Super leuk cadeau.

Ik heb een hoesje gekocht met een foto erop van mij en mijn moeder, dat was voor haar verjaardag. Ze was super blij, ze had tranen in haar ogen. Echt een supercadeau!

Super mooie cases van goede kwaliteit en vriendelijk personeel!!

Tof dat er zo'n ruim assortiment is met originele prints! Ze zijn ook echt van goede kwaliteit want de kleur vervaagt niet.

Goede kwailteit en zeer mooi print

De cover is een zeer mooie kwailteit als ook de kleuren van de print.

Correct en mooie afdruk van eigen ontwerp

Had bij 2de bestelling fout hoesje gekregen, er was iets mis gelopen bij inpakken maar na mail snel antwoord gekregen met excuses en juiste hoesje was snel tot bij mij 🙃

Kwaliteit!

Dit hoesje is van heel goede kwaliteit. Dit is niet te vergelijken met de goedkopere. Mooi bedrukt, exact zoals je het met de tool maakt. Perfect!

De best case die op dit moment kunt hebben.

Ik heb die ontwerp zelf gekozen, wat ook heel simpel is om te installeren door de zeer uitgebreid uitleg van hoe je het moet doen. Het case kwam als verwacht binnen de afgesproken termijn zonder vertraging wat heel leuk is natuurlijk. Na ontvangst heb ik ondervonden dat het van zeer goede kwaliteit is en mijn ontwerp kwam er zeer goed uit. Het best van al, is dat ik door vrienden of familie leden wordt aangesproken van "waar heb je die cover gevonden" of "die cover ziet er bangelijk uit". Dus ik kreeg complimenten van de case wat ik altijd leuk vind. Ten slotte wil ik gewoon nog zeggen dat dit case de best case die ik Op dit ogenblik hen en zal pas veranderen als ik een nieuwe gsm koop lol.

Schitterend.

When life gives you lemons, make lemonade. Mijn levensmotto. Al veel reacties gekregen. Ik ben super tevreden.

Heel makkelijk zelf te ontwerpen, vlotte service!

Ik bestelde een zelfgemaakt mat hoesje, wat heel gebruiksvriendelijk is om te ontwerpen! Enkele dagen zat het al in de brievenbus, fantastisch vlot en zonder problemen 😊 Vanaf nu heb ik een vaste hoesjes-leverancier gevonden!

Top kwaliteit!

Binnen de week had ik mijn case binnen en moet zeggen kwaliteit is top! De foto is heel duidelijk en meestal bij delen die plooien ga je na een tijd strepen zien maar deze blijft mooi. Ook ben ik een stuntelig persoon die de gsm wel is laat vallen en deze case houd je iPhone in ere!

Super service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden van het eindproduct. Het bied ook voldoende bescherming, als je u gsm dan per ongeluk laat vallen. Ik had mijn hoesje ook gepersonaliseerd met mijn naam wat het ook dan weer iets specialer maakt.

Geen.

Pluspunten

het is een super stevig hoesje, mijn scherm breekt niet wanneer mijn gsm valt! ook super mooi!

het wordt snel vuil of geelachtig i.p.v. het doorzichtig blijft

Pluspunten

Mooi afgewerkt!

Pluspunten

Foto zeer duidelijk geprint. Vriendelijk en behulpzaam. Makkelijk te maken.

Kreeg mijn pakketje 3 dagen later dan verwacht.

Pluspunten

Snelle levering, mooie bedrukking, mooie verpakking...

Er staan heel snel krassen op de tweede dag had ik al een kras op mijn hoesje.

Pluspunten

Heel mooi en past perfect! Prijs kwaliteit is top. Ja, ik ben heel tevreden.

Pluspunten

Perfect ik ben er blij mee 10 punten van mij

Geen verbeterpunten top service

Pluspunten

Goede kwaliteit en past perfect.

Niets op aan te merken

Pluspunten

Zo mooi hoesje!❤️ Op tijd geleverd!

Pluspunten

Erg goede kwaliteit Verfijnde afwerking

De marges van afbeelding valt net te klein uit waardoor je nog langs elke zijde deeltje van de gsm zelf te zien is. Niet heel erg maar wel esthetisch iets minder.

Pluspunten

Ben zeer tevreden over het resultaat. Krijg positieve reacties als men het hoesje ontdekt. Het feit dat ik hem laten personaliseren heb vind ik machtig. Goed gedaan.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

L'étui est magnifique Excellente protection Belle finition Envoi rapide Merci beaucoup Claude

Pluspunten

Super tevreden! Goede kwaliteit! Gsm al een paar keer laten vallen, maar hoesje en beschermlaag zijn zeer stevig en nog geen enkel krasje op gsm.

Pluspunten

Supermooi hoesje, precies zoals ik hoopte dat het eruit zou zien! Heel tevreden.

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent