Goede kwaliteit

Topkwaliteit en geeft kwaliteit wat beloond!

Hoesje was heel snel aangekomen en helemaal zoals verwacht! Na 2 weken nog geen krassen (wat wel bij enkele gehad). Kwaliteit biedt wat beloond! Top!

Top bandje heb aan mijn dochter gegeven en ze is er super blij mee

Het hoesje biedt topkwaliteit, perfecte bescherming en een scherpe, gepersonaliseerde print!

Het hoesje dat ik heb laten drukken via CaseCompany is van uitstekende kwaliteit! Het materiaal is stevig en voelt luxueus aan. De randen zijn goed afgewerkt en de pasvorm is perfect voor mijn iPhone. Het hoesje voelt comfortabel in de hand en biedt een betrouwbare bescherming tegen krassen en stoten. Ik heb geen zorgen dat mijn telefoon beschadigd raakt, zelfs niet bij dagelijks gebruik. Printkwaliteit: De afdrukkwaliteit is fenomenaal! Mijn ontwerp is scherp, helder en de kleuren zijn levendig. Ik was een beetje bezorgd of de print zo mooi zou blijven als op het scherm, maar het resultaat is nog beter dan ik had gehoopt. De details zijn goed zichtbaar en de afdrukken vervagen of beschadigen niet bij normaal gebruik. Gebruiksgemak: Het hoesje sluit goed aan op mijn telefoon en biedt volledige toegang tot de knoppen, poorten en de camera. Het ligt goed in de hand en de grip is uitstekend. Het beschermt het scherm en de camera uitstekend, zonder dat de functionaliteit van de telefoon wordt belemmerd. Prijs-kwaliteitverhouding: De prijs is absoluut gerechtvaardigd voor de kwaliteit van het hoesje en de gepersonaliseerde afdruk. Het is niet de goedkoopste optie, maar je krijgt waar voor je geld. Je betaalt voor een uniek, op maat gemaakt product van hoge kwaliteit, wat het helemaal waard maakt. Conclusie: Ik ben ontzettend blij met mijn gepersonaliseerde hoesje van CaseCompany. Het biedt uitstekende bescherming, ziet er geweldig uit en is volledig naar mijn wensen gemaakt. Als je op zoek bent naar een uniek hoesje met een hoge kwaliteit en een snelle levering, is CaseCompany absoluut een aanrader!

een heel stevig hoesje

ik heb mijn telefoon al een paar keer laten vallen en het hoesje heeft de schok heel goed geabsorbeerd dus niet kapot zeer tevreden met het hoesje dus

Heel mooi

Past perfect Leuk om te zien

Gewoon weg super

Ik had een fout gemaakt in mijn bestelling En heb dit ook eerlijk toegegeven aan hun En zij hebben mij super geholpen dit is gewoon weg een super winkel echt ik ben super tevreden en zou deze site aan iedereen aanbevelen zeer goede service en hulp zeker het waard om hier te bestellen Nog eens 1000 × dank aan jullie

Prachtige vormgeving

Foto is heel mooi afgeprint op het hoesje, heel tevreden!

Spijtig

Nog steeds de bestelling niet ontvangen

Altijd kwaliteit

Al paar keer besteld via casecompany en altijd zeer tevreden. Laatste bestelling was hoesje met koord. Super tevreden van!

Super mooie hoesjes

Top kwaliteit!! Heel tevreden over. Aanrader

Super tevreden

Super tevreden over mijn aankoop,foto’s op mijn hoesje hebben niets van hun kwaliteiten verloren

Resultaat is zoals voorgesteld!

Vlotte levering. Het gewenste design is volledig zoals voorgesteld bij de bestelling! Super en volledig naar wens!! Ik ben heel blij!!

Past goed op min gsm.

Mijn foto's zijn goed zichtbaar op min hoesje...

Ik ga er nog meer op bestellen

Het hoesje is super mooi en gemakkelijk mijne vriend is er super blij mee dank je wel er voor

Tevreden

Ik zal nog eens bestellen das hoe tevreden was ik. Dankje.

Hoesje past heel goed. De foto op het hoesje is ook heel mooi

Zeer mooi en kwalitatief hoesje!

Ik ben erg tevreden over mijn gepersonaliseerd hoesje. Ik heb inmiddels, na een jaar, mijn 2e besteld. Niet omdat hij stuk was, maar omdat mijn 2e zoon geboren is en natuurlijk ook op het hoesje moest ;). De hoesjes blijven lang mooi ondanks ik mijn telefoon veel gebruik en hij weleens de slechte gewoonte heeft uit mijn handen te vallen..

Mooi hoesje!

Ben er heel tevreden mee!

Heel tevreden met de nieuwe aankoop.

Mooi bedrukt hoesje. Mails met vragen naar Casecompany worden onmiddellijk beantwoord. Top.

Super service

Heel tevreden met mijn nieuwe hoesje. Snelle levering en top kwaliteit.

Snelle goede levering

Mooi !

Mooi en leuk !

alles goed en perfect geregeld en het ziet er goed uit

Goede en de kwaliteit is super de afbeeldingen staan er duidelijk op.

Het is een goed en stevig hoesje

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent