3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed hoesje, stevig, deukt niet als gsm valt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie hoes

Misschien wat steviger sluitklepje Heb heel erg lang moeten wachten op hoesje. Net geen 30 dagen

Pluspunten

De kwaliteit is super goed zowel van de foto als de case zelf! Hij overlapt het scherm waardoor als hij valt hij ni op het scherm valt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooi hoesje, stevig , goed verpakt , een aanrader !

Pluspunten

Goede print van de afbeelding , goede levering.

Ik had de afbeelding verkleind zodat er nog een wit ruimte overbleef. Casecompany heeft de afbeelding volledig geprint. Niet volledig zoals ik had verwacht, maar is een klein minpuntje !

Pluspunten

Super goeeedd! Het zit perfect!

Geen verbetering!

Pluspunten

Heel mooi gedaan heb even moeten wachten maar het was het waard...

Pluspunten

Sterk, zelfs als je gsm valt, deukt het hoesje niet zomaar.

Pluspunten

Snelle levertijd Goede kwaliteit Goede fotokwaliteit Stevig hoesje Bij problemen wordt er snel voor een goede oplossing gezorgd. Super klantenservice.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer slechte kwaliteit van hoesje. Magneet is niet sterk genoeg.

Pluspunten

Goede kwaliteit en leuke verpakking

Hoesje was beetje beschadigd

Pluspunten

Top product, snelle service, correct en duidelijk in communicatie, top kwaliteit ! N.a.v. een gemeld verbeterpunt werd meteen onderzoek verricht door de servicedesk en ik ontvang enorm snel een nieuwe case, die voor verzending persoonlijk gecontroleerd werd ! Absolute aanrader, Casecompany

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Handig hoesje, vorige ging meer dan een jaar mee, tot de hoekjes het begaven Prettig om eigen foto te kunnen gebruiken

Kleurcontrole ! Neigt te veel naar paars

Pluspunten

Foto op het hoesje zit er mooi op gedrukt, er komen geen krassen op en je kan het er ook niet perongeluk afkrassen. Het hoesje is mooi afgewerkt en zit heel mooi rond de gsm. Je hebt veel verschillende keuze’s en soorten hoesjes bij het bestellen. Het hoesje voelt ook heel stevig aan en biedt meer bescherming dan ik dacht. Gsm is al paar keer gevallen en er is niks op het hoesje aan te merken.

Pluspunten

correcte afhandeling snelle levering

Pluspunten

Goede website, heel gebruiksvriendelijk. Mooie & degelijke producten.

Er werd gezegd in de bevestiging van het order dat het binnen de 3 tot 7 werkdagen geleverd ging worden. Helaas was dit bij mij net ietsje langer (8 of 9 werkdagen). Niet echt een minpunt, maar

Pluspunten

Snelle levering, goeie kwaliteit, ziet er hetzelfde uit als weergegeven op de site.

Pluspunten

Heb al meerdere hoesjes besteld voor mijn gsm, altijd in goede kwaliteit, toffe verpakking, goeie service. Al aan veel vrienden aangeraden.

Pluspunten

Mooi, goed verpakt , stevig hoesje , proficiat

Pluspunten

aankoop en levering perfect verlopen, helemaal naar verwachting

Pluspunten

The case is very strong and the printed image is of high quality. The image I chose wasn't even of high resolution but it lookes very very goos on the case.

The image wasn't fixed on the case as I fixed it when I ordered it. It doesn't look bad, but I just wish it would have looked like I wanted it too.

Welk dag

Pluspunten

Ik vind goed case iPhone .

Ik vind mooi case

Pluspunten

heel gemakkelijk programma om te personaliseren, enorm snelle levering.

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent