Pluspunten
Leuke print en mooi afgewerkt
Super :) Dank je wel voor je review, Annelore!
Pluspunten
Levering - afwerking
Super :) Dank je wel voor je review, Bert!
Pluspunten
Supermooi hoesje!
Super :) Dank je wel voor je review, Jana!
Dank je wel voor je review, Jana!
Pluspunten
Originele kwalitatieve bescherming
VerbeterpuntenVoorkant zit niet strak genoeg tegen de gsm maar dat is ook nodig want er zit geen gaatje voor de microfoon...
Dank je wel voor je review, Jasper! Kan je ons het verbeterpuntje iets beter uitleggen? Mag per mail op [email protected]! Alvast bedankt.
Pluspunten
Leuk printje en is vrij stevig.
VerbeterpuntenHet moet makkelijker er af te halen zijn.
Dank je wel voor je review, Jente!
Pluspunten
Heel tevreden over het hoesje!
VerbeterpuntenHeel lange levertermijn. Was verzonden op dinsdag en pas ontvangen de woensdag nadien. Gekocht als verjaardagscadeau en te laat...
Dank je wel voor je review, Leonie! Als enige opmerking op je verbeterpuntje kan ik meegeven dat het de drukste periode van het jaar was en dat we dan 3 tot 10 werkdagen communiceerden voor de levertijd van een gratis levering. Als je graag het pakketje snel ontvangt, raad ik je aan om bij te betalen (€2.95) voor de Express levering zodat je jouw cadeautje op tijd in huis hebt.
Pluspunten
Sterke cover. Past goed rond de gsm en ziet er nog eens mooi uit!
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn mochten er wat meer soorten covers voor iphone x.
Super :) Dank je wel voor je review, Yuna!
Pluspunten
grote keuze, snelle feedback bij vertraging levering, gemakkelijk te bestellen
Verbeterpunten/
Super :) Dank je wel voor je review, Marie-Alix!
Pluspunten
Het hoesje is zeer goed verpakt aangekomen. De foto stond op de juiste plaats, zoals ik hem had geplaatst. Het past op de gsm, dus ik ben zeer tevreden.
Super :) Dank je wel voor je review, June!
Pluspunten
Ik vind het case echt heel prachtig. Doe zo verder!
Super :) Dank je wel voor je review, Alison!
Pluspunten
-Prachtige afbeelding van Gustav Klimt! Komt goed tot zijn recht op de case, mooi kleurbehoud. -Degelijk materiaal -Matte cover zorgt voor een soort antislip bij het vasthouden, handig als je soms wat onhandiger bent :) -Volumeknopjes, aan/uit knop en ingangen zijn onbedekt en dat is handig. Zo is de gouden kleur van mijn iPhone ook zichtbaar yay! Heel
VerbeterpuntenNa 2 weken gebruik (nog) geen
Super :) Dank je wel voor je review, Marjolein!
Dank je wel voor je review, Jens!
Pluspunten
goede kwaliteit, mooi afgewerkt, goede verhouding prijs-kwaliteit
Verbeterpunten2 weken moeten wachten op mijn levering, te lang.
Dank je wel voor je review, Phaedra! De post kampte met zware vertragingen die periode, onze excuses hiervoor.
Ik heb mijn pakje nooit gekregen.
Hoi Anita! Wat vervelend dit. Je mag ons altijd contacteren via mail op [email protected] zodat we jou kunnen verder helpen!
Pluspunten
Heel erg tevreden
Super :) Dank je wel voor je review, Marianne!
Pluspunten
Snelle service en een zeer mooie kwaliteit!
Super :) Dank je wel voor je review, Nick!
Pluspunten
Goeie kwaliteit
VerbeterpuntenIk had het verkeerde hoesje besteld en kon dit dus niet terug sturen.
Hey Stephanie! Jammer genoeg zijn onze gepersonaliseerde producten om die reden niet retourneerbaar. We konden je wel voorzien van een kortingscode indien gewenst. Onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Je gsm is beschermd.
VerbeterpuntenHeel teleurgesteld met mijn case. Het hoesje is ten eerste heel erg dik en met de dikke zwarte randen is mijn design helemaal niet mooi uitgekomen. Dit was niet duidelijk op de tool waarin je je hoesje kon ontwerpen.
Hey Larissa! Wat jammer om te lezen. Je mag ons altijd mailen met dergelijke opmerkingen: [email protected]
Pluspunten
Past perfect en is zeer mooi! Mijn dochter was er heel blij mee!
Super :) Dank je wel voor je review, Kim!
Pluspunten
Het hoesje past perfect.
VerbeterpuntenHet is jammer dat er krasjes op komen.
Dank je wel voor je review, Alyssa!
Pluspunten
Een zeer snelle levering. Op zondagavond besteld en op woensdag al geleverd. En dit voor een persoonlijk product met foto. Zeer tevreden van de verpakking. Er zat een leuk zakje rond.
Super :) Dank je wel voor je review, Sarah!
Pluspunten
Veel keuze & leuk instagramaccount
VerbeterpuntenDe communicatie kan beter, je weet niet echt wanneer je je pakket kan verwachten. Onverwachte ik meer van de laptop sleeve: de kleuren konden beter (komen niet helemaal overeen), en is ook vrij slap (beschermt niet echt). Kortom ik had meer verwacht van dit bedrijf.
Hoi Britt! Bedankt voor je review. Voor opmerkingen of vragen mag je ons altijd contacteren via chat of per mail: [email protected] - We zijn er om je te helpen.
Pluspunten
Super tevreden over resultaat !!!!
Verbeterpuntenop site staat levering binnen 3-5 dagen doch werd pas na 7 werkdagen geleverd. Misschien even vermelden. Verder ben ik super tevreden!!
Super :) Dank je wel voor je review, Patrick! Wat betreft je verbeterpuntje: de post kampte met heel wat vertragingen in deze periode. Onze excuses hiervoor!
slechte kwaliteit en oogt cheap
Hoi Iris! Wat jammer dat je er zo over denkt. Als we jou kunnen helpen met je bestelling, mag je ons mailen op [email protected]