Mijn eerste bestelling was kapot gegaan na een maandje. Maar deze week heb ik een nieuwe gekregen. Ik ben zo blij want nu kan ik terug gebruik maken van dit top product! Bedankt om een nieuwe te sturen!
Hallo Talitha, Hartelijk dank voor uw feedback! Het spijt me om te lezen dat uw bestelling niet goed is geleverd en dat u geen goede ervaring heeft gehad met onze winkel. Dit irriteert ons zeer. Daarom willen we het graag goedmaken. Wilt u alstublieft uw e-mail controleren? Met vriendelijke groet, Sofie
Originele beoordeling
1 maand kunnen gebruiken, zeer tevreden van maar helaas deze week kapot gegaan. Het zilveren lipje is kapot gegaan. Zeer jammer, want was heel handig!
Ik ben zeer tevreden over het hoesje.. Is van topkwaliteit!! De levering ging ook heel snel
Hallo Sanne! ๐ Super bedankt voor je mooie en fijne review. Dat maakt ons echt heel blij! ๐๐ Met vriendelijke groet, Sofie
Goed gedrukt, is goede kwaliteit Perfect
Dank u! Mooie en lieve woorden, daar doen we het voor! ๐๐๐ค
Het hoesje was een cadeau voor mijn broer en hij was er heel blij. Het was een mooi, flexibel hoesje en de bedrukking was ook van zeer goede kwaliteit. In het vervolg zal ik al mijn hoesjes bij Case Company kopen!
Jeej, wat fijn dat jij tevreden bent!! ๐ Graag gedaan en tot snel? ๐บ
Snel levering maar als je de hoes ziet jammer van dat wit karton tussen de zwarte.Zichtbaar en vindt ik spijtig!
Hoi Lily, Bedankt voor je feedback! Het spijt me te lezen dat je bestelling niet in goede orde is geleverd en dat je geen goede ervaring hebt met onze winkel. Wij vinden dit vervelend. Wij willen het daarom graag goed maken met u. Wilt u alstublieft uw e-mail controleren? Met vriendelijke groet, Sofie
Dit is al de 2e keer dat ik hoesjes bestel bij case company. Vorige keer had ik zelf een foutje gemaakt tijdens de bestelling en kreeg een code met 50% korting, hoe tof is dat! Deze gebruikt voor mijn nieuwe hoesjes en de zijn weer super gelukt, erg goede kwaliteit, snelle levering. Bij jullie blijf ik bestellen, thnx!!
Hoi Wendy๐บ! Dank voor de positiviteit๐! Hier doen wij het voor๐! Fijn weekend๐, Liefs, Sofie ๐
Het hoesje is echt zeer mooi fotoโs zijn helder en zeer knap gedaan
Ahw, wat een fijn bericht! ๐ Heel veel dank voor de complimenten. ๐ We zien jouw graag weer terug! ๐ค
Mijn vriendin vokd het super ze was er heel blij mee
Bedankt!!! Fijne en vriendelijke woorden; daar doen we het voor! ๐๐๐ค
Mooi uitgevoerd. Voelt goed aan.
Top kwaliteit! En veel complimenten van mensen.
Hoi Fatiha! Jeej ๐ Hier worden we mega-blij van en krijgen we energie om nog harder ons best te doen in deze drukke tijden. Veel dank voor je positiviteit en tot snel ๐๐ Groetjes, Sofie
Origineel ontwerp, stevig hoesje, met ruimte voor enkele kaarten. Opgemerkt door vriendin, die gelijkaardig hoesje wou bestellen. Is echter niet te verkrijgen voor iPhone es 2016. Enkel harde bescherming, maar dus geen hoesje waar je nog enkele kaarten in kwijt kan. Spijtig, anders had ze zo meteen ook een ontwerpje uitgekozen.
Lieve Martine! Wat een fijn bericht zeg ๐ Dit doet ons goed! Het is altijd genieten om te lezen dat onze klanten tevreden zijn en ons werk waarderen. Een goed weekend gewenst! Liefs, Sofie
Het hoesje is heel leuk gemaakt en heeft ook een uitstekende kwaliteit! Ik ben er enorm blij mee en wil zeker vaker eens een hoesje gaan aanvragen.
Lieve Jana! Wat een fijn bericht zeg ๐ Dit doet ons goed! Het is altijd genieten om te lezen dat onze klanten tevreden zijn en ons werk waarderen. Een goed weekend gewenst! Liefs, Sofie
Mooi, goede kwaliteit. Kleuren komen mooi uit
Bedankt!!! Fijne en vriendelijke woorden; daar doen we het voor! ๐๐๐ค
Snelle service, stevig, mooi design!
Hi Marte! ๐ Superveel dank voor je mooie en fijne beoordeling. Hier worden we echt heel blij van! ๐๐ Liefs, Sofie
Net zoals ik wilde
Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. ๐๐
Mooi hoesje met duidelijke foto. Eenvoudig te maken via hun website
Hoi Glenn, Dankjewel voor de fijne woorden ๐. Fijn om te lezen dat onze aandacht voor de klanten wordt gewaardeerd. Wij stoppen hier veel tijd in en het is goed te lezen dat dit gemerkt wordt. Fijne avond voor nu en tot de volgende bestelling he ๐ Groetjes, Sofie
Supermooi gepersonaliseerde hoes en goede kwaliteit. Een geslachte cadeau.
Hoi Anzhela! Jeej ๐ Hier worden we mega-blij van en krijgen we energie om nog harder ons best te doen in deze drukke tijden. Veel dank voor je positiviteit en tot snel ๐๐ Groetjes, Sofie
Vlotte service, snelle levering, goede kwaliteit!
Hoi Maya๐บ! Dank voor de positiviteit๐! Hier doen wij het voor๐! Fijn weekend๐, Liefs, Sofie ๐
Deze phone case is gewoon de max, sterk, gaat ook niet zo snel kapot gaan. Eigenlijk ook niet duur. Ik bestelde hier 1 keer maar mijn andere familieleden hebben zeker al 10x bestelt. En we vinden het allemaal geweldig. Hij wordt ook altijd zorgvuldig afgewerkt.
Hoi Lara ! ๐บ Dankjewel voor het fijne bericht, hier worden we heel blij van!!! Liefs, Sofie ๐
Met dit hoesje is mijn hondje verenigd
Hi Vero, Dank voor de mooie beoordeling! ๐Daar worden we ontzettend blij van! ๐ Groetjes, Sofie ๐น,
Mijn iPhone past daar perfect in, als ook mijn bankkaart, paspoort en andere kaarten. De fotoโs die ik erop heb laten zetten vind ik geweldig. Het is een sterke case.
Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. ๐๐
Heel mooi hoesje. Stevig. Mooi afgewerkt en snel geleverd.
Hi Kelly! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! ๐๐ Groetjes, Sofie
Onderhoudsvriendelijk en proper hoesje.
Wow! Dank voor deze fantastisch mooie review. Daar worden we heel blij van ๐
Alles was goed geleverd en mooi opgemaakt
Jeej, wat fijn dat jij tevreden bent!! ๐ Graag gedaan en tot snel? ๐บ
Zeer mooi ! en super snel geleverd
Wow, Wat een positief bericht! ๐บ๐ Hier worden wij zo enorm blij van. Dankjewel!! ๐ค
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.