3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie kwaliteit snel geleverd

De foto zelf gaat rap kapot

Pluspunten

Super leuk hoesje! Print is heel mooi. Kwaliteit is ook super goed. Hoesje steekt een beetje boven het scherm uit wat zorgt voor extra bescherming bij vallen. Snelle levering ook! Alles tip top inorde.

Pluspunten

Het pakket was super snel geleverd! Het product is van top kwaliteit, een echte aanrader dus.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel groot assortiment aan keuze.

De verzending duurde langer dan 2 weken.

Pluspunten

Super tof en stevig hoesje met zijn favoriete foto erop ! Top cado. Super snelle levering en duidelijk website

Pluspunten

Heel tevreden goede kwaliteit t’was voor de dochter .

Pluspunten

super goede kwaliteit, fijn materiaal, ligt goed in de hand

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

kwaliteit van de print is ondermaats

Pluspunten

Zeer vlotte levering Ontwerp zoals gevraagd, kleurechtheid top Sterke case Faire prijs

Print aan binnenkant van hoes ipv buitenkant (nu lijkt het erop geplakt)

Pluspunten

Helemaal zoals omschreven staat! Goede stevige case en mooie prent!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het hoesje ziet eruit zoals op de website en ziet er erg leuk uit.

De kwaliteit van het materiaal van het hoesje kan iets beter. De randen komen niet zo hoog/ver waardoor ik bang heb dat het scherm alsnog snel zal barsten als ik mijn Iphone laat vallen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Stevig Sneller geleverd dan verwacht

Prijzig Kleine teleurstelling over kwaliteit foto Krassen zijn snel voelbaar

Pluspunten

Mooie bedrukking

Magneet mag steviger

Pluspunten

Ik heb een 14 inch laptop en het is heel moeilijk om daar een leuke hoes voor te vinden, ze zijn allemaal saai en niet personaliseerbaar. Daarom nam ik bij CaseCompany een 15 inch laptophoes en nu kan ik mijn muis en accu er bijsteken en vergeet ik die nooit meer mee te nemen. De laptop zit goed verpakt in de hoes en biedt veel bescherming. Ik vind het geweldig dat er zo veel keuze is op de site en dat je daarnaast ook nog eens de keuze hebt om je eigen foto te gebruiken en te pimpen. Die kwalitait is eerlijk gezegd ook beter dan verwacht, maar liever had ik toch een grappige lapotophoes, er is toch keuze genoeg. Over de verzending heb ik geen opmerkingen, goed en snel geleverd.

Jammer dat de hoes vanbinnen stinkt, precies naar autobanden, maar die geur vervaagt wel na een tijdje.

Pluspunten

Superleuke prints bij jullie company

Pluspunten

alles prima !

Pluspunten

Stevig materiaal, hoesje past goed om gsm, fijn materiaal om vast te hebben en de foto is ook van goeie kwaliteit

De verzendtijd, je moet er wel eventjes op wachten. Maar is het wachten meer dan waard

Pluspunten

Supermooi hoesje met die gouden accenten, sluit heel mooi aan en heb tot nu toe nog geen slijtage opgemerkt.

Nog niks gemerkt :)

Pluspunten

Het hoesje is gemaakt uit goed stevig materiaal en de prent is in goede kwaliteit op het hoesje gedrukt.

Pluspunten

Mooi design, stevige cover.

Toch goed moeten duwen tegen dat mijn iphone erin paste, maar eenmaal erin zit hij goed beschermd.

Pluspunten

Makkelijk in gebruik Mooi bedrukt De IPad zit stevig in zijn hoes

Gen tegenvallers

Pluspunten

Zeer mooie afwerking

Pluspunten

heel tevreden over mijn hoesje en een hele snelle levering

Pluspunten

Echt super werk ! Alles was top, geen problemen bij de verzending. Hoesje was mooi ingepakt. Was ook helemaal zoals ik het verwacht had we zijn dus niet voor onverwachte verassingen gestaan. Top werk !

Alles was goed :)

Pluspunten

Snelle levering Verzorgde verpakking en fijne afwerking De voorstelling vind iedereen tof,en vraagt waar ik dit besteld heb. Ben heel tevreden : kortom blij bij casecompagnie gekocht te hebben

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent