Pluspunten
Geen positieve punten. Product nog niet aangekomen
VerbeterpuntenOp tijd leveren !
Hi Janice! Als je problemen ondervindt met je bestelling, mag je ons mailen op [email protected] - We zijn er om je te helpen!
9 de werkdag en nog steeds niets ontvangen
Hi Stefan! Als je problemen ondervindt met je bestelling, mag je ons mailen op [email protected] - We zijn er om je te helpen!
Pluspunten
Snelle levering, top kwaliteit
VerbeterpuntenKeep on rockin’
Super :) Dank je wel voor je review!
Pluspunten
Hoesje was niet binnen dus heb het nog niet ;) Wel goeie communicatie door Hanne
VerbeterpuntenVooraf op site aankondigen if het er is of niet
Super :) Dank je wel voor je review! Hopelijk heb je jouw hoesje toch nog in goede orde ontvangen.
Super :) Dank je wel voor je review!
Pluspunten
Het hoesje past goed rond mijn smartphone. Door het gladde oppervlak, glijdt deze ook minder makkelijk uit mijn handen.
VerbeterpuntenDe onderkant snijdt een beetje aan mijn vingers.
Dank je wel voor je review!
Pluspunten
...
VerbeterpuntenMoeilijk te zeggen heb mijn bestelling nog niet aangekregen wel al lang betaald..
Hoi Helena! Als je problemen ondervindt met je bestelling, mag je ons altijd mailen: [email protected] - We zijn er om je te helpen!
Pluspunten
Super mooie kwaliteit van de foto's mooie kleur, perfecte pasvorm, super levering
VerbeterpuntenVorige keer bij de bestelling zat het hoesje in een mooi stoffen tasje die nu nog gebruikt voor oplader en oortjes, nu zaten de 2 covers in een plastiekhoesje
Super :) Dank je wel voor je review! Wat betreft het verbeterpunt: onze excuses voor dit ongemak!
Nog geen pakket ontvangen is een bestelling van 10 nov .
Hoi Kimberly! Als je problemen ondervindt met je bestelling mag je ons altijd contacteren op [email protected]!
Super :) Dank je wel voor je review!
Pluspunten
Echt goede service , mooi bedrukt!
VerbeterpuntenDe foto qualiteit was veel minder dan de werkelijke afbeelding
Dank je wel voor je review, Tatjana! Kan je ons contacteren via [email protected]? Dan kunnen wij dit voor je bekijken en oplossen! Alvast bedankt.
Pluspunten
- Snelle levering - Mooi design
Super :) Dank je wel voor je review Anke!
Pluspunten
Praktische website, supermooie collectie en snelle levering!
Super :) Dank je wel voor je review, Sara!
Pluspunten
De kwaliteit van de hoesjes zijn gewoon perfect ook duurt totaal niet lang voor je thuis aan krijgt!!
VerbeterpuntenEr zijn er geen
Super :) Dank je wel voor je review, Kendra :)
Super :)
Pluspunten
Zeer blij hiermee, snelle levering , mooie kleuren, echt een aanrader
Super :) Dank je wel voor je review, Kevin!
Pluspunten
Heel mooi hoesje, nadat mijn bestelling niet toegekomen was heb ik contact opgenomen met CaseCompany, ze hebben kosteloos een nieuw hoesje verstuurd waarvoor dank.
VerbeterpuntenVerzending laat op zich wachten, 1ste hoesje nooit ontvangen, na contact met de firma werd het een 2de keer verstuurd.
Dank je wel voor je review! Wij hebben nooit je eerste hoesje geretourneerd gekregen helaas. Gelukkig hebben we het voor je kunnen oplossen :)
Pluspunten
Super. Alles heel goed!!!
Super :) Dank je wel voor je review, Elsie!
Pluspunten
Super te vreden. Snel thuisgeleverd Ook al voorgesteld aan vrienden. Bedankt voor goede service.
VerbeterpuntenNietss
Super :) Dank je wel voor je review, Pinar!
Pluspunten
Hele mooie case, geweldig
Super :) Dank je wel voor je review, Debbie!
Pluspunten
zeer sterk hoesje, telefoon zit goed beschermd. Handig met de magneetsluiting.
Super :) Dank je wel voor je review, Karen!
Pluspunten
Snelheid levering, concrete mails met bevestiging, prijs.
VerbeterpuntenAfdrukkwaliteit op het gsm hoesje.
Hi Joeri! Bedankt voor je review. Kan je ons wat meer uitleg geven over de afdrukkwaliteit? Je mag mailen naar [email protected]! We zijn er om je te helpen.
Pluspunten
Hoesje is van supergoede kwaliteit en toen ik het de volgende dag meenam naar school, kreeg ik er veel complimenten op en ook van mijn familie. Ik heb ook aan een paar mensen jullie merknaam moeten geven want vele waren geinteresseerd om ook bij Casecompany een hoesje te kopen. Ik heb er in het verleden ook meerdere hoesjes gekocht en ben altijd tevreden geweest met het resultaat.
Super :) Dank je wel voor je review, Esia :)
Pluspunten
Supere site. Ik heb een gsmhoesje laten ontwerpen en het was exact hoe ik het me voorstelde ! Goede prijzen en geen verzendkosten. Ik blijf zeker een trouweklant. Ik heb zelfs vele vriendinnen van mij aangeraden om bij fotocover.be een hoesje te laten ontwerpen. Super content ! Groetjes, fien
Verbeterpuntengeen advies
Super :) Dank je wel voor je review, Jozefien :)
Pluspunten
Ik vond het zeer snel geleverd want ik haat echt om te wachten dus . Maar nu was het echt goe . Ik vind de kwaliteit van het hoesje ook goed , hij is zelfs better dan ik had verwacht . Dus Dankjeeee
Super :) Dank je wel voor je review, Naomi!