Pluspunten

Heel mooi ontwerp! Stevig hoesje.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie printjes

Hoesje was na 1 keer vallen meteen gebroken langs anne hoeken, onaanvaardbaar!

Pluspunten

super kwaliteit! ben zeer blij met mijn hoesje :) XXX

tip: blijf zo verder gaan :)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijke customerservice

Ik kreeg het pakket te laat ondanks dat het op de website niet zo vermeld was. Zou nog voor moederdag geleverd zijn (express levering bleek niet nodig). Ook kreeg ik het pakket beschadigd. Pakket was open en er was geen bestelbon.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hoesje is perfect: mooi afgewerkt, stevig, ziet er leuk uit.

Om de een of andere reden werd mijn bestelling bij de eerste leverpoging retour gestuurd. Dit werd mij gecommuniceerd via email en de persoon die me contacteerde wist zelf niet hoe dit zou kunnen komen (aangezien mijn adres gewoon klopte). Na een maandje wachten ongeveer en een tweede verzendpoging, toch het hoesje ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

voelt goed aan stevig

de afbeelding is verschoven en nu is er een witte plek

Pluspunten

Het is een stevig hoesje, de tekst is mooi afgedrukt en past perfect rond mijn iPhone. Iedereen vraagt vanwaar mijn case komt ;) ik ben zeer tevreden van casecompany!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer tevreden over de aankoop bij casecompany

Pluspunten

Perfecte hoesjes

Pluspunten

- goede kwaliteit en mooi afgewerkt

- relatief lange levertijd

Pluspunten

Ik werd goed op de hoogte gebracht, ik ben heel tevreden over de klantvriendelijkheid. Ook topkwaliteit die geleverd is. Top!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

foto redelijk goede kwaliteit gsm past er goed in

de magneetjes van de flipcase mogen iets sterker zijn

Pluspunten

Het is super handig en wel stevig!

Laat het hoesje over gans de iPhone komen want ik heb mijn gsm laten vallen op de rand en nu is mijn scherm helemaal gebarsten.

Pluspunten

Producten van goede kwaliteit Levering binnen de vooropgestelde termijn Goeie deal (gsm-hoesje + second screen)

Pluspunten

Goede kwaliteit Levering op tijd Goede communicatei

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi resultaat.

Nogal lange leveringstermijn.

Pluspunten

Zeer gebruiksvriendelijk programma om het product vorm te geven. Snelle levering en zeer goede printkwaliteit!

Ik had een cadeauverpakking besteld. Hier zat confetti bij. Misschien kan deze confetti op een andere manier in het pakje gestoken worden, want het was hierdoor zeer moeilijk om het product even te openen en te controleren op eventuele foutjes.

Pluspunten

Goeie service en Mooie producten.

Pluspunten

Zeer tevreden over het resultaat, ik ga er zeker nog zaken bestellen.. prijs- kwaliteit vind ik

Geen opmerkingen..

Pluspunten

Heel tevreden over service en kwaliteit van de cover, heb al meerdere covers besteld en steeds in orde. Bij deze zat er een spikkel in maar werd rechtgezet door een nieuwe op te sturen!

Pluspunten

-Zeer goede kwaliteit van de hoesjes -Zeer goede kwaliteit van de foto/illustratie op de hoesjes -De foto/illustratie vervaagt totaal niet, zelfs niet na een jaar!! (Zelf ondervonden ;-) ) -Heel leuk om cadeau te geven -Zeer snelle levering -Veel keuze in de groottes van de hoesjes

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Werkt goed

Bij een aanraking door scherp voorwerp (zoals sleutels) aan de randen kan het snel afbrokkelen

Pluspunten

Heel vriendelijke mensen! Top kwaliteit!

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent