Pluspunten

Goede kwaliteit

Trage levering

Pluspunten

Vlotte levering, goede kwaliteit, mooi ontwerp

Pluspunten

Kwaliteit aan een degelijke prijs, heel goede service

Lange levertijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service. Pakketje werd heel snel ontvangen. Erg leuk dat een gelijkaardige achtergrond voor op de gsm wordt verstuurd. Dit maakt het plaatje volledig af. Perfecte ensemble!

Je ziet dat het hoesje werd afgedrukt op basis van een afbeelding die niet hoogwaardig genoeg is? Pixels? Zou ook leuker zijn moest de cover glanzend zijn i.p.v. mat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zie er heel mooi uit.

Te glad, glijdt makkelijk uit te handen.

Pluspunten

Super leuk stevig hoesje.. Beschermd gsm goed

Harde knoppen bv mt de aan- en uitknop.. In het begin moeilijk in te drukken, maar dat went

Pluspunten

Mijn hoesje werd snel geleverd en als je een probleem hebt lossen ze het ook op. De vrouw aan de telefoon was ook zeer vriendelijk.

De kwaliteit is niet super. De randjes bij de volumeknop en aan de hoekjes gaan heel snel kapot

Pluspunten

Snelle en correcte levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie kwaliteit

Zeer traag geleverd, ik moest 4 weken wachten

Pluspunten

Voor de 2 de keer een hoesje besteld en weer super tevreden. Heb wel lang moeten wachten voor ik het aangekregen heb, maar dit lag waarschijnlijk aan de post. Heb hierover gechat met medewerkers en die waren steeds heel hulpvaardig!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Sterke cover, goede kwaliteit

Tekening niet zo mooi zoals online voorgesteld. Vooral omdat tekening veel verder van de rand stopt dan op foto. Hierdoor ziet het geheel er goedkoper uit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

levering v product was in orde voor ons

levertijd mocht iets sneller gaan is wel tot maximumtijd gegaan

Pluspunten

Het is een heel mooie, ik heb er ook veel complimenten van gekregen

Misschien een betere bescherming, want als ik mijn gsm laat vallen viel het hoesje er meteen af.

Pluspunten

Heel goede kwaliteit, top hoesje

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi hoesje Foto was perfect

De sluiting van het hoesje komt los

Pluspunten

Ik ben helemaal in de ban van dit hoesje !!

Niets !

Pluspunten

Heel goede kwaliteit

Pluspunten

Heel tevreden, mijn gepersonaliseerde case exact ontvangen zoals ik hem had besteld. Er zat een fout in een ander deel van mijn bestelling, maar dit werd vriendelijk en zonder extra kosten rechtgezet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kwaliteit

Lang wachten (langer dan de opgegeven levertijd)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goeie kwaliteit

De kleuren van het hoesje zijn veel fletser in het echt, dan op het scherm. Voor deze prijs had ik er meer van verwacht.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooi hoesje

In deze tijd is het niet meer realistisch dat de levertijd 7 werkdagen bedraagt. Mijn hoesje is de dag na bestelling verzonden, maar pas na een week aangekomen. Heeft dit dan een week "ergens" gewoon liggen wachten? Als je kiest voor expressverzending ontvang je dit wel meteen, maar dan mits bijbetalen. Dit was de derde keer dat ik een hoesje bestelde, de vorige 2x was mijn hoesje er na 2 dagen. Perfect in orde. Nu na een week. Teleurgesteld dus. Dit doe ik dus niet meer. Heb ook de klantendienst gebeld na 5 dagen, omdat m'n hoesje al 4 dagen verzonden was. Maar ze vertelden me dat het pas na 7 werkdagen zou aankomen. En ik voor een expresslevering moest kiezen als ik het vroeger wou aankrijgen.

Pluspunten

Mooi afgewerkt. Goede kwaliteit! Gewoon top!

Pluspunten

Sneller dan verwacht in de bus.

Beschermfolie voor het scherm is niet zo geweldig van kwaliteit maar zeker bruikbaar

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent