Pluspunten

Zeer mooi geprint . Kwaliteit is boven verwachtingen zowel hoes als afdruk. Snelle levering. Upto date houden van status tot aan de levering en zelfs met de levering!

Geen idee doe zo verder!

Pluspunten

Stevig hoesje. Op tijd geleverd.

Ik had niet door dat het doorzichtig is (kan ook zijn omdat ik de omschrijving niet goed gelezen had).

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

heel veel leuke ontwerpen

- Jammer dat je geen ontwerpen kan opslaan, je moet steeds herbeginnen. - druk van het hoesje vond ik niet zo mooi, de voorzijde is scherm en de achterzijde wazig - jammer dat je de gsm niet op de zijkant recht kan plaatsen zoals bij sommige andere hoesjes - ik dacht dat "magnetisch" wilde zeggen dat je scherm automatisch uit gezet werd bij het sluiten van het hoesje.

Pluspunten

Supermooi gepersonaliseerd hoesje met handige magnetische sluiting, gemaakt van stevig, degelijk materiaal voor een prima bescherming. Zeer goede prijs/kwaliteit én gratis levering. De telefoonhoesjes worden bovendien verpakt in een leuk stoffen bewaarzakje 'Just in case' in plaats van plastiek (extra pluspunt voor deze milieuvriendelijkere attentie!). Over het algemeen zeer tevreden, ik ga in de toekomst zeker nog bij jullie bestellen!

Eventueel aan de binnenkant van het hoesje een spiegeltje voorzien..

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooi van kwaliteit.

Het beschermt de randen niet genoeg.

Pluspunten

Stevig Beschermt iPhone

Aan oplaadpunt hoesje meer uitsnijden

Pluspunten

Fantastische afwerking , juist een echte foto en met echte kwaliteit materiaal .

Zo blijven verder werken .

Pluspunten

Zeer tevreden met mijn telefoonhoesje en screenprotector! Stevig en mooi verpakt!! Een tevreden klant

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het is mooie kwaliteit van foto’s

Het hoesje brokkelt uit elkaar. Het gaat al kapot na 1 maand gebruik. Het vorig hoesje dat we bestelde ging het veel langer mee. Jammer..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede kwaliteit van foto stevig

meer bedekking langs zijkanten en hoeken een softcase is in het algemeen beter tegen schokken en is er ook makkelijker over te doen (wat soms moeilijk lukt)

Pluspunten

Bestelde artikel 100% naar wens

Levertijd kan korter

Pluspunten

Stevig hoesje en ziet er exact uit als op de foto.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi afgewerkt

Hard gedeelte thv de hoekjes breken snel af bij het vallen. Vorig cover was niet zo breekbaar. Er kan dus eraan gewerkt worden.

Pluspunten

Mooi design, goede kwaliteit

Geen negatieve punten

Pluspunten

Zeer mooie en kwalitatieve print, komt nergens los! Prijs-kwaliteit is dik in orde! Aanrader! Ook netjes op tijd geleverd.

Pluspunten

-kwaliteit voor een goede prijs

-lange leveringsperiode

Pluspunten

Stevig, handig hoesje met een leuke uitstraling! Echt iets voor Drake-fans!

Pluspunten

De magneetjes van het hoesje waren niet aanwezig of ze sloten niet in ieder geval. Heb hiervoor een mail gestuurd en kreeg hier vrij snel een heel vriendelijk mailtje voor terug dat ze me een nieuwe gingen sturen. Ik kreeg heel snel een nieuw aan.

Pluspunten

Correcte afhandeling van levering Het hoesje is even mooi als op de foto

Pluspunten

2x besteld en 2x erg tevreden. Afwerking super. Levertermijn zeer snel. Prijs kwaliteit 10/10.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk ,goede kwaliteit

Pluspunten

Supermooi en origineel

Te laat geleverd en was Kerstgeschenkje, maar enorm goede service.

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent