Leuke site om originele hoesjes te maken

Supermooi en origineel hoesje. Heel leuk om cadeau te geven! Simpel om te maken en tof om er een tekstje of naam bij te plaatsen.

Uitstekend!

Het was, voor een leek zoals mij, heel gemakkelijk om het hoesje samen te stellen met foto’s. De kleur is in het echt juist dezelfde als op het voorbeeld. De service was vlot, kortom ik ben een tevreden klant!

Eens snelle en vlotte levering en hoesje past ook goed.

Ik ben tevreden met de snelle levering en de kwaliteit van het hoesje

Goed en mooi hoesje.

Hoesje is mooi en erg beschermend. Goede kwaliteit!!

Makkelijk en snel

Ik heb een custom-made hoesje besteld. Ging erg vlot, genoeg keuze en snelle levering.

Voldeed 100% aan mijn verwachtingen

Zeer snelle levering en zoals op de afbeelding. Ben zeer content met de prijs- kwaliteitsverhouding.

Hoesje is mooier in het echt dan op de website. Daar was ik zeer verrast over. De kleur rond de camera gaat wel af doordat het een beetje uitsteekt. Dit is jammer.

Functioneel, mooi en precies zoals werd voorgesteld.

Een topproduct

Ik ben zeer tevreden over mijn hoesje! Ook de koord is van bijzonder soepel materiaal en bovendien voldoende lang! Vriendelijke klantenservice. Proficiat! Ik ben fan!

Hoesje past niet

Hoesje past niet ondanks keuze juist gsm type

leuke hoesje

Het hoesje ziet er heel leuk uit en de bedrukking is ook goed. Het beschermt de gsm ook goed

Resultaat is geweldig.

Je eigen plaatje op je telefoonhoes is echt leuk. Mijn kleinzoon van 6 maanden is een super blikvanger geworden. Was even puzzelen hoe het moest, maar als ik het kan, kan iedereen het. Het ziet er gelikt uit en de kwaliteit is prima. Staks een nieuwe als er weer zo'n super leuke foto langskomt?

Mooi kwaliteit

Het hoesje is snel geleverd, mooie kwaliteit fijn dat er zoveel keuze is in hoe je je hoesje wil indelen.

Goede kwaliteit

Bestellen en ontvangen gaat vlotter dan kiezen tussen de vele voorbeelden. Het hoesje zelf is van stevige kwaliteit. Niet stug. De print is mooi, helder, ... zoals het voorbeeld op de website.

Heel mooi concept van cover en de persoonlijke pimping van het product maakt het extra leuk

Werkelijk geweldig

Casecompany heeft mij nog nooit teleurgesteld. Ik heb mijn tweede hoesje van het bedrijf sinds een paar weken binnen en net zoals het eerste hoesje blijven deze hartstikke mooi. Behalve de uitstekende kwaliteit van de hoesjes is ook de bezorging goed geregeld. Altijd netjes op tijd:))

Beste aankoop voor een cover

Heel tevreden over mijn cover met mijn naam op TOP

super tevreden

ik heb 3 maal een i- phonehoesje met naam besteld, en ik ben 3 maal super tevreden, super afgewerkt en super snelle levering!!!

heerlijk en correkt

super te vreeden

Net wat ik verwachtte

Mooie case zoals ik ze vetwachtte. Mijn dochter was superblij met dit geschrnkje. Zeer snel geleverd zoals voorzien.

Perfectie

De case is zeer stevig en krasbestendig. De rubber zorgt voor demping bij het vallen. Wat nog het beste is aan dit hoesje is dat het mooi EN praktisch is Omdat de knoppen nog zeer goed te bedienen zijn.

Super kwaliteit en snelle levering. Top!

Heel tevreden

Super tevreden mee en een zeer snelle levering op 5 dagen al thuis aan gekregen

Prachtig hoesje

Het is echt een heel goed hoesje van goede kwaliteit. De verzending ging ik ook verassend snel. Zeker een aanrader!

Ik verschoot van de dikte

Het was naar mijn mening niet duidelijk dat het zo een dikte heeft

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent