Pluspunten

Mooi resultaat

De aanhechting (stiksel)voor de sluiting lijkt eerder broos. We hopen dat het echter wel goed zal meegaan.

Pluspunten

Het ontwerpen van een hoesje gaat snel en eenvoudig door de gebruiksvriendelijke website, tussen de eigen collecties vind ik altijd iets wat me aanspreekt, de producten zijn altijd mooi afgewerkt en snel geleverd. Ik ben fan!

Pluspunten

- super kwaliteit - snelle levering - nooit problemen met betalen of levering

Pluspunten

Snelle levering Je kan je pakket volgen Je krijgt een mail wanneer het aankomt (met tijdstip)

Bij snelle levering kan je pakket volgen. Doe dat bij gewone ook, klanten krijgen het gevoel dat je met hun bestelling bezig bent.

Pluspunten

Mooie verpakking

Pluspunten

Zeer mooi & leuk de persoon voor die het hoesje was is er heel blij mee

Pluspunten

Snel en correct geleverd

Pluspunten

Superbe

Pluspunten

Het was mooi gemaakt

Toch een tracking, ook bij een gratis levering

Pluspunten

Het product is van goede kwaliteit, de levering is even stipt als dat Casecompany belooft en het product ziet er ook gewoon erg mooi uit

De bezorger had het pakketje in de brievenbus gestoken, hoewel er 3 mensen thuis waren, en dit op een erg regenachtige dag... Door de goede verpakking was de iPad hoes gelukkig niet beschadigd, maar dit vond ik toch jammer. Natuurlijk weet ik niet of Casecompany hier veel aan kan doen.

Pluspunten

Ik heb dit gekocht voor mijn vriendin en ze was er superblij mee! Het is ook heel mooi en volledig zoals verwacht! Dankjewel!

Alles was prima! Doe zo verder!

Pluspunten

Mooi afgewerkt, geleverd in een zakje. Goeie kwaliteit van foto.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

stevig, leuk hoesje. zeer content van.

aan de zijkant van mijn hoesje was er een hapering.

Pluspunten

Binnen de gestelde termijn geleverd, en correct antwoord op een vraag in afwachting van levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

+ik vind het heel mooi gelukt de foto +voor een goeie prijs

-de magnetjes willen enkel niet goed dicht wanneer er enkele kaarten in zitten maar dit moet zich ook nog een beetje zetten - de binnen kant is wit dus het komt rap vuil zeker als het een geschenk is voor een garagist xp - ik heb ook gezien dat er al 2 draatjeslos komen maar alles zit nog goed vast

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over het hoesje. Het was een cadeau voor mijn schoonzus zij besteld ook altijd bij jullie. Super! Ben echt blij!

Mischien moor op de hoogte huiden van het pakje. Maar zeker niet veel min punten!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Er was een zeer ruime keuze aan hoesjes. Ook heel leuk dat je de kleur van de gsm kan aanpassen bij het bekijken van de hoesjes

Het duurt vrij lang na bestelling vooraleer je je bestelling krijgt. Iets meer updates lijken me leuk. Verder ben ik vrij teleurgesteld. Het hoesje is in gebruik sinds 25 december en de bedrukking begint er reeds af te komen.

Pluspunten

Mooie cover precies zoals verwacht

Verzending duurde wel kang, meer dan een week

Pluspunten

Ben heel tevreden

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Hoesje past goed en is stevig

De print ziet er goedkoop uit en is niet echt terazzo look-a-like.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- print is van zeer goede kwaliteit - mooie design - handige online tool - goede prijs - snelle levering

De hoes beschermt heel weinig en is al meerdere keren van de gsm geschoven, hoewel ik wel het juiste merk en model heb opgegeven (Samsung Galaxy J3). Heel jammer omdat ik wel tevreden ben over alle andere dingen.

Pluspunten

Super hoesjes!

Pluspunten

voor de tweede maal een bestelling geplaats en zeer tevreden

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent