Hoesje voldoet aan al onze wensen

Inderdaad heel geslaagde uitvoering, conform met ontwerp!!

Prima kwaliteit en service

Heel tevreden over de kwaliteit van de iPhone cases. Ondertussen al mijn 3e iPhone cover besteld via CaseCompany. :-) Naast hun prima service en kwaliteit ook erg leuk design voor covers!

Mooie case

De case is kwalitatief en mooi. Ik had wel graag een iets stevigere zijkant gehad. Nu hangt de voorflap soms wat te zwengelen.

Prima aankoop

Vlotte levering, goede kwaliteit, mooi design!

Vlotte levering, mooi product

Vlotte levering! Mooie case, past perfect!

Magneet niet sterk genoeg

Levering etc top enkel magneet is Nie sterk genoeg met een Flips de kan hier dus niks mee doen helaas Flipcase zeer tevreden

slechte kwaliteit

ik ontwierp mijn gsm hoesje zelf met mijn stad er op in het zwart. dit kwam toe maar het kleur slaat pasr, donkerblauw uit, alles behalve in zwart.. vind ik heel erg jammer! het is niet zoals op de foto.

Snelle levering, degelijke kwaliteit, goede klachtenservice.

Mijn City Marbles hoesje was de eerste keer defect en ik kreeg na een mailtje meteen een voucher om een nieuw hoesje te bestellen. De service is heel correct. Bij de levering van het juiste hoesje was ik tevreden. De kwaliteit van de print kan nog iets scherper maar in het allemaal tevreden.

Leuke cover. Blikvanger!

Ontwerp met foto. Mooi gelukt geheel. Huisdier op cover. Leuke reacties van omgeving. En past uiteraard prima op iPad.

Correcte ontvangst.

Vind het vreemd dat de volledige kop van de flamingo niet op het hoesje staat, komt terecht in de opening van de smartphone.

Leuk, uniek concept!

Superleuke website, boordevol ideeën voor de mooiste hoesjes te personaliseren! Spijtig dat de levering nogal lang duurde en dat je het niet echt kon volgen wanneer het aan zou komen. Ik ga zeker nog eens iets moois bestellen op jullie site!

Snel en degelijk

Hoesjes worden op de afgesproken termijn geleverd en zijn mooi verpakt. Daarnaast ook zeer mooi afgewerkt en stevig.

Goede service en kwaliteit, originele prints.

Het wachten duurde iets langer, maar was het zeker waard!

Een prachtig hoesje met aangename stoffen

Ik ben heel blij met mijn gsmhoes! Ze is echt mooi en praktisch. Ik hoop dat ze vooral langer meegaat dan de gewone hoesjes.

Top service en kwaliteitsvol!

Zeer tevreden over mijn bestelling. Degelijke kwaliteit aan een topprijs. Snelle levering en correcte afhandeling! Ik kom zeker terug ;-). Aanrader 10+

Supergoed!

Zowel de service, als de inhoud zijn top!

🔝

Hoesje voldoet volledig aan de verwachting! Ziet eruit zoals op afbeelding. Snelle levering👌

Kwaliteit met een goede service

Het was even wachten maar toen het hoesje arriveerde, was het helemaal zoals ik het me had voorgesteld. Stevig, sterk en ook het design was exact zoals op de website. Een echte aanrader!

Mooi design, perfecte pasvorm en vlotte levering

Goed!

Goede kwaliteit en levering

Klantendienst heeft reminder nodig bij opnieuw opsturen

Ik kreeg eerst mijn gepersonaliseerde hoesje met de tekst ondersteboven toegestuurd maar na enige tijd mailen met de klantendienst en zelf na een maand te moeten navragen of ik zelf het correcte hoesje opnieuw moest bestellen, we tevreden over het hoesje. De hoesjes zijn van een goeie kwaliteit gemaakt en beschermen de volledige iphone. De klantendienst hielp me overigens wel goed ondanks dat er een reminder nodig was

Goed!

Goede service-goede kwaliteit!

Geweldige service!!

1 ste hoesje is niet aangekomen maar na ons telefoontje was het binnen 2 dagen thuis !!

Prachtig hoesje

Prachtig kwalitatief hoesje aan een redelijke prijs! Ik heb lang gezocht naar een uniek hoesje. Op deze site heb je een heel groot gamma aan artistieke prints. Wel Even moeten wachten op het hoesje maar het was het waard.

Super tevreden

Ben heel tevreden met het gsmhoesje.

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent