Laden reviews...
268 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen Case Company om hoogwaardige, personaliseerbare hoesjes en betrouwbare service. De verzending verloopt snel en de prints komen altijd overeen met wat werd besteld. Veel feedback gaat over de duurzaamheid en de keuzevrijheid in ontwerpen. In het algemeen is de mening positief, met enkele kleine kanttekeningen.
Niets ontvangen, geen trackingcode, wie zou het leveren??? Update: Na veel heen en weer ge-mail uiteindelijk 3 weken later nog ontvangen.
Beveelt niet aan
20 May 2026
Yvo Meus
Hasselt, Limburg
Hallo Yvo,
Bedankt voor je beoordeling. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over ons.
We willen dit graag goedmaken. Zou je even je e-mail willen checken? ✉️
Met vriendelijke groet,
Sofie
Gemakkelijk om te maken,snelle en correcte levering Tevreden met aankoop
20 May 2026
Ingrid
Opwijk
Heel tevreden over mijn bestelling! Super goede kwaliteit, heel mooi design, veel keuze. Ik geniet er elke dag van!
19 May 2026
Marlies
Rumbeke
Wederom een hoesje laten maken bij case company, en ik ben weer super tevreden. Binnen de zes dagen kon ik het al bewonderen.
16 May 2026
Lieve
Merksplas
Vlugge levering en top afgewerkt.
13 May 2026
Mike
Brugge
Het hoesje is niet alleen heel mooi, het zit ook leuk in de hand en beschermt mijn gsm zoals het moet.
12 May 2026
Luc
blankenberge
veel keuze uit mooie ontwerpen, degelijk materiaal, snelle levering. Ik ben een tevreden klant :-).
11 May 2026
Kris
Melsele
Onze kleindochter was in de wolken met haar nieuwe telefoonhoesje, dus alle lof aan dit product.
9 May 2026
Luc
WERVIK
Snelle verzending en fantastische kwaliteit!
9 May 2026
Romeo
Korbeek-Lo
2 maal eentje besteld Niet lang moeten wachten en heel mooi afgewerkt
6 May 2026
Vanessa
Oudenaarde
Snelle levering en top service
30 April 2026
Ellen
Diepenbeek
Door Bpost staking hebben ze mij her opgestuurd
28 April 2026
Nathalie
Renaix
Super zacht en handig hoesje. Top!
23 April 2026
Griet van Mechelen
Pulle
Zeer goede cover ! Vlug geleverd
23 April 2026
Carine
Herzele
ziet er precies uit zoals aangemaakt op PC alleen wat langer moeten wachten voor ontvangst
22 April 2026
Miriam
Tongeren-Borgloon
Mooie cover met mijn lievelingsbloemen en mijn naam
18 April 2026
Christel
Sint-Martens-Latem
Ik ben enorm tevreden over het hoesje. Ik vond nergens een hoesje dat ik mooi vond, en die ook bij mij paste. Toen ik deze site vond was ik mega blij. Ik had nu zelf keuzestress omdat er zo veel mogelijkheden waren die bij mijn persoonlijkheid pasten. De kwaliteit is top. Er is nog niets aan kapot. Als ik één puntje van kritiek zou moeten geven is het de geur. Het ruikt nogal chemisch, maar die geur ging er ook wel uit na iets meer dan een week.
10 April 2026
Birgit
Bavikhove
Hoi Birgit,
dank voor de beoordeling, volgende keer gaan we nog beter ons best doen voor de 10 punten !🤗😍
Liefs, Sofie
Ik had een fout hoesje besteld. Ik had direct contact opgenomen met de klantenservice en kreeg zonder problemen het juiste toegestuurd. Top service!!
9 April 2026
Hanne
Retie
Snel besteld en geleverd, en de kwaliteit is goed. Tevreden!
9 April 2026
Bart
Antwerpen
Happy mee kei leuk foto komt goed uit
6 April 2026
Ilse
Herentals
De hoesjes zijn van TOP kwaliteit! Hele leuke designs! Al zeer veel complimenten over gehad!
5 April 2026
Floor
Bazel
Goeie levering, hoesje is supermooi en niet te duur.
4 April 2026
Evy
Tielt
Na 2 weken gebruik ziet het er nog perfect uit. Ik hoop dat het bovenste laagje niet afslijt.
Lomme
Lichtervelde
Heel mooi afgewerkt, scherpe afdruk. Gratis bijhorende background op maat van smartphone ook heel leuk. Snel geleverd ook.
Dirk
Ingelmunster
Voldoet helemaal aan mijn verwachting.
Monique
Meise