Heel mooi gepersonaliseerde case. I love it
Hoi Magdalena, Bedankt voor de mooie recensie! ๐Dit maakt ons ontzettend blij! ๐ Groetjes, Sofie ๐น
Zeer content van de tough case. Heeft een zachtere binnenkant met een hardere buitenkant van kunststof. Zit zeer strak, no complants!
Hoi Pieter! Bedankt voor je mooie recensie, we waarderen het zeer! ๐๐ Groetjes, Sofie
Het hoesje zelf past perfect rond mijn telefoon. Echter is de fotodruk niet zo scherp als de voorbeeldweergave en werd deze bij het drukken ook niet helemaal gecentreerd.
Hoi Malenka Bedankt voor het achterlaten van je review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met ons. Wij maken het graag goed met je. Check je even je mail? โ๏ธ Met vriendelijke groet, Sofie
Fantastisch materiaal en heel mooi afgewerkt 10op 10
Bedankt!!! Fijne en vriendelijke woorden; daar doen we het voor! ๐๐๐ค
Snelle levering en mooi product.
Hoi Kelly๐บ! Dank voor de positiviteit๐! Hier doen wij het voor๐! Fijn weekend๐, Liefs, Sofie ๐
Zeer positieve ervaring. Mooi aanbod, de dochters zijn heel tevreden met hun persoonlijk hoesje. Goede kwaliteit, snelle levering.
Hoi Ludo๐, dankjewel voor je tijd en energie voor het schrijven van deze positieve beoordeling. Daar worden wij enorm blij van en het geeft ons energie om onze service nog verder te verbeteren! ๐๐ค Je bent een topper!! ๐บ
Ik ben zeer tevreden van het product dat ik ontvangen heb. Het is stevig en kan tegen een stootje. Mijn smartphone is nu volledig beschermd en dat is wel belangrijk. Vlotte service!
Hi Laora! ๐ Superveel dank voor je mooie en fijne beoordeling. Hier worden we echt heel blij van! ๐๐ Liefs, Sofie
Hoesje besteld voor de gsm van mijn vriendin de samsung s22 ultra, met zeer moeie foto's. Is echt tof om te ontwerpen en de kwaliteit is ook top. Ze was zeer tevreden en we gaan er zeker nog een maken om zo al onze mooie herinneringen te kijken bij houden en zo altijd dicht bij ons te hebben. Echt een top product.
Dank voor je tijd voor het schrijven van deze beoordeling, fijn dat je tevreden bent!
Vlotte levering, stevig hoesje en precies zoals ik het wilde
Bedankt Ilse! Fijn dat je tevreden bent, we doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Sofie
Top cover!
Hoi Kristel, Heel erg bedankt, heel fijn dat alles zo goed gaat! ๐๐ Met vriendelijke groet, Sofie
Het hoesje van Casecompany heeft een goede pasvorm voor de gsm en beschermt ook alle randen. Het is zeer stevig en biedt een optimale bescherming. Ook met het lint dat erbij gecombineerd kan worden biedt dit hoesje echt een meerwaarde voor mijn smartphone. Ik zou het iedereen aanbevelen! Ook voor een goede prijs-kwaliteit zit je bij Casecompany op de juiste plaats!
Wow! Dank voor deze fantastisch mooie review. Daar worden we heel blij van ๐
Mijn bestelling is veel later dan dat ik had verwacht aangekomen, namelijk 10 dagen na de aankoop. Voor de rest is het product zeer goed
Hoi Matteo, Dank je voor jouw beoordeling, hier hebben we echt wat aan en wij doen er alles aan om te verbeteren. Het spijt ons zeer dat jij niet tevreden bent over onze service en dat je zo lang hebt moeten wachten. Dat is zeker niet de bedoeling. We hopen dat de ontvangen item(s) naar smaak zijn en het wachten uiteindelijk wel waard waren. We zouden het graag goed met je maken want vinden het belangrijk om jouw zeker in de toekomst weer welkom te mogen heten! Kijk je even in je mail? โ๏ธ Met vriendelijke groet, Sofie
Originele beoordeling
Vlotte aankoop en snelle levering
Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. ๐๐
Ik heb mijn telefoon perongeluk laten vallen en het hoesje brak het beschermde mijn telefoon helemaal niet.
Hallo Liesl, Hartelijk dank voor uw review! Allereerst onze excuses voor het ongemak. Wij maken het graag goed met u. Kunt u uw e-mail controleren? โ๏ธ Met vriendelijke groet, Sofie
Mijn buitenhoesje komt snel los. De binnenhoes sluit wel prefect aan rond mijn telefoon. De kleur en levering waren wel in orde.
Beste Jade, Bedankt voor uw beoordeling! Allereerst onze excuses voor het ongemak. We willen het graag voor u oplossen. Kunt u alstublieft uw e-mail controleren? โ๏ธ Met vriendelijke groeten, Sofi
Ben er super blij mee. Snelle verzending
Hi Nadine! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! ๐๐ Groetjes, Sofie
De cover is heel stevig en tot nu toe lijkt te bedrukking van goede kwaliteit. De knoppen geven goed door aan de werkelijke knoppen van mijn smartphone. Tegen mijn verwachting in trekt de mat zwarte bekleding geen stof of ander vuil aan.
Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. ๐๐
Ik had eerst het verkeerde besteld maar dit werd netjes opgelost. Ik ben zeer blij met nieuwe case
Hoi Katrien! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden๐บ๐ค Liefs, Sofie ๐
Heel mooie afdruk van de foto op het hoesje. Snelle levering en kwaliteit is super.
Hi Brenda, Dank voor de mooie beoordeling! ๐Daar worden we ontzettend blij van! ๐ Groetjes, Sofie ๐น
Vlotte service, goeie kwaliteit en een heel mooi hoesje!
Hi Annaelle! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! ๐๐ Groetjes, Sofie
Heel mooi en snel geleverd,mercikes.
Hi Gonda, Dank voor de mooie beoordeling! ๐Daar worden we ontzettend blij van! ๐ Groetjes, Sofie ๐น
Ik was al heel lang op zoek naar een hoesje voor transgenders.
Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. ๐๐
Ik ben zeer tevreden, kleuren zijn mooi
Hi Sofie! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! ๐๐ Groetjes, Sofie
Supermooi en origineel hoesje. Heel leuk om cadeau te geven! Simpel om te maken en tof om er een tekstje of naam bij te plaatsen.
Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. ๐๐
Het was, voor een leek zoals mij, heel gemakkelijk om het hoesje samen te stellen met fotoโs. De kleur is in het echt juist dezelfde als op het voorbeeld. De service was vlot, kortom ik ben een tevreden klant!
Hi Annick! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! ๐๐ Groetjes, Sofie
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.