Stevig en stijlvol!

Casecompany maakt zijn beloftes waar. Ik kreeg een stevig en stijlvol hoesje.

Prachtige kwaliteit

Ik was al lang op zoek naar een mooi, origineel hoesje voor mijn Huawei dat ook kwaliteitsvol en stevig is. Casecompany heeft mij een prachtig hoesje bezorgd. Het feit dat je elk design kunt personaliseren en dat je volledig je eigen hoesje kunt ontwerpen vind ik een serieus pluspunt. Daarnaast zijn de hoesjes zeer stevig naar mijn gevoel en worden ze in een leuke verpakking geleverd. Op en top tevreden dus! Het enige minpuntje dat ik zou kunnen aanstippen is dat de levertijd wel heel wat langer in beslag nam dan 3 tot 7 werkdagen, maar het was het wachten waard.

Ik heb mijn hoesje nooit ontvangen

Ik d3nk dat er iets is misgelopen heb het nooit ontvangen

Mooi

Degelijk

Prachtige uitvoering! Goede service!

Uitstekende service

Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe case: niet alleen beschermt deze mijn telefoon doordat ik een flip case koos, maar ook de kleuren van de print zijn mooi. Dit was een vervanging van mijn eerste bestelling: toen ik aangaf niet tevreden te zijn (zowel over de onvoldoende bescherming als over de kleurafdruk) ben ik snel, efficiënt en tot mijn tevredenheid geholpen. Heel klantgericht en professioneel. Top. En dankjewel!

Snel, mooi en fantastische naverkoop

Leuke website met groot aanbod, vlot bestellen en betalen. Snelle levering en indien bijkomende vragen heel snelle opvolging.

spijtig genoeg klopt de leveringstermijn niet...

Heb de cases spijtig genoeg nog steeds niet ontvangen na 10 dagen bijna...

Goede kwaliteit hoesje, verzending duurde te lang

Eerste verzending was hoogstwaarschijnlijk verloren gegaan waardoor het een tweede keer verzonden moest worden en ik dus ongeveer een maand moest wachten op mijn hoesje. Ik ben wel tevreden met de kwaliteit en drukprint van het hoesje, blijft stevig rond mijn telefoon zitten en hindert niet. De verzendtijd heeft mij wel vrij veel geïrriteerd.

Stevig en beschermend.

Stevig hoesje, zit goed vast op je gsm en past perfect. Het hoesje sleert ook niet uit je handen. Ziet eruit als op de foto.

Goede service en kwaliteitsproduct!

Perfect!

Werkt uitstekend, mooie en goeie kwaliteit.

Zeeeeeeeeer tevreden!

Ik ben enorm tevreden van het hoesje. Het voelt stevig aan en door de matte structuur is het ook aangenaam om vast te houden. Er zit wel een beetje speling op: mijn telefoon is precies iets minder lang als het hoesje waardoor hij kan verschuiven. Maar dit gaat over enkele millimeters. De levering ging ook zeer vlot. Het lag al een dag eerder in de bus! En het is gewoon ook fijn dat ik leuke covers kan kiezen voor mijn telefoon!

Prima hoesje zoals verwacht.

Levering duurde ietsje langer dan verwacht maar voor de rest een prima service! Mooi hoesje dat perfect aan de verwachtingen voldeed. Zeker een aanrader als je een nieuw hoesje zoekt.

Super !

Ben heel tevreden...Zal zeker nog bestellen..

Zeer goed ... mooi en spatwater dicht ! Top

Zeer goed ... mooi en spatwater dicht ! Top

Hoesje vol plezier

Kadootjes krijgen is altijd leuk, maar kadootjes in de vorm van zo een leuk hoesje is nog een stap verder. Ook het materiaal is perfect, het past naadloos rond mijn gsm en is er gemakkelijk af te krijgen. Het enige spijtige is dat het hoesje niet volledig transparant is. Het witte vlak stoort soms omdat het enkel de achterzijde van het hoesje omvat.

Het resultaat was volledig wat ik er van verwachtte

Spijtig dat voor het gevraagde type GSM geen dubbele hoes mogelijk was, maar het resultaat op de achterkant van de GSM is perfect

Kwaliteit in een leuk jasje!

Een aanrader. Leuke verpakking, waar je vrolijk van wordt. Stickertjes, een stoffen zakje. Kortom : instant smile! :)

Mooi product, snelle levering.

TOP!

Goede service en handige producten

Goede service en handige producten. De magic magnet is super praktisch, ook heel handig dat er twee magneten bijzitten. Het hoesje is mooi afgewerkt en past perfect. De knoppen zijn ook zeer aangenaam in gebruik.

Ontwerp prachtig, maar kwaliteit ondermaats

Ik vind het ontwerp zeer mooi gedrukt maar het hoesje gaat snel kapot

Origineel en mooi!

Gevonden in Flair en echt mee met de trends van nu. Waar ik op zou letten; De bloemenprint ofwel helemaal over appeltje, ofwel er mooi onder. Naam iets groter zodat symbolen op telefoon zelf minder zichtbaar zijn.

Mooi afgewerkt en snelle levering!super!

Mooi Goede kwaliteit Snelle levering Super tevreden!!

Super goede service goede kwaliteit mooi afgebeeld en mooi beschermd top hoesje al veel succes er mee gekregen

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent