Super sercive en top kwaliteit

Super tevreden over mijn bestellingen. Snel geleverd en super hoesjes! Zeker aan te raden !

Ik heb hier een maand geleden een hoesje besteld die hoesje is van zeer goede kwaliteit. Ik had het hoesje ook heel rap en het is zeer mooi. Ik ben fan!

Leuk en stevig hoesje!

Ik ben heel blij met de look en kwaliteit van mijn hoesje! Een klein minpuntje is dat mijn tekst niet 100% in het midden van de case gedrukt is.

Uitstekend !!

Het telefoonhoesje is zoals ik wilde! Super fantastisch! Mijn kleine zus is alvast mega enthousiast :D

Heel tevreden

Mijn dochter was heel tevreden met de foto op haar hoesje

Super tevreden

Case company heeft me nog nooit teleurgesteld. Al verschillende cases besteld en telkens zeer tevreden .

Snelle levering en mooi hoesje!

Super tevreden

Snelle levering , en super mooi

Heel erg goed

Zacht,goed zeker aan geraden

Slecht

Het is verkeerd gemaakt en ze sturen zelfs niet terug als ik een klachtmail stuurโ€ฆ.

Bestelling niet ontvangen

Nog altijd niets ontvangen

Snelle levering en mooi hoesje

Goede service en kwaliteit

Vlotte service. hoesje is volgens verwachting.

Brol

Zodra je de verpakking opendoet klitten de magneten samen, blijven niet op hun plaats zitten Is dus onbruikbaar

Heel tevreden

Origineel iphonecase!degelijk materiaal!heel tevreden. Snelle service!

Beste dat er kan zijn

Het is mooi er op geprint details zijn zo goed ja kan het ik vochtige kamer leggen en de print gaat er. Niet af

Vraiment incroyable

Geen bestelling aangekregen.

Na meer dan 2 weken nog steeds geen bestelling aangekomen. Er is zeer weinig communicatie over wat er nu gaat gebeuren en of ze de bestelling opnieuw verstuurd hebben. Jammer.

Blije tieners

De meisjes waren heel blij met het mooie resultaat van hun hoesjes

Heel tevreden!!! kwaliteitsvol materiaal en stevige siliconen omhulsel. Past perfect rond de gsm.

Heel slecht

Echt een heel slechte ervaring. Extra betaald voor de track en trace die niet werkt en costumer service helpt ook totaal niet. Weigeren ook om compensatie te geven voor alle problemen. Na eindelijk het product te hebben is het met witte vlekken geprint en geeft af. Hier bestel ik nooit meer

Mooi

Mooi design

Was iet blij , uiteindelijk toch goed gekomen

Eerste hoesje zag je bijna niet , heb nieuw gekregen zie ge eindelijk de hondjes erop

Uitstekende levering en zeer goede kwaliteit!

Ik bestelde een gepersonaliseerd hoesje waarop een foto staat van mijn idool en ik. Het hoesje is van zeer stevig materiaal gemaakt en beschermt goed tegen barsten. Ik ben een erg onhandige persoon en laat mijn gsm ook heel vaak vallen. Maar dit hoesje heeft altijd goed beschermt tegen krassen en/of barsten. Ik heb al erg veel complimenten gekregen over het hoesje en heb dan ook al vaak gezegd dat het een aanrader is om op deze website te bestellen, omdat de hoesjes prijs-kwaliteit heel goed zijn. De levering verliep ook vlekkeloos!

Mooi en stevig hoesje.

Snel ontvangst. Stevig hoesje. Ziet er uit zoals verwacht.

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.