Wauw...zo mooi ... Zoals het vermeld wordt ook zo geleverd , ben ik super tevreden van ...
Hoesje past niet goed Slecht uitgesneden aan de camera En valt te los aan de gsm
Hoi Jurgen, Bedankt voor je feedback! Ik vind het vervelend om te lezen dat jouw bestelling niet in goede orde is geleverd en dat jij geen goede ervaring hebt met onze shop. Hier balen wij van. Wij maken het daarom graag goed met je. Kijk je even in je mail? Met vriendelijke groet, Sofie
Bestelling nooit aangekomen
Hoi Christel, Bedankt voor je feedback! Ik vind het vervelend om te lezen dat jouw bestelling niet in goede orde is geleverd en dat jij geen goede ervaring hebt met onze shop. Hier balen wij van. Wij maken het daarom graag goed met je. Kijk je even in je mail? Met vriendelijke groet, Sofie
Net zoals ik het had verwacht , mooie foto die heel goed uitkomt , goede kwaliteit
Het was subliem
Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. 😇😍
snelle levering en zeer mooi resultaat, de foto's zijn goed van kwaliteit gedrukt op het hoesje en het hoesje heeft mijn gsm al enkele keren gered ;)
Hoi Zanna! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden🌺🤗 Liefs, Sofie 😇
Heel leuk telefoonhoesje. Vlotte service.
Hoi Hilde Dankjewel, heel fijn dat alles zo goed bevalt! 😇👍 Liefs, Sofie
Het is heel sterk makkelijk te openen makkelijk op de gsm te plaatsten en veel meer.
Hoi Khalid! 🌺 Dankjewel voor het fijne bericht, hier worden we heel blij van!!! Liefs, Sofie 😍
Geleverd zoals het gezegd werd Zeer tevreden maar mijn dochter had daar ook al gekocht dus ik wist dat de service dik in orde was
Hoi Jenny! 🌺 Dankjewel voor het fijne bericht, hier worden we heel blij van!!! Liefs, Sofie 😍
Elke keer tevreden met het resultaat.
Jeej, wat fijn dat jij tevreden bent!! 🎉 Graag gedaan en tot snel? 🌺
Super leuke hoesjes, veel variatie & goede kwaliteit.
Dank voor deze fantastisch mooie review. Daar worden we heel blij van 😍
Superhandige online tool om zelf je design te maken. De levering ging heel vlot en het hoesje is van goede kwaliteit en past perfect.
Hoi Leen🎉 Wat een mooie beoordeling 😇! Daar worden we heeel blij van 💐! Dankjewel!!! Liefs, Sofie😍
Heel blij met mijn (bijna) eigen ontworpen hoesje. Ontzettend veel keuzes en ik zou het nog leuker hebben gevonden als ik helemaal mijn eigen design had kunnen doen. Helaas laten de naden van de achterkant nu al los, dus qua kwaliteit.... :( niet zo. Maar goed, hoesjes koste nog geen €20 . IIg blij met mijn (bijna ) eigen design!
Hoi Lisan Bedankt voor uw beoordeling! Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent over onze service. We willen het graag goed maken met u. Kunt u alstublieft uw e-mail controleren? Met vriendelijke groet, Sofie
Heel stevig hoesje en mooie print!
Hi Delphine, Dank voor de mooie beoordeling! 😁Daar worden we ontzettend blij van! 😎 Groetjes, Sofie 🌹
Het hoesje is heel origineel en mooi. Vrienden van mij zeggen het ook.
Hi Marina! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! 😍😇 Groetjes, Sofie
Manlief is heel tevreden met zijn Harley-gsm nu.
Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. 😇😍
Gekocht voor m’n beste vriendin. Kreeg eerst het foute hoesje met een andere naam en ze hebben zonder problemen meteen het juiste hoesje verzonden. Vriendin blij en ik blij !
Hoi Joyce! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden🌺🤗 Liefs, Sofie 😇
Leuke prints, goede kwaliteit.
Bedankt Els! Blij dat je tevreden bent, we doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Sofie
Super tevreden met mijn nieuwe biodegradable cover. De prijs/kwaliteit is uitstekend.
Aaahw! Wat een mooie en fijne woorden. 😇😎 Veel dank!
Het hoesje voldoet aan al onze verwachtingen. Het is stevig en zeer netjes afgewerkt. De kwaliteit van het hoesje en de foto’s is gewoon fantastisch! Nu heb ik altijd mijn mooiste herinneringen op zak!
Hoi Robbe! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden🌺🤗 Liefs, Sofie 😇
Het hoesje is makkelijk rond je telefoon te doen, vormt zich gemakkelijk en sluit nauw aan, helaas is de bedrukking (de tekening) van de hoes van slechte kwaliteit, geen idee of dit door het model komt van m’n telefoon (iPhone 14) of niet. De bedrukkingen waren, op beide hoezen, op de rand van de opening van de camera niet goed geplakt waardoor er stukjes van de hoezen scheurden. Winkelervaring was dan wel weer goed en makkelijk.
Hoi Sander Bedankt voor uw beoordeling! Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent over onze service. We willen het graag goed maken met u. Kunt u alstublieft uw e-mail controleren? Met vriendelijke groet, Sofie
Top service! Zeker een aanrader
Bedankt Margaux! Blij dat je tevreden bent, we doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Sofie
Snelle levering en leuke printen / keuzes.
Hoi Benny! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden🌺🤗 Liefs, Sofie 😇
Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen.
Hoi Anica, Bedankt voor uw beoordeling! Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent over onze service. We willen het graag goed maken met u. Kunt u alstublieft uw e-mail controleren? Met vriendelijke groet, Sofie
De website - en de ontwerpmodule - zijn ongelooflijk handig en intuïtief, de communicatie is helder en de levering razendsnel. Het bestelde product ziet er kwaliteitsvol uit en heel netjes afgewerkt. De ontvanger was heel tevreden met dit cadeau!
Hoi Astrid Dankjewel, heel fijn dat alles zo goed bevalt! 😇👍 Liefs, Sofie