heel mooi resultaat!

Mega blij met het resultaat, kwalitatieve print van de foto’s, stevig hoesje, redelijk snelle levering

Mooi product, snel geleverd

Telefoonhoesje met foto's besteld. Ziet er mooi uit en is snel geleverd.

Prima in orde Zeer tevreden

Zeer tevreden!

Goede kwaliteit en klopt helemaal met de beschrijving.

Kwaliteit en snelle service

Top case voor mijn iPhone, snel geleverd.

Mooi product

Mooi product Jammer van de lange wachttijd, extra betaald en meer als 10 dagen moeten wachten.

Helemaal zoals verwacht!

De levering liet wat lang op zich wachten maar de feestdagen zaten er wel tussen. Het hoesje zelf ziet er mooi uit.

Dankjewel, ik ben ongelooflijk blij met het hoesje

Kleur was niet helemaal hetzelfde

Stevig hoesje alleen t ontwerp qua foto was niet helemaal dezelfde kleur, heb tot 2x toe besteld en helaas zelfde uitkomst...

Makkelijk te ontwerpen naar keuze.

Makkelijk te ontwerpen, mooi hoesje zoals op de foto. Top levering!

Het is de eerste keer dat ik hier besteld heb. Ik heb een heel leuk hoesje besteld voor mijn vriend voor kerstmis en hij was mooier dan ik dacht

Magisch

Zeer mooie gsmcover gekregen! Kleuren en foto's mooi zoals ik het wou !

Gespecialiseerd hoesje besteld 2 dagen later zijn er al stukjes van het hoesje

Koop hier niets meer

Mooie en leuk hoesje

Leuk en mooie hoesje past perfect

Super tevreden

Vlugge levering, hoesje past perfect en is bedrukt zoals aangegeven op de site. Ik ben fan.

Ziet er allemaal goed uit, levering duurde wat lang maar dat lag aan koerierdienst

Alles oke

Snel en goede kwaliteit!

Hoesje gekocht en was super snel geleverd en perfect wat ik er van verwacht had. Zeker ook goed voor de prijs.

Niet tevreden!

Mijn case was aangekomen en de foto was al los in de verpakking, hij schilferde helemaal van het hoesje af.

Perfect robust case with stunning design

I got my case with a map design from my own city. It looks stunning, plus it's a sturdy, very safe case. I will always buy from casecompany in the future. Guaranteed.

super mooi

Dit hoesje met foto voldoet volledig aan mijn verwachtingen! mooi, goede prijs en snelle levering

Hoesje besteld met foto's van mijn hondje.De bestelling was er heel snel en zo heb ik mijn hondje altijd bij mij dankzij jullie. Super mooi

Slecht ik krijg geen reactie

Ik heb hier een hoesje besteld die ik uiteindelijk wilde retourneren. Ik heb al een week lang berichten lopen sturen en ik krijg maar geen antwoord. Er staat dat ze binnen een paar uur reageren, maar je wordt volledig genegeerd door hun.

Super service!

Ondanks de eerst foute bestelling,voldoende uitleg en hulp en uiteindelijk zeer vlug juiste levering!Bedankt!

Heel mooi gedaan ben super blij met het resultaat

Kwaliteitsvol hoesje, mooie kwaliteit van foto’s en snelle levering, met andere woorden, prima!

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent