Pluspunten

Qua bescherming een heel goed hoesje! Het zorgt voor een mooie bescherming rondom rond. Daarnaast ook mooi afgewerkt.

De stevigheid van het hoesje kan misschien wat beter. Het hoesje bestaat namelijk uit twee "hoesjes" die aan elkaar hangen. Het ene deel is al lichtjes losgekomen van het andere. En ik heb het hoesje nog maar, dit zou eigenlijk niet mogen.

Pluspunten

Super tevreden en een geweldige service

Pluspunten

Leuke case, mooi bedrukt en voelt fijn aan.

Klein minpuntje is dat de randjes nogal scherp zijn dus ik heb er een slukje plakband over gedaan en dat lost het op.

Pluspunten

Ik ben een zeer tevreden klant!! Ik had een vraag en ben zeer goed geholpen geweest, zeer vriendelijk antwoord gekregen en dit stelde me meteen gerust. Levering werd op tijd bezorgd. bedankt! TOP !! Zeer professioneel en de laptophoes is van zeer goede kwaliteit!

Pluspunten

Heel tevreden van het product, mooi en stevig! Snelle levering!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Stevig, mooi design, gemakkelijk vast te maken.

Het design aan de achterkant lijkt er opgeplakt en komt na 1 week aan een hoek al los.

Pluspunten

Sterk Past perfect Mooi design

Iets meer grip gewenst

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het hoesje past goed rond de gsm en is makkelijk om er af te halen en de foto is van goede kwaliteit

Het duurde wel wat lang voor het hoesje aankwam en de foto moest nog een beetje meer naar onder maar dat was eigenlijk niet echt een probleem

Pluspunten

Snel geleverd Stevige hoesjes Zo exact gemaakt zoals besteld Goede prijs

Tracking gratis maken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie cover..goed gelukt

Levering zou ik liever rapper zien.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

na het opsturen van een nieuw hoesje zijn de kleuren van de foto nu wel goed. Ook is het een nieuw type hoesje waardoor de gsm steviger zit.

stiksel komt snel los, ook bij het 2de hoesje. bij het eerste hoesje heel veel vertraging gehad met leveren.

Pluspunten

Superleuk hoesje!! Het was eerst niet beschikbaar, maar ze vulden het gelukkig snel aan op de site. Niet veel slijtage.

Bovenaan geeft het minder bescherming aan mijn scherm dan verwacht. De opstaande rand is toch niet zo hoog al aangegeven op de site. Gsm al eens laten vallen en heeft nu kleine barstjes op het scherm.

Pluspunten

Super goede kwaliteit, mooie afwerking, niks op aan te merken

Pluspunten

Super goede service! Heel snel en zeer vriendelijk! Had een hoesje besteld, maar de case was niet op voorraad. Mailtje gekregen en mocht gewoon zo via mail doorgeven dat ik graag een andere case wou met dezelfde foto, paar dagen er na kreeg ik men hoesje in de bus :)

Geen enkel verbeterpunt! Blijf zo verder doen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwam 2 dagen later aan maar goede kwaliteit

Betere leveringstijden

Pluspunten

Super hoesje!! Super kwaliteit!! Heb dit hoesje aan mijn vriend gegeven een topcadeau!! Bedankt casecompany!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

leuk om even een boodschap op te noteren

boodschap wordt direct uitgewist bij minste contact, eventeel zouden plasticfolie plaatjes kunnen meegegeven worden die daarop bevestigd kunnen worden zodat de persoonlijke boodschappen bewaard kunnen blijven :-)

Pluspunten

Super mooi & origineel. Leuk dat je de achtergrond gratis kan downloaden

de boord mocht wat hoger komen zodat je scherm beter beschermd is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

B

Ben zeer tevreden over dit onderdeel

Pluspunten

Snelle levering en perfect gedrukt ontwerp. Ben er heel tevreden van!

Pluspunten

Ik ben heel content met het hoesje!

Pluspunten

top nu ondertussen mijn 6de aankoop en steeds tevreden over

Pluspunten

zeer mooie kwaliteit van afbeelding en dikke plastiek van achterplaat. Gsm lijkt goed beschermd te zijn Edit: Na contact met de klantendienst is een nieuwe case opgestuurd geweest. Onder voorbehoud verhoog ik mijn score dus van een 2.5 naar een 4 Edit2: nieuwe vervang case is toegekomen. De nieuwe score is dus zeker verdient dankzij de goeie klantendienst

De foto kwam al los na 1 week voorzichtig gebruik. De tweede cover lijkt het langer uit te houden Edit: vergeten te vermelden dat de eerste keer levering zeer lang duurde. Dit is waarschijnlijk ook deels of zelf grotendeels de schuld van de post dus ik heb dit niet in de score meegenomen

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent