Super tevreden

Wauw...zo mooi ... Zoals het vermeld wordt ook zo geleverd , ben ik super tevreden van ...

Niet tevreden

Hoesje past niet goed Slecht uitgesneden aan de camera En valt te los aan de gsm

Helemaal niet content

Bestelling nooit aangekomen

Net zoals ik het had verwacht , mooie foto die heel goed uitkomt , goede kwaliteit

Het was subliem

mooi resultaat

snelle levering en zeer mooi resultaat, de foto's zijn goed van kwaliteit gedrukt op het hoesje en het hoesje heeft mijn gsm al enkele keren gered ;)

Heel leuk telefoonhoesje. Vlotte service.

Het werd snel geleverd ik vind het een hele goeie qualiteit en ben er heel te vreden van.

Het is heel sterk makkelijk te openen makkelijk op de gsm te plaatsten en veel meer.

Geleverd zoals het gezegd werd Zeer tevreden maar mijn dochter had daar ook al gekocht dus ik wist dat de service dik in orde was

Perfecte weergave mijn geuploade foto!

Elke keer tevreden met het resultaat.

Goede service.

Super leuke hoesjes, veel variatie & goede kwaliteit.

Leuk en kwaliteitsvol

Superhandige online tool om zelf je design te maken. De levering ging heel vlot en het hoesje is van goede kwaliteit en past perfect.

Mijn eigen design LOVE IT!

Heel blij met mijn (bijna) eigen ontworpen hoesje. Ontzettend veel keuzes en ik zou het nog leuker hebben gevonden als ik helemaal mijn eigen design had kunnen doen. Helaas laten de naden van de achterkant nu al los, dus qua kwaliteit.... :( niet zo. Maar goed, hoesjes koste nog geen €20 . IIg blij met mijn (bijna ) eigen design!

Stevig hoesje

Heel stevig hoesje en mooie print!

Ik vind het een heel mooi en leuk telefoonhoesje

Het hoesje is heel origineel en mooi. Vrienden van mij zeggen het ook.

Heel tevreden

Manlief is heel tevreden met zijn Harley-gsm nu.

Super service en prachtig hoesje

Gekocht voor m’n beste vriendin. Kreeg eerst het foute hoesje met een andere naam en ze hebben zonder problemen meteen het juiste hoesje verzonden. Vriendin blij en ik blij !

Supermooi!

Leuke prints, goede kwaliteit.

Mooie cover van prima kwaliteit

Super tevreden met mijn nieuwe biodegradable cover. De prijs/kwaliteit is uitstekend.

Prachtig

Het hoesje voldoet aan al onze verwachtingen. Het is stevig en zeer netjes afgewerkt. De kwaliteit van het hoesje en de foto’s is gewoon fantastisch! Nu heb ik altijd mijn mooiste herinneringen op zak!

Goede hoes, slechte bedrukking

Het hoesje is makkelijk rond je telefoon te doen, vormt zich gemakkelijk en sluit nauw aan, helaas is de bedrukking (de tekening) van de hoes van slechte kwaliteit, geen idee of dit door het model komt van m’n telefoon (iPhone 14) of niet. De bedrukkingen waren, op beide hoezen, op de rand van de opening van de camera niet goed geplakt waardoor er stukjes van de hoezen scheurden. Winkelervaring was dan wel weer goed en makkelijk.

Hoesje is top bedrukt en handig in gebruik!

Top service! Zeker een aanrader

Tof idee en extra versteviging voor smartphone

Snelle levering en leuke printen / keuzes.

Slecht

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen.

Geweldige ervaring

De website - en de ontwerpmodule - zijn ongelooflijk handig en intuïtief, de communicatie is helder en de levering razendsnel. Het bestelde product ziet er kwaliteitsvol uit en heel netjes afgewerkt. De ontvanger was heel tevreden met dit cadeau!

Wiedauwkaai 23F

9000 Gent