Mooi hoesje

GIFcase besteld. Heel mooie kwaliteit!

Het hoesje paste perfect en was supermooi ! Klantenservice was ook op en top inorde ! doe zo verder!😊

Zeer goede service!

Had een mooi hoesje besteld en werd vrij snel geleverd gezien de Corona omstandigheden. Jammer genoeg niet het juiste model voor mijn smartphone maar dit werd heel snel rechtgezet na contact via mail. Supergoede en vriendelijke service!!

Vlotte service en goede kwaliteit!

Het hoesje werd vlot geleverd en is van goede kwaliteit. De kleuren zijn wel wat doffer dan hoe je de hoesjes op de website ziet.

Eindelijk een origineel hoesje :)

Zelfs in tijden van Corona, een redelijk vlotte ontvangst gekregen, top. De kwaliteit is fijn en ook de website was heel makkelijk en simpel in gebruik, dat vind ik het grootste pluspunt.

Geweldige ervaring

Ik wordt altijd Happy als jullie bij mij gearriveerd is. Jullie zijn geweldig!

Teleurstellend

Niet wat ik ervan had verwacht. Ik heb een formulier verstuurd om een retourzending aan te vragen, maar hier nooit antwoord op gekregen.

Het hoesje past perfect

Als ik er 2 nodig zou hebben, zou ik er gelijk nog 1 bestellen. De afbeelding die we er op hebben laten plaatsen van een eigen foto is prachtig!

Goede prijs kwaliteit

Veel keuze, overzichtelijke website en heel goede prijs/ kwaliteitverhouding. Iets langere levertijd maar dat is zeker de moeite waard. Ik had eens een probleem met een verloren gewaande zending en de klantendienst heeft dit heel correct opgelost Ik koop mijn hoesjes enkel hier!

Ik ben heel blij met het hoesje, het werd snel geleverd, is supermooi en past perfect.

Mooi hoesje, snel geleverd

Het hoesje is met hoge kwaliteit geprint, voelt aangenaam aan en was snel en correct aan huis geleverd.

Toffe case!

Leuke case! Ben er heel blij mee!

Vlot

Zeer vlotte afhandeling, snelle levertijd. Prima product. Aanrader!

Het hoesje is super mooi! Ik kreeg veel complimenten. Vele gaan dit hoesje ook bestellen. Levertijd was prima Het was makkelijk te ontwerpen, helemaal top!

Zeer blij met deze aankoop!

Deze hoes zit perfect, heeft een mooi dessin en goede afwerking!

Super geweldig!

Ben zeer tevreden van mijn hoesje!

Prachtige hoesjes!

Case company levert altijd mooie hoesjes met zorg, elke keer dat ik al besteld heb kreeg ik een goede service.

Kleuren komen niet overeen

Het hoesje is fluo terwijl de kleuren op de website niet fluo waren. Teleurstelling en niet zo tevreden over de aankoop

Exact wat ik nodig had👍

Snelle en gemakkelijke levering

Super snel en heel gemakkelijk. Moos hoesje ook!

origineel

Heel fijn om een uniek en origineel hoesje te kunnen ontwerpen. Het stratenplan van je eigen gemeente topidee. ziet er goed uit, past perfect. Wel redelijk dik.

Ik gebruik het nog steeds en mijn gsm is al 3 keer gevallen en er is niet eens een krak , de kleur past er ook goed bij , de tekeningen zijn er heel goed op geprint. Rune

Prachtig hoesje voor mijn nieuwe Iphone

Ik zocht naar een hoesje met eigen foto en kwam al snel op deze site terecht. Het maken en bestellen ging super vlot! De ontvangst van mijn nieuwe hoesje ging dan ook erg vlot. Het resultaat is prachtig!

Niet zoals op de foto

Het patroon op het hoesje lijkt op de afbeelding, daar dus geen klachten over. Het bedekt echter niet, zoals wel op de site, de volledige achterkant. Een deel van mijn gsm steekt er dus onderuit, wat echt niet mooi is. Ook zijn de hoeken volledig plat ipv een opstekend randje te hebben, wat ervoor zorgt dat de glasbescherming hoger komt te liggen dan het hoesje. 1 keer gevallen en mijn scherm zit vol barsten, wat mij nog nooit eerder overkomen is in de bijna 10 jaar dat ik een smartphone heb. In het vervolg bestel ik wel gewoon een hoesje van OnePlus zelf, die zijn duurder, maar wel véél betere kwaliteit!

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden over mijn hoesje! De foto komt mooi uit en ik gebruik het nu al een grote maand en er zit niets van krassen in. Het blijft echt mooi!

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent