Mooi en degelijk hoesje

Het hoesje past perfect rond mijn gsm. Mooi design en degelijk materiaal. Het zakje dat je erbij krijgt, gebruik ik ook om mijn scherm te beschermen tegen krassen. Goede bestelservice.

Mooie print, goeie kwaliteit

Stevige case met mooie print. Gebruik het nu al even en zie nog geen verkleuring of krassen. Juist jammer dat het een nogal aanwezige plastic-geur heeft. Had gehoopt dat het intussen al verdwenen zou zijn, maar helaas. Maar al bij al erg tevreden van deze case. Aanrader.

Mooi hoesje van goede kwaliteit

Het hoesje is precies zoals ik had verwacht. Makkelijk in gebruik te nemen door het flexibele rubber. De print is mooi en precies zoals op de foto. Ik ben heel tevreden!

Goede levering, mooie producten

Het telefoonhoesje was tijdig geleverd. Ziet er mooi uit en van degelijke kwaliteit. Ik ben zeer tevreden!

Zeer mooi hoesje, snel geleverd

Het hoesje is kwalitatief heel goed, print is zeker ok. De levering verliep heel snel en correct.

ok

de eerste maal heb ik het niet ontvangen, de 2de keer was het het verkeerde hoesje maar de firma heeft het nog een derde keer gemaakt en het was dik in orde dank je wel voor de goede service

Goede kwaliteit, mooi afgewerkt

Kwaliteitsvol

Snelle levering, met geen overdadige verpakking. Het hoesje zelf is van uitstekende kwaliteit en is exact wat ik verwachtte. Ik ben zeer tevreden met deze aankoop.

Kwaliteit elke keer opnieuw!

al meerdere hoesjes besteld en telkens topkwaliteit met snelle levering! waarde voor je geld

Het hoesje was nog mooier dan ik me had voorgesteld! Zeker een aanrader.

100% tevreden

Bestelling was voor mijn echtgenoot die op 29/2 jarig is geweest. Mocht heel snel mijn bestelling ontvangen die enorm leuk was verpakt als cadeau. Ben heel tevreden !!

Snelle levering van een topproduct!

Elke keer weer ben ik een tevreden klant!

Leuke hoes, goede kwaliteit

Mijn dochter heeft deze gekozen en is er erg blij mee. Het is een leuke afbeelding en de kwaliteit is goed. iPad kan in verschillende posities worden neergezet.

Hoesje OK, print slecht

Qualiteit van het hoesje OK maar de print die erop is (de foto) is zeer slecht gedrukt, ik zie de lijnen van het printmachine erop staan.

This case makes my phone stand out of the crowd!

Mijn nieuwe telefoon ziet er geweldig uit met het hoesje van CaseCompany! Bedankt voor de geweldige service en het fantastische resultaat!

Echt zeer tevreden

Echt een heel mooi en handig hoesje. Ben er zeer tevreden mee & gaat niet snel kapot!

Goede kwaliteit, snelle levering! Hoesjes gaan lang mee en kunnen tegen een stoot.

Zeer positief

De bestelling was binnen de aangegeven tijd bij mij. Zeer mooi afgewerkt product.

De magneet is niet sterk genoeg.

De magneet is niet sterk genoeg om de iPad te dragen wanneer je hem wil rechtzetten.

Slecht

Zeer slecht kwaliteit van foto. Een prachtige , heel zonnige foto, is veranderd in een mistige triestig weer foto...’ echt heel erg

Goede kwaliteit van hoesjes

De bedrukkingen zijn bovenop het plastic waardoor ik vreesde; dat gaat er snel afslijten als ik mn gsm in mn handtas houd. Niks is minder waar! Een half jaar verder is elke mm nog perfect bedrukt en ongehavend. Echt verrassend voor deze prijs.

Topkwaliteit!

Wat een mooi hoesje is dit! Helemaal zoals ik had verwacht en topkwaliteit!

Niet helemaal wat ik gevraagd had

Had reply gedaan op mail: Hallo, Ik heb eventjes moeten zoeken naar mijn bestelling omdat ik dacht dat ik blauwe kleur had gekozen van mijn transparant hoesje. Nu ik deze mail ontving, ben ik helemaal zeker dat ik niet de gevraagde bestelling heb ontvangen. Het hoesje is doorzichtig van kleur (aan de zijkanten) en niet blauw. Daarnaast is het ook niet goed dat mijn camera uit de hoes komt te zitten. Er zijn al heel wat krassen op m'n camera. Ik heb dit nu opgelost door 2 buttons er op te kleven, wat toch jammer is omdat de kaart niet meer zichtbaar is. Maar om toch af te sluiten met een positieve noot: ik kreeg heel vlug de bestelling en kon het ook goed opvolgen via mail. Mvg Karolien Poot

Ik heb hier een gif case besteld die mooi op tijd was aangekomen. De case was ook super mooi en de foto’s veranderen ook echt zodra je met de case beweegt. Ik ben hier super tevreden over, echt goede kwaliteit, stevig hoesje en de foto’s zijn na een paar weken nog altijd even mooi en nog geen enkele kras te zien. Topkwaliteit!

alle verwachtingen werden ingelost

Snelle levering. Uitmuntende kwaliteit. Goede service allround.

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent