Top uitvinding, hij was kapot maar heb een nieuwe gekregen!

Mijn eerste bestelling was kapot gegaan na een maandje. Maar deze week heb ik een nieuwe gekregen. Ik ben zo blij want nu kan ik terug gebruik maken van dit top product! Bedankt om een nieuwe te sturen!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik ben zeer tevreden over het hoesje.. Is van topkwaliteit!! De levering ging ook heel snel

Heel mooi

Goed gedrukt, is goede kwaliteit Perfect

Gewoon geweldig!

Het hoesje was een cadeau voor mijn broer en hij was er heel blij. Het was een mooi, flexibel hoesje en de bedrukking was ook van zeer goede kwaliteit. In het vervolg zal ik al mijn hoesjes bij Case Company kopen!

Goed maar kan beter!

Snel levering maar als je de hoes ziet jammer van dat wit karton tussen de zwarte.Zichtbaar en vindt ik spijtig!

Super hoesjes

Dit is al de 2e keer dat ik hoesjes bestel bij case company. Vorige keer had ik zelf een foutje gemaakt tijdens de bestelling en kreeg een code met 50% korting, hoe tof is dat! Deze gebruikt voor mijn nieuwe hoesjes en de zijn weer super gelukt, erg goede kwaliteit, snelle levering. Bij jullie blijf ik bestellen, thnx!!

Eerste keer besteld. En mega tevreden dank u

Het hoesje is echt zeer mooi fotoโ€™s zijn helder en zeer knap gedaan

Fantastische

Mijn vriendin vokd het super ze was er heel blij mee

Prima kwaliteit!

Mooi uitgevoerd. Voelt goed aan.

Ik ben zeer tevreden

Top kwaliteit! En veel complimenten van mensen.

Heel blij met origineel hoesje

Origineel ontwerp, stevig hoesje, met ruimte voor enkele kaarten. Opgemerkt door vriendin, die gelijkaardig hoesje wou bestellen. Is echter niet te verkrijgen voor iPhone es 2016. Enkel harde bescherming, maar dus geen hoesje waar je nog enkele kaarten in kwijt kan. Spijtig, anders had ze zo meteen ook een ontwerpje uitgekozen.

zeer tevreden

Het hoesje is heel leuk gemaakt en heeft ook een uitstekende kwaliteit! Ik ben er enorm blij mee en wil zeker vaker eens een hoesje gaan aanvragen.

Heel blij met mijn aankoop!

Mooi, goede kwaliteit. Kleuren komen mooi uit

Goed!

Snelle service, stevig, mooi design!

Prachtig

Net zoals ik wilde

Prima qualiteit

Mooi hoesje met duidelijke foto. Eenvoudig te maken via hun website

Supermooi gepersonaliseerde hoes en goede kwaliteit. Een geslachte cadeau.

Ontzettend tevreden!

Vlotte service, snelle levering, goede kwaliteit!

Amazingg

Deze phone case is gewoon de max, sterk, gaat ook niet zo snel kapot gaan. Eigenlijk ook niet duur. Ik bestelde hier 1 keer maar mijn andere familieleden hebben zeker al 10x bestelt. En we vinden het allemaal geweldig. Hij wordt ook altijd zorgvuldig afgewerkt.

Prachtig hoesje

Met dit hoesje is mijn hondje verenigd

Een super goede case

Mijn iPhone past daar perfect in, als ook mijn bankkaart, paspoort en andere kaarten. De fotoโ€™s die ik erop heb laten zetten vind ik geweldig. Het is een sterke case.

Topkwaliteit!

Heel mooi hoesje. Stevig. Mooi afgewerkt en snel geleverd.

Zeer goed hoesje

Onderhoudsvriendelijk en proper hoesje.

Alles ging vlot

Alles was goed geleverd en mooi opgemaakt

Boven mijn verwachting

Zeer mooi ! en super snel geleverd

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.