Ik heb helemaal geen product ontvangen..?!

Kan het zijn dat er iets misgelopen is..? Want ik heb helemaal nog niets van jullie ontvangen.. Katrien

Goede service!

Zeer tevreden van het hoesje, de kwaliteit en de service!

Snelle levering, makkelijk te bestellen, topkwaliteit

Zeer tevreden van mijn laatste aankoop. Ik koos deze keer voor een iets stevigere hoes en heb hier nog geen spijt van gehad. De basishoes scheurde bij mij nogal snel al moet ik er bijzeggen dat mijn toestel wel verschillende keren per week eens de grond raakt. Met deze nieuwe hoes is hij perfect beschermd!

Superervaring

Het cadeaupakket was supertof! Het beste war ik al ooit heb gehad van inpakken voor een goedkope prijs kreeg mijn zus een toffe verrassing!

Uitstekend!

Het hoesje is van zeer goede kwaliteit en juist van projs kwaliteit.

Zalige case!

Goede hoes die mijn gsm mooi maakt en goed beschermd. Na enkele vallen nog steeds in goeie conditie & een echte complimenten magneet!

De Magic Magnet car vent smatphone mount is effectief “magic”.

Vlot besteld, perfect geleverd. Een must-have voor autorijdende smartphonegebruikers.

Snelle levering, product ziet eruit zoals op de website

Het hoesje werd sneller geleverd dan gedacht en het design zag er precies uit zoals ik het gemaakt had via de website. De kwaliteit van het hoesje is ook goed.

Mooi afgewerkt.

Mijn kleinkindjes is er ongelofelijk blij. Is erg mooi afgewerkt en de kleuren komen mooi naar voor. Hartelijk dank hiervoor.. Boonen Greet

geweldig

ik ben tevreden over de bestelling maar niet tevreden over een herinnering tot betaling want ik had al betaald

Prachtige case..helemaal naar wens

Prachtige case...voldoet helemaal aan de verwachtingen. Ook bestelling en levering verliep naar wens!

Super goede kwaliteit en snel geleverd!

Ik wouw een uniek hoesje dus ik zocht een site die daar voor kon zorgen. Ben er heel blij mee en goede kwaliteit!

Heb al vaker bij hun besteld, top service, handige site goede hulp. Kortom top!

Goede service, snelle levering

Gsm hoesje besteld, werd snel geleverd! Enige minpunt: je kan het pakketje niet volgen met een track and trace code.

Goede service en vriendelijke dienst na verkoop.

Vlotte service en vriendelijke dienst na verkoop.

Super de max content!

Heel goede service en kwaliteit. Krijg heel veel toffe reacties over mijn cover! Zelf ook heel tevreden over kwaliteit en mogelijkheid tot personaliseren... Nu is mijn smartphone echt van mij😁

Super leuk cadeau.

Ik heb een hoesje gekocht met een foto erop van mij en mijn moeder, dat was voor haar verjaardag. Ze was super blij, ze had tranen in haar ogen. Echt een supercadeau!

Super mooie cases van goede kwaliteit en vriendelijk personeel!!

Tof dat er zo'n ruim assortiment is met originele prints! Ze zijn ook echt van goede kwaliteit want de kleur vervaagt niet.

Goede kwailteit en zeer mooi print

De cover is een zeer mooie kwailteit als ook de kleuren van de print.

Correct en mooie afdruk van eigen ontwerp

Had bij 2de bestelling fout hoesje gekregen, er was iets mis gelopen bij inpakken maar na mail snel antwoord gekregen met excuses en juiste hoesje was snel tot bij mij 🙃

Kwaliteit!

Dit hoesje is van heel goede kwaliteit. Dit is niet te vergelijken met de goedkopere. Mooi bedrukt, exact zoals je het met de tool maakt. Perfect!

De best case die op dit moment kunt hebben.

Ik heb die ontwerp zelf gekozen, wat ook heel simpel is om te installeren door de zeer uitgebreid uitleg van hoe je het moet doen. Het case kwam als verwacht binnen de afgesproken termijn zonder vertraging wat heel leuk is natuurlijk. Na ontvangst heb ik ondervonden dat het van zeer goede kwaliteit is en mijn ontwerp kwam er zeer goed uit. Het best van al, is dat ik door vrienden of familie leden wordt aangesproken van "waar heb je die cover gevonden" of "die cover ziet er bangelijk uit". Dus ik kreeg complimenten van de case wat ik altijd leuk vind. Ten slotte wil ik gewoon nog zeggen dat dit case de best case die ik Op dit ogenblik hen en zal pas veranderen als ik een nieuwe gsm koop lol.

Schitterend.

When life gives you lemons, make lemonade. Mijn levensmotto. Al veel reacties gekregen. Ik ben super tevreden.

Heel makkelijk zelf te ontwerpen, vlotte service!

Ik bestelde een zelfgemaakt mat hoesje, wat heel gebruiksvriendelijk is om te ontwerpen! Enkele dagen zat het al in de brievenbus, fantastisch vlot en zonder problemen 😊 Vanaf nu heb ik een vaste hoesjes-leverancier gevonden!

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent