren stukken af. Heel jammer voor dat geld.

Cool hoesje

Zeer mooi, goed in de hand zittend, aangenaam aanvoelend. Bescherming ook goed (denk ik, want iPhone nog niet gevallen gelukkig)

Mooie service

Mooi stevig hoesje! Foto duidelijk

Mooi maar had beter kwaliteit verwacht

Ben er blij mee maar je ziet wel dat de kwaliteit iets minder is, voor de rest heel blij mee!

Mooi hoesje, mindere kwaliteit

Het bestellen op casecompany verliep erg vlot. Veel keuze ook. Vlotte levering. Helaas blijkt het bestelde hoesje echt niet stevig te zijn. Er brak reeds een stukje af en er verschenen ook al 2 barstjes. Nochtans ben ik op normale wijze omgesprongen met mijn telefoon. Ik had dus toch wat meer stevigheid verwacht. Want als ik nu al dergelijke slijtage vaststel, wat zal dit dan geven na een maand of 2... Ik denk dat ik snel zal moeten beginnen uitkijken naar een nieuw hoesje.

Tevreden met mijn nieuwe hoesje!

Goede dienstverlening en goede kwaliteit!

Het is een zeer mooi hoesje, zit goed op de gsm.

Het was erg goed gemaakt!

Snel aangekomen!

Het is een superhoesje!

De bestelling en de levering ging heel vlot. De kwaliteit van de print is prachtig. Echt wat ik wou!

Super goed

Ik heb al altijd al mijn hoesjes hier besteld & ze zijn nog allemaal intact geen enkel hoekje kapot of dergelijke , altijd goeie service en snelle levering. Ik raad dit ook aan bij al mijn vrienden en familie !

Top service, top hoesje!

Heel goed geholpen toen ik enkele vragen had. Na de bestelling geplaatst te hebben, kwam het hoesje ook snel aan bij me thuis!

Prima kwaliteit.

Het hoesje is zoals ik het verwacht had. Werd in een leuke verpakking geleverd.

Ik ben zeer tevreden met de service van CaseCompany!!

De hoesjes komen altijd op tijd aan bij jou thuis. De website is gebruiksvriendelijk! De kwaliteit van de hoesjes is top! Ik heb eigenlijk geen negatieve opmerkingen. Topbedrijf!

Heeelll tevreden

Ik heb casecompany ontdekt op Facebook en heb dadelijk eentje besteld. Ondertussen heb ik er al 3 aangekocht en ben super tevreden.. Ook een heel snelle levering en een super handig tasje bij het covertje..

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent