Pluspunten
Ik vind het resultaat echt mooi.
VerbeterpuntenNa een paar dagen, begon het hoesje op de zijkant al te versleten.Dat vind ik wel jammer als je 25 eur voor bedaalt! Dat moet een beetje steviger gemaakt worden. Het heeft wat te lang geduurd voor ik hte had ontvangen. Meer dan 2 weken.
Dank je wel voor je review, Delphine! We hebben je gemaild in verband met deze feedback. Wat betreft de levertijd: december was de drukste periode van het jaar waardoor de gecommuniceerde levertijd kon oplopen van 3 tot 10 werkdagen. In uitzonderlijke gevallen kon het pakketje zelfs nog iets langer onderweg zijn, vermoedelijk is dit ook bij jou gebeurd. Onze excuses voor het ongemak.
Super :) Dank je wel voor je review, Charlotte!
Pluspunten
Heel tevreden!
Super :) Dank je wel voor je review, Sharon!
Pluspunten
perfect in orde supersafe verpakking
Verbeterpuntenleveringstermijn iets korter als het zou kunnen maar alle begrip voor gezien eindejaarsperiode
Dank je wel voor je review, Bart! Wat betreft de levertijd: december was de drukste periode van het jaar waardoor de gecommuniceerde levertijd kon oplopen van 3 tot 10 werkdagen.
Pluspunten
Mooie kwaliteit, handige tool om de case te maken, goede communicatie, snelle levering
Verbeterpuntengeen.
Super :) Dank je wel voor je review, Alizé!
Pluspunten
Terugstorting goed verlopen
VerbeterpuntenHet is niet duidelijk op welke computers de hoezen passen, de afmetingen van de hoezen zijn nergens op de site te vinden. De 12 inch hoes is te groot voor een 12 inch macbook. Dit zou vermeld moeten staan op de site. Gelukkig had ik het voor mezelf gekocht en niet als cadeau.
Hoi Hilde! We hebben eerder via e-mail gecommuniceerd en meegedeeld dat er wel degelijk afmetingen op onze website vermeld staan. Graag deze nakijken en vergelijken met je laptop alvorens een bestelling te gaan plaatsen. Alvast bedankt voor je begrip.
Pluspunten
zeer gebruiksvriendlijke website en snelle uitstekende levering !
Super :) Dank je wel voor je review, Rudi!
Pluspunten
Mooi afgeleverd artikel
VerbeterpuntenSnelheid bezorging
Dank je wel voor je review, Els! Wat betreft de levertijd: december was de drukste periode van het jaar waardoor de gecommuniceerde levertijd kon oplopen van 3 tot 10 werkdagen.
Pluspunten
Sterke klantenservice. Mijn eerste bestelling is ergens bij de post kwijtgeraakt en ze maakten er geen probleem van om een nieuwe bestelling op te sturen!
Super :) Dank je wel voor je review, Tom! We doen ons best!
Pluspunten
Heel mooi afgewerkt product, ik ben zeer trots op jullie geleverd werk! Prachtig eindresultaat
VerbeterpuntenMisschien een mogelijkheid maken om een 2 de foto (op de achterkant) te maken i.p.v. een zwarte achterkant. Anders alles perfect!
Super :) Dank je wel voor je review, Sander!
Pluspunten
- Snelle levering - Leuke verpakking
VerbeterpuntenKwaliteit is niet optimaal
Dank je wel voor je review, Arno! We hebben je gemaild ivm je verbeterpuntje.
Pluspunten
Voelt sterk aan
Super :) Dank je wel voor je review, Erwin!
Pluspunten
Snelle levering Handige tool op website Stevige hoes
Super :) Dank je wel voor je review, Evelien!
Pluspunten
- mooie kwaliteit van foto’s - stevig en gaat niet snel kapot - fijne afwerking - tof met het zakje
Verbeterpunten- pakketvolgsysteem zorgen dat het gratis wordt
Super :) Dank je wel voor je review, Annelies!
Dank je wel voor je review, Guy!
Pluspunten
Zeer mooi afgewerkt, goed verpakt voor levering, prijs kwaliteit zeer goed!!
Super :) Dank je wel voor je review, Maarten!
Pluspunten
Zeer mooi de foto’s
VerbeterpuntenJammeer dat het coverke iets te groot is de smartphone schuift naar boven en onder. Toch de juiste smartphone ingegeven
Hoi Lesley! Bedankt voor je review. Dit is zeker niet de bedoeling. We hebben je gemaild omtrent dit probleem zodat we dit voor je kunnen bekijken.
Pluspunten
Mooie print van de kaart
VerbeterpuntenHoesje is veel te groot, ook al bestelde ik het juiste formaat
Hoi Eva! Bedankt voor je review. We hebben je gemaild ivm dit probleem. Alvast bedankt.
Dank je wel voor je review, Yasmine!
Pluspunten
Stevig hoesje Goede kwaliteit van de foto Snel geleverd Goede website
Super :) Dank je wel voor je review, Caitlin!
Dank je wel voor je review, Peter!
Pluspunten
Duidelijke info online
VerbeterpuntenIk heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen, is dit normaal?
Hoi Chiara! We hebben reeds geantwoord op je mailtjes en hopen dat je jouw bestelling nog aankrijgt. Alvast bedankt voor je begrip.
ik vond persoonlijk dat het wat lang duurde voor dat em thuis was aangekomen, maar voor de rest wast alles inorde!
Dank je wel voor je review, Jens! Wat betreft de levertijd: december was de drukste periode van het jaar waardoor de gecommuniceerde levertijd kon oplopen van 3 tot 10 werkdagen.
Pluspunten
Goede kwaliteit, mooi bedrukt!
Super :) Dank je wel voor je review, Lisa!
Pluspunten
Heel tevreden over de kwaliteit.
VerbeterpuntenDe levertermijn heeft langer geduurd dan gehoopt.
Dank je wel voor je review, Anneleen! Wat betreft de levertijd: december was de drukste periode van het jaar waardoor de gecommuniceerde levertijd kon oplopen van 3 tot 10 werkdagen.