Pluspunten

De foto is heel gedetailleerd op het hoesje, ook de letters zijn heel mooi verwerkt. Goede kwaliteit. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden als je op zoek bent naar een mooi gepersonaliseerd cadeautje.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik ben aan het wachten om te zien of uw bedrijf mijn aankoop zal terugbetalen, wat niet overeenkomt met mijn verzoek en dat ik heb teruggestuurd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik bestelde dit hoesje niet lang geleden omdat ik dacht dat het van degelijke kwaliteit zou zijn. Mijn vorig hoesje ( niet van deze website) is 1,5 jaar meegegaan. Dit hoesje viel al uit elkaar na letterlijk 3 dagen. Het plastiek langs de zijkanten waar de volume en vergrendel knoppen zijn stak er gewoon uit en viel er af. Men eerste hoesje kostte hetzelfde was het zelfde model blijkbaar 10 keer betere kwaliteit dan deze die ik heb. Ik heb men lesje wel geleerd ik bestel hier niet meer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer degelijk en mooi afgewerkt hoesje. Goede kwaliteit van de foto ook.

Jammer dat de tekst aan de zijkant niet zichtbaar was. De foto liep niet zo ver door aan de zijkant zoals wel leek bij het opmaken van het hoesje op de site.

Pluspunten

Het hoesje zat in een leuk doosje en daarin nog een mooi zakje. Super leuk op zo iets te krijgen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi design Stevig Past perfect rond iPhone

De print is niet helemaal scherp. Hoesje is wat glad, waardoor het soms bijna uit de handen valt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Wij vonden het een leuk en origineel concept . Alleen hebben wij het hoesje nooit ontvangen

Beste, wij hebben het hoesje nooit ontvangen.

Pluspunten

Helemaal hoe ik het had verwacht! Mooie kwaliteit!

Misschien nog iets kunnen doen met de achterkant van het hoesje

Pluspunten

Correct verstuurd en degelijk hoesje

Niets

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

case ziet er echt super goedkoop uit... Print is niet scherp. geen diepte in de kleuren. Wordt niet gebruikt... zal tot einde der tijden in de kast blijven liggen...

Pluspunten

Zeer mooie afbeelding. Goede kwaliteit.

Gekleurde zijkanten zouden fijn zijn.

Pluspunten

Heel mooie foto gedrukt op kwaliteitsproducten!

Pluspunten

Heel tevreden over mijn bestelling! Al meerdere malen bij jullie iets gekocht en altijd even tevreden van! Super goeie kwaliteit en snelle levering Zeker een aanrader!

Pluspunten

De BESTE hoesjes TER WERELD! Ik ben iemand die zeer veel, ontzettend veel mijn iPhone laat vallen al verschillende hoesjes gehad maar, deze blijven de BESTE de positieve punten die erbij komen zijn dat je ze volledig zelf kan personaliseren en mooi zijn en zeer degelijke kwaliteit. Sinds ik mijn hoesjes heb, heb ik nog geen 1X schade gehad aan mijn iPhone. En een zeer snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering. Mooie verpakking. Hoesje voldoet aan mijn verwachtingen en is erg stevig. Ziet eruit alsof het lang mee gaat.

Pluspunten

Producten van heel goede kwaliteit Leuk verpakt

Ik had extra betaald voor de expreslevering, maar heb uiteindelijk toch een week langer dan beloofd moeten wachten...

Pluspunten

Ze zijn goed

99 punten

Pluspunten

Zeer handig!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

stevig materiaal.

Resolutie van de kaart kan beter, niet scherp (was beter bij vorig hoesje)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn dochter was heel blij met dit hippe, persoonlijke gsm- hoesje.

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit van de cover en ook van de print (matte print).

Pluspunten

Pluspunten

Heel blij met mijn hoesje, goede kwaliteit en snelle levering!

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent