Enkele dagen levertermijn maar dat is het zeker waard - top service en uitstekende prijs - kwaliteitverhouding

Zeer tevreden over resultaat, levering, betaling,... Kortom tevreden.

Mooi design. Blijft goed zitten.

Tevreden

Leuk gedepersonaliseerd hoesje, goede kwaliteit.

Leuk idee en een degelijke kwaliteit

Ik vindt de GIF-case een supper tot idee en een geweldige kwaliteit. Jammer staan er door mijn eigen stommiteiten al Wat krassen op maar dat houdt me niet tegen om in het vervolg week een GIF-case te kopen

Mooi maar duurt lang

Het hoesje was super mooi, goeie kwaliteit maar valt alleen een beetje over de camera. (Geen hinder bij de foto's nemen) Alleen spijtig dat de tijd van levering altijd veel langer duurt dan dat ze je zeggen. Ik heb namelijk weer bijna 2 weken moeten wachten voor het er was

Hartstikke mooi!

Ik hoor van veel mensen die mijn case zien dat ze het mooi vinden. Belangrijk is dat je gekozen illustratie reproduceerbaar is. De kleuren zijn echt wat je ziet dat krijg je ook. Werkelijk mooi en professioneel geprint.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Snel en vlot geleverd

Prachtige cover. Voldoet volledig aan de verwachtingen.

Jawel, het is een prima hoesje, sterk, mooooooi Thanksalot

Goede, snelle levering , TOP

Het is fantastisch

Ik vind het heel tot dat er stickers bij zitten deze kan ik perfect plakken op mijn pc ik vond het wel spijtig dat de ik tot het laatste moest wachten op mijn bestelling.

We zijn tevreden van de bestelling

Alleen de levertijd was iets langer dan verwacht.

Super snelle levering.

Vrijdagmiddag laat een laptopsleeve besteld met eigen design. De volgende dag al binnen. Niet verwacht maar zo wordt je nog eens blij verrast. Heel erg blij mee!

Super goede kwaliteit voor een redelijke prijs!

Ik gebruik mijn gsm dagelijks, en de cover ziet er nog net als nieuw uit! Een echte aanrader. Het is bovendien mooi doorschijnend, en de case verkleurt niet!

Mooie print

Mooie print en goede kwaliteit hoes, wel jammer dat maar 1 kant bedrukt is.

Vlotte, correcte ervaring

Mijn hoesje is snel en correct geleverd. Het hoesje voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, het ziet er net zo uit als op de site.

Slechte service

Door een fout in mijn adres heb ik het hoesje nog steeds niet ontvangen. Dit is ondertussen al 2 maanden geleden. Het is dan ook de laatste keer dat ik bij jullie bestel. En zal ook aan mijn netwerk doorgeven dat ze niet meer bij jullie moeten bestellen. Ik ga ook eens kijken of ik ergen publiek een beoordeling kan invullen zodat ik andere klanten op de hoogte kan stellen van jullie slechte service.

Spijtig

Ik vind het jammer dat de medewerkers van dit bedrijf u bestelling niet na kijkt en dat wij alles zouden moeten zien Heel spijtige ervaring Mvg Jonas

Mooi afgewerkt en snel geleverd!

Mijn eerste ervaring met de firma was meteen een schot in de roos... veel suggesties, maar ook volledig vrij te ontwerpen hoesjes, gebruiksvriendelijk. De levering was vlot en het product van topkwaliteit.

Mooie en kwaliteitsvolle hoesjes

Het zijn stevige hoesjes waarbij je gsm volledig is beschermd. Op we website vindt iedereen zeker iets moois en het zijn bovendien kwaliteitsvolle hoesjes. Een aanrader voor ieredereen!

Slechte kwaliteit

Mijn hoesje dient vooral ter bescherming als m’n GSM zou vallen. Dit is ondertussen jammergenoeg gebeurd en bovenaan is het hoesje reeds stuk en afgebroken. Onderaan ook twee scheuren. Mijn vorig hoesje was met rubber langs de zijkanten. Denk dat ik terug op zoek ga naar zoiets. Mieke

Opnieuw tevreden!

Dochter van 12 koos dit hoesje en is er heel blij mee!! Bestelling en bezorging verliepen opnieuw bijzonder vlot! Wij komen graag terug.

Top kerstcadeau!

Dit is een kerstcadeautje voor mijn papa, zijn huidig hoesje is namelijk totaal versleten. Aangezien het nog geen kerst is kan ik mijn papa zijn reactie er nog niet bij schrijven, maar ik ben zeker dat hij het even mooi gaat vinden als ik! (TIP: Dit product zou nog beter zijn moest je de kleur van de binnenkant ook kunnen kiezen.) Dankuwel CaseCompany om altijd zo'n goede service te bieden!

Zeer snel ter plaatse, prachtige hoes

De hoes past perfect en de kwaliteit is top. Het jammere is wel dat de geluidsknop en de knop om de iPad aan te zetten zeer moeilijk in te drukken is, het is wel hard. Maar dat toont dan weer de stevigheid aan. Zeer tevreden.

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit. Goed ingepakt ook en goede service

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent