De cover is niet zo doorzichtig als ik had verwacht, viel beetje tegen. Verder wel een stevige cover.
Hoi Nancy, Bedankt voor je feedback! Ik vind het vervelend om te lezen dat jouw bestelling niet in goede orde is geleverd en dat jij geen goede ervaring hebt met onze shop. Hier balen wij van. Wij maken het daarom graag goed met je. Kijk je even in je mail? Met vriendelijke groet, Sofie
De dochter was heel erg blij met haar case. De kleuren zijn mooi en de overgang is duidelijk. Heel tof. Prijs kwaliteit komt overeen.
Lieve Sylvie! Wat een fijn bericht zeg 😍 Dit doet ons goed! Het is altijd genieten om te lezen dat onze klanten tevreden zijn en ons werk waarderen. Een goed weekend gewenst! Liefs, Sofie
Het hoesje kwam na de aangegeven werkdagen aan en het is een zeer goede kwaliteit.
Eerste bestelling was perfect 2de viel beetje tegen en na twijfelen toch gecontacteerd, ze hebben me een nieuwe opgestuurd en echt weer een perfect hoesje en mooi resultaat.
1 sterretje minder omdat ik me erger aan het feit dat de magneet aan de achterkant toe moet ipv langs voor. Ik vind het niet zo gemakkelijk. Het hoesje zelf wel super tevreden over!
Hoi Kitana, Heerlijke beoordeling, daar worden we blij van!🌺🤗 We gaan volgende ronde voor de volle 10 punten 😍 Groetjes, Sofie 🤗
Super mooi gemaakt. En zoals je het maakt . Kwaliteit is super goed .
Hoi Bjorn, we doen ontzettend hard ons best. Gelukkig heb jij hier begrip voor. We zijn je positieve woorden heel dankbaar! 🌺 Liefs, Sofie😇
mooie case, vlotte levering en zeer goede kwaliteit. Danku
Hoi Lieselot😍, dankjewel voor je tijd en energie voor het schrijven van deze positieve beoordeling. Daar worden wij enorm blij van en het geeft ons energie om onze service nog verder te verbeteren! 😍🤗 Je bent een topper!! 🌺
Het maken van het hoesje was heel gemakkelijk en vlot om te doen
Hoi Hannelore🎉 Wat een mooie beoordeling 😇! Daar worden we heeel blij van 💐! Dankjewel!!! Liefs, Sofie😍
Snelle levering, helemaal zoals ik besteld had, mijn kleindochtertje altijd zichtbaar, zeer tevreden!!
Hoi Conny💐, Dankjewel dat je ons harde werk en producten waardeert. Daar halen we alle energie uit, fantastisch! 😍 Liefs, Sofie🌺
Hi Vanessa! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! 😍😇 Groetjes, Sofie
Het hoesje is heel mooi, heel handig en kwalitatief. Mooi verpakt geleverd.
Hoi Lara🌺! Dank voor de positiviteit😉! Hier doen wij het voor😍! Fijn weekend💐, Liefs, Sofie 🎉
Ben er heel tevreden mee en zeer mooi en zeer goede kwaliteit
Wow! Dank voor deze fantastisch mooie review. Daar worden we heel blij van 😍
Tijdstip levering top! Kwaliteit product top! Klantvriendelijkheid top!
Snel bezorgd, mooi hoesje
Jeej, wat fijn dat jij tevreden bent!! 🎉 Graag gedaan en tot snel? 🌺
Goede kwaliteit en leuk met je eigen foto's van je kleinkinderen
Hoi Carine Dankjewel, heel fijn dat alles zo goed bevalt! 😇👍 Liefs, Sofie
Foto's zijn duidelijk Leuke design keuzes Snelle en goede levering
Ahw, wat een fijn bericht! 😍 Heel veel dank voor de complimenten. 💐 We zien jouw graag weer terug! 🤗
Erg blij met mijn gepersonaliseerde hoesje. Mooie kwaliteit. Precies zoals je ‘m maakt gaat hij er ook uitzien… chapeau
Wow! Dank voor deze fantastisch mooie review. Daar worden we heel blij van 😍
Ik ben er super tevreden van. Heel mooi gedaan.
Hoi Christel! 🌺 Dankjewel voor het fijne bericht, hier worden we heel blij van!!! Liefs, Sofie 😍
Verrast van het kleur zeeer mooi
Hoi Evelyn! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden🌺🤗 Liefs, Sofie 😇
Gemakkelijk programma om mee te werken. Kon niet wachten tot ik het gepersonaliseerde hoesje in ontvangen mocht nemen. Het hoesje is echt prachtig gedrukt en super van kwaliteit. helemaal wat ik gehoopt had. Een echte aanrader dus !!
Lieve Sandrina! Wat een fijn bericht zeg 😍 Dit doet ons goed! Het is altijd genieten om te lezen dat onze klanten tevreden zijn en ons werk waarderen. Een goed weekend gewenst! Liefs, Sofie
Een zeer goede service en goede kwaliteit
Hi Bianca! 😁 Superveel dank voor je mooie en fijne beoordeling. Hier worden we echt heel blij van! 😇💐 Liefs, Sofie
1ste keer iets besteld en is dik in orde zal het zeker aanbevelen bij vrienden
Wow, Wat een positief bericht! 🌺😍 Hier worden wij zo enorm blij van. Dankjewel!! 🤗
Het hoesje past perfect om de telefoon. Voelt ook heel goed aan. Hoesje is perfect en mooi gemaakt.
Zeer tevreden van het hoesjes
Jeej, wat fijn dat jij tevreden bent!! 🎉 Graag gedaan en tot snel? 🌺
Het ringetje ging er na 2 dagen af. De kleur van letters zijn na enkele dagen vervaagd (zijn wit geworden) en er is een stukje uit een letter. Ik ben zeer ontevreden!
Hi Justine, Dank je voor jouw beoordeling! Het spijt ons zeer dat jij niet tevreden bent over onze service. We zouden het graag goed met je maken. We hebben geen bestelnummer van je ontvangen en kunnen deze niet vinden o.b.v. enkel jouw voornaam. Daardoor kunnen we je bestelling niet opzoeken en contact met je opnemen. Kun je ons een e-mail sturen met als onderwerp: -Beoordeling Kiyoh- zodat wij het direct oppakken? ✉️ Met vriendelijke groet, Sofie