redelijk goed mits schade van inhoud pakket

Denk ongeveer een maand geleden mijn case besteld plus een beschermglas. zeer mooie kwaliteit van case. Jammer genoeg was het glas dz niet echt toen ik het pakket opende. Gebroken in het pakket. Ik heb direct gemaild en ze hebben me gratis een ander glasje bezorgd. nogmaals bedankt daarvoor. Robbe Ditvoorts

Was beetje bang voor resultaat , was aangenaam verrast door de mooie afwerking en de mooie weergave van mijn gekozen foto. Een snelle en korte leveringstijd.

Kwaliteit!

Goede service & kwaliteit! Hoesjes worden snel geleverd. Hoesje is sterk en voldoende dik, en de kwaliteit van de foto’s zijn uitstekend! :) #AANRADER

Kwaliteit!

Super mooie en stevige cover

Ik had mijm bestelling op zeer korte tijd. Mijn verwachtingen werden volledig ingelost.

vlot en eenvoudige service

weinig op aan te merken, alles is goed en vlot verlopen!

Mooi hoesje voor elke leeftijd

Ik vond het een mooi hoesje maar was niet helemaal het gene dat ik zocht. Anders had ik het zeker gehouden.

Prima kwaliteit, origineel design

Nog nooit eerder iets besteld maar vanaf nu wil ik niks anders meer.. Stevige kwaliteit en supermooie design van Eva Mouton. Al veel complimentjes mogen ontvangen!

Ik heb helemaal geen product ontvangen..?!

Kan het zijn dat er iets misgelopen is..? Want ik heb helemaal nog niets van jullie ontvangen.. Katrien

Goede service!

Zeer tevreden van het hoesje, de kwaliteit en de service!

Snelle levering, makkelijk te bestellen, topkwaliteit

Zeer tevreden van mijn laatste aankoop. Ik koos deze keer voor een iets stevigere hoes en heb hier nog geen spijt van gehad. De basishoes scheurde bij mij nogal snel al moet ik er bijzeggen dat mijn toestel wel verschillende keren per week eens de grond raakt. Met deze nieuwe hoes is hij perfect beschermd!

Superervaring

Het cadeaupakket was supertof! Het beste war ik al ooit heb gehad van inpakken voor een goedkope prijs kreeg mijn zus een toffe verrassing!

Uitstekend!

Het hoesje is van zeer goede kwaliteit en juist van projs kwaliteit.

Zalige case!

Goede hoes die mijn gsm mooi maakt en goed beschermd. Na enkele vallen nog steeds in goeie conditie & een echte complimenten magneet!

De Magic Magnet car vent smatphone mount is effectief “magic”.

Vlot besteld, perfect geleverd. Een must-have voor autorijdende smartphonegebruikers.

Snelle levering, product ziet eruit zoals op de website

Het hoesje werd sneller geleverd dan gedacht en het design zag er precies uit zoals ik het gemaakt had via de website. De kwaliteit van het hoesje is ook goed.

Mooi afgewerkt.

Mijn kleinkindjes is er ongelofelijk blij. Is erg mooi afgewerkt en de kleuren komen mooi naar voor. Hartelijk dank hiervoor.. Boonen Greet

geweldig

ik ben tevreden over de bestelling maar niet tevreden over een herinnering tot betaling want ik had al betaald

Prachtige case..helemaal naar wens

Prachtige case...voldoet helemaal aan de verwachtingen. Ook bestelling en levering verliep naar wens!

Super goede kwaliteit en snel geleverd!

Ik wouw een uniek hoesje dus ik zocht een site die daar voor kon zorgen. Ben er heel blij mee en goede kwaliteit!

Heb al vaker bij hun besteld, top service, handige site goede hulp. Kortom top!

Goede service, snelle levering

Gsm hoesje besteld, werd snel geleverd! Enige minpunt: je kan het pakketje niet volgen met een track and trace code.

Goede service en vriendelijke dienst na verkoop.

Vlotte service en vriendelijke dienst na verkoop.

Super de max content!

Heel goede service en kwaliteit. Krijg heel veel toffe reacties over mijn cover! Zelf ook heel tevreden over kwaliteit en mogelijkheid tot personaliseren... Nu is mijn smartphone echt van mij😁

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent