3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De hoes is wat te groot voor mijn laptop van 13,3 inch terwijl de hoes voor 13 inch zou moeten passen.

Pluspunten

5+++

Pluspunten

Snelle levering en helemaal wat ik had verwacht. Super tevreden.

Pluspunten

Stevig hoesje! Beschermt de IPhone perfect!

Pluspunten

Cover is super mooi

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

alles. hoesje op zich is waarschijnlijk 30 cent waard in plastiek (wat niet erg is als de rest dan wel tof is), de print op gepersonaliseerd hoesje is enorm slecht. absoluut geen aanrader! ik vind ook nergens een mailadres om te horen of hier iets aan te doen valt. een deftige klantenservice zou mooi zijn in dit geval. antw : Als je het op de resolutie wilt steken (wat op andere sites blijkbaar geen probleem is), ben je nog steeds verkeerd. Je zou op voorhand moeten laten weten dat je een slecht product gaat moeten leveren voor je €20 vraagt en dan een beleid stelt waar je gepersonaliseerde producten niet kan terug sturen. En ik dus nog steeds €20 in de vuilbak kan gooien.

Pluspunten

Nieuwe zachte cover is beter en vlugge levering

Pluspunten

Ik vind het hoesje van fantastische kwaliteit en super tof al mijn vrienden/vriendinnen zijn jaloers ik heb zelfs al iemand overtuigt om bij jullie een hoesje te bestellen

Pluspunten

Ik ben heel tevereden, ik ga zeker en vast meer bestellen bij casecompanie!

Pluspunten

Super kwaliteit, hele mooie afwerking. Verzending was verloren in de post, heel snel opgelost door jullie! Een topservice! Een hele dikke merci!

Pluspunten

perfect op tijd - perfect geleverd dochter perfect content

Pluspunten

Heel goed hoesje goede kwaliteit rappe service !

Geen verbeterpunten nodig alles is oerfect

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

I dont Recife until now my order

Slecht verry not goed

Pluspunten

- De prijs-kwaliteitverhouding is goed. - De kleuren komen mooi tot uiting. - De medewerkers zijn behulpzaam.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

mooi hoesje, snel in de bus, goed verpakt

ik liet het 1x vallen en is al gekraakt, wat te veel geld

Pluspunten

mooie cover verzorgd en stevig

geen

Pluspunten

Mooi kwalitatief hoesje en vlotte service!

Hoesje is op zich goed van kwaliteit, maar er waren precies een soort verfspatten op de achterkant. Ik heb dit gemeld en ze waren heel flexibel voor een compensatie.

Pluspunten

Kwalitatief hoesje met een leuke print. Ook fijn dat je na de bestelling de print krijgt toegestuurd om te gebruiken als schermachtergrond. Zo krijg je een geheel en ziet mijn iPhone er heel erg cool uit!

Pluspunten

Goede editor op de website, goede kwaliteit van de print op de cover (mat), goede kwaliteit van de cover zelf. Zeer zeer tevreden mee.

De cover voor iPhone 7 beschermt de hoeken niet helemaal.

Pluspunten

Zeer snelle klantvriendelijk communicatie. Een vergissing werd zo in een mum van tijd professioneel rechtgezet. Een aanrader!

Pluspunten

- kwalitatieve print op hoesje - sluit perfect aan op GSM - stevig en goede kwaliteit - openingen in hoesje maken knoppen op GSM perfect te gebruiken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tempred glass is makkelijk te installeren Service is zeer goed

Tempered glass beschermd niet heel het scherm voor de OnePlus 5. Beef green afgeronde randen en rond heel de rand is er bubble forming. Betere afbeeldingen voor elke gsm voor tempered glass.

Pluspunten

Perfecte bescheming, mooie bedrukking. Kan niet beter, I love it! :)

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent