Leuk design, uitvoering niet afgewerkt.

Ik had de kaart van Leuven laten printen op een hardcover. De design is heel leuk. Bovenaan was het niet helemaal afgewerkt, er zat een klein inhammetje in de cover. De cover lijkt met verf gedrukt en niet gecoat. Ik vrees dat er heel snel vuil zal intrekken en dat er ook snel krassen in komen. Het was bedoeld als een kadootje maar ik heb het niet gegeven.

Goede kwaliteit en snelle levering

Heel origineel!

Ik ben heel tevreden met m’n aankoop! Het is heel leuk dat je een stuk kaart erop kan laten printen en hier tekst op kan zetten! Wel versprong de lettergrootte vanzelf en heb ik hier niet 100% m’n zin in gekregen. Het blijft wel een heel mooi, kwalitatief resultaat! Ook goed contact en vlotte levering!

Snelle en correcte service

2 bestellingen in 1 week, proper afgewerkt en snelle service. Prijs is zeker correct.

Hele mooie hoesjes en een topservice

Snelle en correcte service! Zeker aan te raden.

Klantonvriendelijk en niet mee met de tijd

Heb al een aantal hoesjes gekocht bij jullie en steeds tevreden. Deze keer echter zeer ontevreden! Ten eerste is het bijzonder moeilijk om de klantendienst aan te spreken. Telefonisch is dit volgens mij niet mogelijk. Via mail zijn de mensen wel vriendelijk, maar heb ik niet het idee dat ze op 1 lijn zitten met de mensen die daadwerkelijk de bestellingen doen. Er is mij bevestigd dat mijn hoesje op 29/11 naar mij verzonden is. Tot op heden heb ik hier nog steeds niets ontvangen! Ik kan mij niet inbeelden dat het de dag van vandaag zolang duurt om iets te laten leveren, wanneer andere bedrijven het klaar spelen om telkens een dag later te leveren. Ik kocht een nieuwe gsm met het idee ineens bij casecompany te bestellen omdat ze altijd goed en snel werk leveren. Bij deze moet ik spijtig genoeg zien dat dit niet meer het geval is. Bij het lezen van de commentaren wordt dit alleen maar bevestigd. Ook bij vrienden hoor ik dat de levertermijn echt een ramp is.

Slechte kwaliteit

Zeer ontevreden over de kwaliteit van het hoesje, ook helemaal niet zo mooi als op de website. Omdat ik het daarom niet zou gebruiken, heb ik het teruggestuurd (retour zelf te bekostigen). Weken later wacht ik nog steeds op de terugbetaling.

Mooi hoesje

ik vind dit een heel mooi hoesje, je kan gebruik maken van de mooie kleur van de gsm zelf en dat combineren met een tekening. Het plaatst makkelijk.

Ik ben tevreden

Geeft goede bescherming maar de tekening slijt spijtig genoeg snel af

Originele covers van topkwaliteit

Alles heel vlot verlopen, aanrader!!! Goede kwaliteit. Op en top Belgisch1

Niet tevreden van de service

Mijn pakketje (magnetische gsmhouder in de auto) kwam met veel vertraging aan. Toen ik het ontving, deed ik het open en zat het het in een kapotte en onverzorgde verpakking. Geen stijl vind ik.

Zeer fijn hoesje rond de gsm

Licht, totaal niet zwaar, leurt niet uit, nog nooit zo tevreden geweest

Zeer fijne ervaring! Wij gaan zeker nog terug naar de website

Het hoesje is super mooi aangekomen. Goed stevig!

Beetje teleurgesteld

De tekst wordt onderbroken door de camera waardoor er enkel staat Neuters gonna neu... Heel jammer Mensen vullen dan zelf aan met niet altijd leuke grapjes. Ik gebruik het niet meer🙁

Goede case voor mijn gsm

Gemakkelijk en mooi

Mooi materiaal, matige fotokwaliteit

Het materiaal voldoet, stevige structuur. Echter de fotokwaliteit is matig, zelf bij zeer goede foto (fotograaf).

Prachtig

Heel mooi

Helemaal wat ik verwacht had!

Dit was mijn eerste ervaring met Casecompany, maar niet met zelf hoesjes laten drukken. Met een snelle service en in no-time ontving ik een stevig en zorgvuldig gedrukt hoesje! In vergelijking met andere producten zie je bij Casecompany geen druklijnen en is de kwaliteit van je afbeelding erg goed! Momenteel heb ik de cover al 2 maanden in gebruik en nog steeds geen enkele vorm van slijtage te zien! Ik ben dus een tevreden klant en bestel ongetwijfeld nog bij Casecompany.

Voldoet aan de verwachting!

Mooi, stevig hoesje dat er precies uitziet als op de foto. Past perfect.

Een snelle levering van mijn eigen persoonlijke case.

Ik ben erg tevreden met de aankoop van mijn eigen stripfiguur op mijn case. Al verschillende mensen hebben mij gevraagd hoe deze cases gemaakt worden. Voor mij als klant poepsimpel: beeld opladen, schalen en klaar.

Mooie en degelijke kwaliteit

Zoals ik het voor ogen had. Veel keuze, je kan een persoonlijke toets geven aan het hoesje. Zou er nog bestellen. Al wat positieve reacties ontvangen.

Kwaliteit en service

De levertijd is redelijk lang maar daarvoor krijg je wel kwaliteit en een goede service. Ook als er iets misloopt kan je op de klantendienst rekenen! Ik bestel mijn hoesjes nergens anders dan bij casecompany.

Heel handig en beschermd goed.

Ik vind het echt heel mooi afgewerkt. Met een mooie print erop. Het opladen is ook erg handig omdat je je telefoon er niet uit hoeft te halen.

Tevreden

Goed hoesje van redelijk goede kwaliteit. Niet zo stevig maar wel mooi afgewerkt!

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent