Geweldig mooi

Heel mooi,precies zoals ik heb verwacht

Zeer tevreden!!

Hoesje heel mooi en super mooie kwaliteit! Heeeeeel tevreden!

Het is mooi maar let op als je besteld voor Samsung laat een hoekje weg van je foto.

Uitstekend.

Ik ben erg tevreden over de levering. Het ging erg vlot en werd correct bezorgd. De case is héél mooi en precies zoals op de site. Mooie persoonlijke tekst, mooie kleuren en past perfect. Superblij!

Onlangs kocht ik voor de eerste keer een gsmhoesje en een beschermglas bij CaseCompany. Het hoesje en het beschermglas zijn van zeer goede kwaliteit: een mooi design (zoals afgebeeld op de website) en stevig. Eerdere kocht ik op andere sites al een beschermglas voor mijn gsm. Deze gingen vaak snel stuk. Het beschermglas dat ik heb ontvangen van CaseCompany gebruik ik ondertussen al een tijdje en is nog niet beschadigd. Ook de levering was snel en goed op te volgen. Heb ik in de toekomst een nieuw hoesje nodig, dan is de kans heel groot dat ik opnieuw bij Casecompany een hoesje zal kopen.

Zeer mooi gemaakt

Zeer mooie cover super bedankt

Super! Mijn zoon is er super blij mee

Zoontje had een GSM gekregen en was zo blij als een gek met zen nieuwe hoesje!

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Fijn

Leuk

gemakkelijk en snel

De case was zoals op de site en past perfect bij mijn gsm. De foto's toevoegen was gemakkelijk en snel. De levering was ook op tijd en goed beschermd.

Top foto!!

Heel duidelijke foto

Superblije dochter

Mijn dochter had voor haar 11de verjaardag een smartphone gekregen. Zij is echt superblij met haar nieuwe hoesje met foto's van onze kat Shelby.

Waw

De eerste keer iets bestel en kon dan nog zelf kiezen hoe het wil maken en dan is nog echt zo gedaan en mooi gedaan en zag ik het als ik het gekregen heb thuis en is zo goed dan nu daar nog kan bestellen naar keuze , jullie hebben dat super gedaan dank u

Prachtig

Een prachtig hoesje met de namen van mijn kinderen, al veel complimenten over gekregen. Ook een vlotte, correcte levering.

Mooie afwerking

Snelle levering en precies zoals het hoorde

q

q

Mooi en goede kwaliteit

Goede kwaliteit en vlugge sevice. Heb mijn bestelling eerder ontvangen dan vermeld

Heel tevreden

Snelle levering, goed verpakt, heel tevreden met de uitvoering

Ze hebben mij heel goed geholpen met een oplossing te zoeken bedankt daarvoor

Ben heel blij met mijn gsm hoesje heel mooi gedaan mijn vrienden hebben er ook al 1 bij jullie gekocht

Heel mooi en perfect uitgevoerd zoals gevraagd en ook vlug geleverd

Heel mooi en perfect uitgevoerd zoals gevraagd en ook vlug geleverd.Prima service

Prachtig

Deze hoesje is gewoon prachtig heb mijn gsm paar keer laten vallen en geen schade daar ben ik ook heel tevreden mee. Ik heb deze nog niet zo heel lang dus ik weet niet hoelang het blijft maar hope dat het zeer lang zal blijven

Mooi super gedaan ,kwalitatief super

Heel mooi hoesje super kwaliteit

Wat een leuke reacties krijg ik...

Ik ben gewoon om bookcases te gebruiken. Toen ik jullie site zag en dat ik kon personaliseren ben ik direct aan de slag geslaan. Ik ga zeker een nieuwe hoes bestellen, want ook al vind ik deze zo mooi, ik wil er eentje met een ander lettertype.

Slechte kwaliteit

Het hoesje ziet er enorm mooi uit maar is langs de achterkant na amper een maand beginnen afbladderen. Niet aan te raden.

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent