Pluspunten

Altijd tijdig geleverd! Altijd een leuke verpakking! Zeker een aanrader!

Pluspunten

mooi verpakt, handig zakje rond het hoesje

Heb 2 hoesjes besteld: 1 met een foto van mezelf en 1 met de kaart van Kopenhagen. De persoonlijke foto komt niet zo mooi uit als de simulatie die ik online zie...

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit. Foto is mooi gedrukt. Goeie en snelle service.

Soft Hoesje iphone x bedekt helaas niet alle randen

Pluspunten

Goede service en netjes op tijd

blijf zo verder doen!

Pluspunten

Snelle levering, stevige kwaliteit! Zeker z'n geld waard

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

* Goede kwaliteit, stevig en aangenaam * Design ziet er in het echt hetzelfde uit, als niet beter ! * Zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke website

* Tracking van de bestelling moet worden * Mails moeten iets sneller beantwoord worden, bv binnen de 48 uur. *Klantensysteem uitwerken, waarbij loyale klanten beloont worden met extra kortingen of cadeau * Hoesjes voor xaomi pocophone f1 aanschaffen

Pluspunten

-Zeer snelle levering - Super kwaliteit van de foto, al veel complimenten op gekregen! -Zit ook nog eens in een super schattig zakje

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwalitatieve hoes

Pluspunten

Goeie kwaliteit, goede communicatie en snelle levering, dus prima!

Pluspunten

Zeer tevreden over mijn aankoop, bedankt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi uitzicht!

Mijn foto’s slijten nu al af, er verdwijnen stukjes inkt, wat wel heel jammer is...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, goede kwaliteit

foto stond niet helemaal op de juiste plaats waardoor een witstukje op de hoed staat, een beetje spijtig toch...

Pluspunten

Zeer leuk hoesje door eigen ontwerp en momenteel ook van degelijke kwaliteit

Het was wel lang wachten tot het aan kwam of klaar was maat dit was misschien door de feestdagen alhoewel ik het 2 a 3 weken voor de feestdagen bestelde...

Pluspunten

Mooie kwaliteit , handige gleufjes voor kaarten,stevig, mooi design

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooi design

hoesje komt niet ver genoeg over de randen, dus is niet zo een goede bescherming voor de telefoon

Pluspunten

Geweldig hoesje, op tijd geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super stevige

Was niet goed geprint

Pluspunten

Wauw ! Na heel internet afgeschuimd te hebben, kwam ik eindelijk op casecompany uit. Ik ben supertevreden over heel de lijn : aanbod, verwerking, levering,... en het hoesje natuurlijk ! Merci, jan.

Pluspunten

De kwaliteit van de afdruk en het hoesje zijn super! De levertermijn klopt. Ik ben zeer tevreden van het product en de service. Het is altijd leuk op een mooi ingepakt pakketje te openen. Een aanrader voor iemand die een leuk cadeau zoekt of zoals mij, gewoon voor mezelf bestel

Pluspunten

Goede kwaliteit! Snel bestellen! Geweldig

Misschien iets sneller leveren

Pluspunten

stevig hoesje en foto kwaliteit is super

Pluspunten

It's fit's the expectations! It's wat I wanted, great look and feel. Delivery went well!

Nothing really, was happy with the result

Pluspunten

goeie kwaliteit van de foto, gemakkelijk aan te brengen

Pluspunten

Ik maakte een gepersonaliseerde IPhone hoesje voor mijn vader als een kerstcadeau. Het was enorm simpel te doen, de kwaliteit is ook echt geweldig. Deze keer koos ik voor een mat-model, een vorige keer maakte ik een glanzende. Beiden zijn echt, echt, echt heel mooi afgewerkt en er is niets op aan te merken. Het resultaat voldoet meer dan verwacht aan de verwachtingen.

Het enige wat ik zou kunnen zeggen, is dat de levering wat op zich heeft laten wachten. Maar over het product zelf; niets op aan te merken!

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent