Pluspunten

Stevig Mooi ontwerp, krijg ik veel complimenten over Tekening geeft niet af

Er komt redelijk snel fijn stof achter, maar dit kan je wel makkelijk proper maken

Pluspunten

Heb er weining over te zeggen da ik heel te vreden ben dank ub

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het scherm is al aan het afbrokkelen aan de zijkant.. slechte kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

geweldige keuze goeie service snelle verzending.

Pluspunten

Eenvoudig om een ontwerp te maken en te versturen. Eindresultaat helemaal zoals verwacht. Geleverd binnen de afgesproken termijn, netjes verpakt.

Pluspunten

Prijs/Kwaliteit Levertijd Leverkwaliteit

Tough case voor iPhone 7 bevat nog onderaan de opening voor de aansluiting van de oortjes van iPhone 6 die ondertussen overbodig is en gewoon de vorm van de opening van de speakers zou mogen hebben.

Pluspunten

Alles netjes..heel vlot..heel correct ! Danku Zal zeker id toekomst nog bij u bestellen !

Pluspunten

Snelle service Snelle levering Zeer goede fotokwaliteit Kleuren zijn mooi helder

Heel krasgevoelig (na 2 dagen al)

Pluspunten

Pluspunten

super professionele website zo gefixt en zo geleverd prijs kwaliteit super

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede grootte en kwaliteit

Covefoto is in het echt van iets mindere kwaliteit dan op de site.

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Geen problemen ondervonden en materiaal ziet er vrij stevig uit.

Pluspunten

Snelle levering! Gebruiksvriendelijke website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit. Leuk dat je een matching wallpaper toegestuurd kreeg.

De kleuren zijn niet erg intens zoals op de foto. Bij de randen gaat hij groen af.

Pluspunten

Case Company heb ik leren kennen via het internet. Zo bestelde mijn zusje voor het eerst haar case via deze website. Ik vond het ook interessant toen ik hoorde dat je het kan personaliseren en de prints van de cases 360° kunt draaien zodat je case er toch weer anders uitziet. De website is wat dat betreft erg gebruiksvriendelijk. Ikzelf heb onlangs ook een case besteld en ben erg tevreden. De case was snel geleverd en de prijzen zijn eerlijk. Nu ben ik van plan er binnenkort ook een voor mijn mama te bestellen. Zeker een aanrader!

Pluspunten

Mooi gedetaileerde druk. Stevig hoesje.

Pluspunten

Echt alles fantastisch, van product, contact gegevens tot service. De website is zeer gebruiksvriendelijk en alles is zeer duidelijk te vinden, van meerdere foto's, collages en patronen. Echt sterk. Ook het assortiment aan hoesjes voor GSM is heel groot. De heel leuke extraatjes zijn het zakje en de versiering dat je er zeer goedkoop bij kan aanschaffen. En over de service valt er zeker niet te klagen. Het pakketje was er mooi binnen de lever tijd en het contact via e-mail was ook heel vlot en goed. Zeker een aanrader als cadeau + verpakking ;).

Eigenlijk niets op te merken. Doe zo voort, jullie laten je als bedrijf zeker uitspringen boven de rest!

Pluspunten

Tekening heeft prima kleuren Blijft goed op zijn plaats liggen verschuift niet

Pluspunten

Ik vind mijn gsm hoesje heel mooi ben er zeer tevreden over leuk datje het zelf kan maken super!

Pluspunten

Geweldig!! De magneet is zeer goed, de case zelf goede kwaliteit, en het printen super hoge kwaliteit! Beter als verwacht en voor herhaling vatbaar

Pluspunten

Stevig. Mooie kwaliteit van fotoafdruk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De case zelf is van goede kwaliteit Geen te dikke case dus iPhone blijft dun

De foto dat ik zag op de site is niet hoe het geprint is toegekomen, het is veel meer gepixeld

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent