Ik beleef een echt happiness moment telkens ik mijn telefoon opduikel. De case is zo mooi dat ik er telkens blij van word. Als dat dan geen superaankoop is weet ik het niet meer !!!
Zeer tevreden over het resultaat en de service 👍🏻
Heel mooi en stevig hoesje voorlopig geen krassen, mooie kleuren
Graag reactie bij foute hestelling
Dag Dorine Helaas komen gepersonaliseerde hoesjes niet in aanmerking om geretourneerd te worden. Alvast bedankt voor je begrip. Groetjes
Ik ben tekenaar en wilde toch zo graag mijn eigen design. En hier is dat mogelijk! En een goede kwaliteit en printwerk. Alle kleuren zijn mooi uitgekomen.
De mogelijkheid om je eigen hoesje volledig te personaliseren en de keuze tussen verschillende soorten hoesjes tegen een degelijke prijs, vielen erg in trek. Het resultaat is erg goed. Zeer tevreden.
Het resultaat was mooier dan verwacht. De verpakking waarin deze werd geleverd was ook zeer mooi met leuke details wat het dus nog leuker maakte om als cadeau te geven. Prijs-kwaliteit was dit ook zeker in orde.
Ik heb geen enkel idee wanneer mijn pakketje aankomt. Ook geen idee met welk postorderbedrijf het verzonden is. Zeer vervelend dus!
Hoi Siemen Je bestelde met gratis verzending, de levertijd daarvan bedraagt 3 tot 7 werkdagen, helaas is er geen tracking beschikbaar bij deze optie. Dit stond ook vermeld in het winkelmandje en vervolgens op je orderbevestiging en verzendbevestiging via e-mail. Onze verzendpartner is B2C Europe, die geven het pakketje door aan BPost en zij voeren de levering uit. Groetjes
Originele beoordeling
Tevreden, goede kwaliteit en bedrukking ook oké. Geleverd binnen de termijn!
De achterkant is zeer krasbestendig en blijft daardoor mooi, met een goede grip TOPdeal.
Het hoesje is leuk verpakt om beschadiging te voorkomen
Zeer veel keuze, snel geleverd & goede kwaliteit!
Mooi hoesje. Helemaal zoals ik het gevraagd had. Veel mogelijkheden bij het ontwerpen. Eerlijke prijs.
Vroeger bestelde ik al regelmatig hoesjes waarover ik altijd super tevreden geweest ben. Over dit hoesje niet tevreden. 1,5 week moeten wachten op de levering en dan vervaagde de kleur na een aantal dagen al aan de zijkanten. Verder wel een stevig/dik hoesje. Prijs/kwaliteit is niet ok.
Dag Alyne Jammer om dat te horen. Kan je ons eventjes een foto sturen op [email protected] a.u.b.? We kunnen je een gratis nieuw hoesje bezorgen, of je bestelling terugbetalen, laat maar weten wat jij verkiest. Alvast bedankt! Groetjes
Het telefoonhoesje voldoet volledig aan mijn wensen. Het ziet er mooi uit en geeft een goede bescherming aan mijn telefoon. Mijn naam op het hoesje geeft het hoesje een extra en persoonlijke touch. Enkel jammer dat de print de 'duos'-vermelding op de backcover niet volledig bedekt. Ook de levering verliep zeer vlot en de verpakking was leuk en verzorgd. Ik ben fan!
De foto die ik op hoesje wou heel mooi
Ik heb een hoesje met een foto van mijn oogappltjes . De foto is heel scherp Heel mooi, ik ben heel tevreden, een aanrader.
Heel tevreden met mijn nieuwe hoesje, kwaliteit van het materiaal en de kwaliteit van de print zijn zeer goed (met zelf geüploade afbeelding)
Snelle levering, perfecte pasvorm, vertoont snel krassen
Goeie kwaliteit van mijn hoesje en mooi geleverd in een zakje met 2 leuke stickers! Ook was er een snelle en vlotte levering
Ik ben echt super tevreden over alle hoesjes die ik bij jullie al besteld heb! Ziet er exact uit als hoe je ze besteld. Zowel met en foto als je een standaard hoesje van de website zelf kiest!
De laptophoes is zeer mooi, maar het materiaal vind ik niet stevig en beschermend genoeg voor mijn laptop.
Bij mijn bestelling moet iets fout gelopen zijn, waardoor ik een compleet wit hoesje (zonder print) ontving. Na een mailtje kreeg ik onmiddellijk de mogelijkheid om mijn hoesje opnieuw te bestellen, zonder veel moeite. Nu heb ik het hoesje dat ik wilde, en waar ik tevreden mee ben.
Mijn 1 ste ervaring met jullie online dienst is niet zo goed. De mogelijkheid tot bestellen op zich is geen probleem. De levertijd echter was lang niet binnen de opgegeven tijd. Voor tracking van je hoesje moet je extra betalen, wat ik niet genomen heb omdat ik niet vind dat je hiervoor extra moet betalen en in de dienstlevering inclusief zou moeten zijn. Vermits mijn hoesje niet tijdig geleverd werd heb ik zelf meermaals contact moeten nemen met "de klantendienst" - super vriendelijke, behulpzame mensen hier - die me uiteindelijk hebben kunnen melden dat het hoesje nog niet verzonden was omdat "casecompany" het zelf niet geslaagd vond en ze gingen proberen om het resultaat te verbeteren.... vermits het om een cadeautje ging voor de verjaardag van mijn nichtje en we het hoesje toch al niet meer tijdig gingen ontvangen heb ik hen voorgesteld, het hoesje alsnog te versturen en ons dan zelf te laten beslissen of we het "goed genoeg" vonden... als we het dan niet goed vonden konden we alsnog het hoesje terugbezorgen en ons geld laten terugstorten.... Uiteindelijk hebben we het hoesje dan toch bekomen, we vonden het zelf meer dan voldoende en mijn nichtje was er dolgelukkig mee. De mogelijkheid om zaken online te kopen zijn voor ons een fantastische meerwaarde als ik kan rekenen op de beloofde levertijd. We zijn lang niet meer in de mogelijkheid om winkels af te lopen tijdens de openingsuren wegens lange werkdagen, en ik hou zeker rekening met wat buffer-tijd maar 3 weken op voorhand iets bestellen zou voldoende moeten zijn als er 3 tot 5 werkdagen levertijd bij vermeld staat.